Voňavá aviváž pro dospělé, kterou máte rádi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
5.2.14 08:43

Já používám německý Soflan a Lenor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.12.14 12:42

modrá aviváž v kanystru

Všechny zdravím, maminky nevíte náhodou jaká to může být aviváž? Měla ji jednou moje tchýně, byla modrá v průhledném plastovém cca 3l balení. Nic moc etiketa, ale tak nádherně voněla. Pasu po ní už 10 let, zatím jsem na ní nikde nepadla, nevíte jaká to může být. Tchýně si už nepamatuje kde ji koupila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiTaMa
10.12.14 20:25

@jituna666 Ahoj,tak mne napadá jestli ta avivaz není od domovnich prodejců? Třeba fliper nebo jak se to Pise nebo mrkni na efekt.cz Toho může byt víc…

• Citovat
  • Upravit
3406
10.12.14 20:28

@jituna666 nebo koukni v kauflandu, mam ten dojem, ze tam nejaka takova avivaz byla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiTaMa
10.12.14 20:39

Právě ze toho může byt víc, lidl jednu dobu mel taky 3 litrové avivaze nebo to může byt taková nějaká znacka, neznacka.

• Citovat
  • Upravit
68
30.3.16 11:05

Doma používám SIlan sensitive, jelikož přítel trpí ekzémy tak aby jsme to příliš nedráždili :-) vůně opravdu minimální :( ráda bych si své oblečení prala zvlášt ve voňavější, ale to by se nevyplatilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 17:57

Já mám problém s tím, že ráno prádlo voní a odpoledne, když si znovu po celém dni oblíknu mikinu, tak mi to hrozně smrdí (připomíná mi to zápach nohou, takový hořký zápach). Já už si fakt nevím rady, zkusili jsme už asi 5 aviváží a pokaždý mi to nepříjemně smrdí. Máte někdo nějakou radu?

• Citovat
  • Upravit
7221
12.11.19 18:10

Cocolino, Softlan. Vetsimou ale pouzivam kapsle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 18:17

Cocolino si pamatuju a to bylo hrozně silný. Stačilo málo a vonělo to hrozně moc. Já mám problém, že bydlím u rodičů a oni perou a už mi nebudou věřit, že to smrdí. Ale to co je cítit z tý mikiny vůně stoprocentně není.

• Citovat
  • Upravit
6667
12.11.19 18:22

A zkoušela jsi to bez aviváže? Prostě jen vyprat a hlavně dobře usušit (ideálně venku, ale není nutné), neuklízet byť jen trošičku vlhké nebo tak neoblékat - pak prádlo prostě zatuchne a žádná sebechemičtější vůně s tím nic nehne. Já žádnou aviváž nepoužívám a prádlo nesmrdí. :nevim:

A dělá ti to všechno prádlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 18:26

Jo, zkoušeli jsme to, ale přišlo mi, že to zase smrdí tím práškem na praní. A používáme sušičku.

• Citovat
  • Upravit
6667
12.11.19 18:30

Zkusila bych experimentálně pár kousků usušit normálně na šňůře. Pokud to pak smrdět nebude, tak bych hledala potíž v té sušičce, ale sušičku jsem nikdy neměla, tak nevím, co tam může být blbě - třeba že to neusuší úplně dokonale a pak to zatuchne, když člověk oblečení hned uklidí a ono je třeba ještě maloučko vlhké?

A pokud bude smrdět i po dobrém usušení na šňůře, tak fakt nevím - jestli to cítíš jen ty a nikomu jinému to nepřijde, tak máš možná prostě hodně citlivý čich. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 18:37

Ono je to někdy cítit i když si k tomu nečucháte. Stačí, když to máte na sobě. Sušička to vždycky usuší do sucha. Dáváme to na program, který trvá asi 2,5 hodiny

• Citovat
  • Upravit
1332
12.11.19 21:46

Neporadím, ale přítelovi takhle smrdí mikiny, zatuchle. Přitom je nechávám na sušáku dlouho, aby fakt vyschly. Nevím čím to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
13.11.19 09:57

Jo cocolino má intenzivní vůně a proto davkuji méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný