Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nás Lenor fialový, černý, modrýtm. zelený vše střídám a pak sem zkusila aviváže z Polska neb ho mám za humny a super mám ted nějakou 1,5litrovou za 50Kč a ta teda vonííí-mnam.Aviváže střídám aspon dvě, abychom měli změnu a cítili to, jelikož když peru dlouho v jedné pak nám nos otupí.Tudíž kupuju dle akcí osvědčené, tu, co mám rozdělanou dodělám a načínám jinou.Ted zrovna peru v modré polské a na jaře si zajedu pro růžovou.Slyšela sem, že je i super Softlan, ale mne nepřesvědčuje jeho cena 60Kč/1litr je dost, když Lenor stojí v akci 40Kč.Kolik dáváte aviváže???Já povětšinou dvě ty víčka a 20-30minut před koncem praní.
ahoj používám super a viváž amber vanilla , voní super a spousta lidí si myslí že mám super parfém a přitom to voní prádlo, pak mám ještě ráda vesper ,mrkni do mého profilu tam toho najdeš více, abych tu nedělala reklamu ![]()
Aviváž nepoužívám, dost se přeme se synem, ten ji občas koupí…kupuje Lenor. Já nemám ráda, když si oblíknu triko a „smrdí“ mi pod nos, nejradši mám prádlo, které viselo venku, pěkně na čerstvém vzduchu.
A kde se dá ten Softlan koupit? Já ho neznám, snad jsem ho ještě v obchodě neviděla.
Ahoj, já používám Lenor nejčastěji bílý. Ale už jsem zkoušela i ocet, ten mi smrdí
Aroma olejíček, ten voněl jen při vyndávání prádla z pračky a navíc se při žehlení prádlo hrozně lesklo
Nedávno mi přišly vzorky aviváží z Dedry, některé voní úžasně (třeba Mon Cherry nebo Pinky Linky), ještě jsem je nezkoušela, ale jsem fakt zvědavá ![]()
používám většinou ocet, na manželovy věci - košile, ponožky jsem teď koupila fialový Lenor a ten mi teda celkem voní. Na rozdíl od většiny ostatních (např. Silan) které po pár použitích šly z domu. Možná taky záleží na každém co mu sedne - stejně jako s parfémem, každý má trochu jiný vkus na vůně.
Silan feel energy - zelený, grepovo limetkový. Ostatní aviváže mi voní tak víceméně stejně, ale toto je super ![]()
Tak já používám modrý Silan a na změkčení vody lžíci hrubé sody, máme hodně tvrdou vodu.
A soda pěkně pročistí i odpady, jednou za dva měsíce rozpustím kilo sody v litru vroucí vody a na noc zaliju odpad. Poradil nám to pan „vodař“, když sme měli ucpaný odpad od dřezu, že soda to nejlépe pročistí a žádné krtky a jiné přípravky nepoužívat, že to prý žere i trubku ![]()
tak já jedině softlan modrý, ale jen z obchodu od tetky. Prodávají ho i větnamci, ale ti ho asi ředí protože jsem ho měla jednou od nich a nebylo to fakt ono je prostě zředěný, takže jen z kamenného obchodu.
Aviváž používám zřídka. Prý hodně zatěžuje životní prostředí a bílé prádlo mi po ní šedne.
Holky, kolik toho octa dáváte? Bojím se, že bude cítit ![]()
TAk ja jedu v silanu sensitive- bily.
Kdyz peru v persilu a dam silan- je to nic moc,
ale kdyz peru v arielu a k nemu silan- tak to krasne voni a dlouuuuuho
No a jeste mi voni Silan aromatherapy s perlamy- svetle modry feel soft
Jo a davam minimum avivaze! a stejne to voni krasne. Kdyz se da hodne avivaze pradlo nesaje vodu ani pot, a zasedne casem
Modrý silan. Ale teď jsem začla prát výbavu pro mimi a mám na to tekutý Persil sensitive a ten voní úžasně bez nějaké aviváže i po 2 mácháních, mám provoněné skříně