Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
Chci se zeptat, máte některá kočárek Espiro Next? Zajímalo by mě jestli někdo ví, jaký je rozdíl Mezi Espiro Next Manhattan a Avenue, a celkově zkušenosti
Budu kupovat až z jara, takže času dost, ale raději si vše zjistím v průběhu, abych měla přehled
u prvního jsem měla času dost a nakonec žádný, malý je nedonošený. Klidně můžete přidat i tipy na jiný kočárek
Předem moc děkuji za rady
Jo a neviděl jste ho některá v okolí Plzně nebo Českých Budějovic vystavený?
Ahoj, přidávám se, protože by mě též zajímal rozdíl. Jezdím se na něj dívat do Českých Budějovic do Baby centra mají tam všechny. Ale bylo mi řečeno, že je to v podstatě stejné, což mě moc neuspokojilo. Rozdíl v podvozku Style má bílý, avenue černý, Manha stříbrný. Avenue má jiný materiál, Manha je v kombinaci s ekokůží. Ale mě by spíš zajímala kvalita materiálů než vizuální poznání…a samozřejmě zkušenosti. Děkuji
Ahoj,
muzu se zeptat jaky kocarek jste nakonec koupili? Zajimal by mne pripadne nazor na espiro next. Zvazujeme koupi espiro next manhattan nebo junama madena a nemuzu najit temer zadne recenze. Moc dekuji za reakci.
@nicky88 @111ladu @radmilka06 Ahoj, taky by mě zajímalo, jak jste holky spokojené, pokud jste tento kočárek vybraly a pokud ne, tak jaký? Díky
Nedoporucuji.
kocarek se nam po 7mesicich syna zacal samovolne skladat, reklamace neuznana, kocarek nepouzitelny.
kolecka vrzgali, nedali se vyvlozkovat…
za nas rozhodne ne.
jinak kocarek krasny, ale po teto zkusenosti uz nikdy ne polsky
My v kočárku vozime 5-ti měsíční dcerku a zatím žádný problém. Nevýhodou pouze menší korbička.
@Anonymní píše:
Nedoporucuji.
kocarek se nam po 7mesicich syna zacal samovolne skladat, reklamace neuznana, kocarek nepouzitelny.
kolecka vrzgali, nedali se vyvlozkovat…
za nas rozhodne ne.
jinak kocarek krasny, ale po teto zkusenosti uz nikdy ne polsky
ahoj, mohla bys mi napsat SZ, ráda bych přidala recenzi na web
@radmilka06 ahoj, mohla bys recenzi trochu více rozvinout, jak a s čím jsi spokojená, nespokojená, projede i nějaký terén apod?
@Káťa19 píše:
@radmilka06 ahoj, mohla bys recenzi trochu více rozvinout, jak a s čím jsi spokojená, nespokojená, projede i nějaký terén apod?
Ahoj, i já mám velmi špatné zkušenosti s kočárkem
https://2emte.blogspot.com/…-avenue.html
Máme Espiro 3 roky. Za mě je to tak na půl. Dobře se ovládá, nešpiní. Projede i terén. Dole je velká přihrádka na věcí, odvětrávání a polohování taky super.
Co jsou slabší stránky, tak kvalita zpracování. Zipy nejsou kvalitní a ničí se, reklamovali jsme. Kolečka se po nějaké době deformují, nepomůže nafouknutí. A nejhorší je asi skládací mechanizmus. Cca po 2 letech začal mít vůli cca 1 cm, takže kočárek divně „pruží“.
Pro první dítě jsme měli Hauck Apollo a to byla jiná liga. Espiro není špatné, ani skvělé. Prostě někde mezi. Ale vybírali jsme hodně dlouho a stejně bychom ho asi vzali znovu. Jiné kočárky nám nevyhovovali.
@BaRaKB fajn recenze, mohla bys ji zkopirovat i sem? https://www.emimino.cz/…next-avenue/
diky moc
Prosím jak uvázat dítě ve sportaku espiro next? Nechybí tam nahodem něco?
Dobrý den, máme kočárek Espiro next Manhattan, zdárně odvozil dvě děti a chceme ho předat v rodině dál. Máte prosím tip na servis v Praze? Je z roku 2019, a tak ho chceme raději zkontrolovat, než pošleme dál.