Kočár Espiro Next

3775
11.10.17 10:40

Kočár Espiro Next

Ahoj :) Chci se zeptat, máte některá kočárek Espiro Next? Zajímalo by mě jestli někdo ví, jaký je rozdíl Mezi Espiro Next Manhattan a Avenue, a celkově zkušenosti :D Budu kupovat až z jara, takže času dost, ale raději si vše zjistím v průběhu, abych měla přehled :lol: u prvního jsem měla času dost a nakonec žádný, malý je nedonošený. Klidně můžete přidat i tipy na jiný kočárek :potlesk: Předem moc děkuji za rady :srdce: Jo a neviděl jste ho některá v okolí Plzně nebo Českých Budějovic vystavený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
10.11.17 11:12

Ahoj, přidávám se, protože by mě též zajímal rozdíl. Jezdím se na něj dívat do Českých Budějovic do Baby centra mají tam všechny. Ale bylo mi řečeno, že je to v podstatě stejné, což mě moc neuspokojilo. Rozdíl v podvozku Style má bílý, avenue černý, Manha stříbrný. Avenue má jiný materiál, Manha je v kombinaci s ekokůží. Ale mě by spíš zajímala kvalita materiálů než vizuální poznání…a samozřejmě zkušenosti. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.18 22:21

Ahoj,
muzu se zeptat jaky kocarek jste nakonec koupili? Zajimal by mne pripadne nazor na espiro next. Zvazujeme koupi espiro next manhattan nebo junama madena a nemuzu najit temer zadne recenze. Moc dekuji za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.5.19 23:25

@nicky88 @111ladu @radmilka06 Ahoj, taky by mě zajímalo, jak jste holky spokojené, pokud jste tento kočárek vybraly a pokud ne, tak jaký? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.19 02:33

Nedoporucuji.
kocarek se nam po 7mesicich syna zacal samovolne skladat, reklamace neuznana, kocarek nepouzitelny.
kolecka vrzgali, nedali se vyvlozkovat…
za nas rozhodne ne.
jinak kocarek krasny, ale po teto zkusenosti uz nikdy ne polsky

• Citovat
  • Upravit
2.5.19 08:43

My v kočárku vozime 5-ti měsíční dcerku a zatím žádný problém. Nevýhodou pouze menší korbička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
4.5.19 09:31
@Anonymní píše:
Nedoporucuji.
kocarek se nam po 7mesicich syna zacal samovolne skladat, reklamace neuznana, kocarek nepouzitelny.
kolecka vrzgali, nedali se vyvlozkovat…
za nas rozhodne ne.
jinak kocarek krasny, ale po teto zkusenosti uz nikdy ne polsky

ahoj, mohla bys mi napsat SZ, ráda bych přidala recenzi na web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
4.5.19 09:31

@radmilka06 ahoj, mohla bys recenzi trochu více rozvinout, jak a s čím jsi spokojená, nespokojená, projede i nějaký terén apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.7.19 13:14
@Káťa19 píše:
@radmilka06 ahoj, mohla bys recenzi trochu více rozvinout, jak a s čím jsi spokojená, nespokojená, projede i nějaký terén apod?

Ahoj, i já mám velmi špatné zkušenosti s kočárkem :-( https://2emte.blogspot.com/…-avenue.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.9.20 22:25

Máme Espiro 3 roky. Za mě je to tak na půl. Dobře se ovládá, nešpiní. Projede i terén. Dole je velká přihrádka na věcí, odvětrávání a polohování taky super.

Co jsou slabší stránky, tak kvalita zpracování. Zipy nejsou kvalitní a ničí se, reklamovali jsme. Kolečka se po nějaké době deformují, nepomůže nafouknutí. A nejhorší je asi skládací mechanizmus. Cca po 2 letech začal mít vůli cca 1 cm, takže kočárek divně „pruží“.

Pro první dítě jsme měli Hauck Apollo a to byla jiná liga. Espiro není špatné, ani skvělé. Prostě někde mezi. Ale vybírali jsme hodně dlouho a stejně bychom ho asi vzali znovu. Jiné kočárky nám nevyhovovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
23.9.20 07:39

@BaRaKB fajn recenze, mohla bys ji zkopirovat i sem? https://www.emimino.cz/…next-avenue/ :kytka: diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.22 16:31

Prosím jak uvázat dítě ve sportaku espiro next? Nechybí tam nahodem něco?

• Citovat
  • Upravit
375
17.2.24 16:39

Dobrý den, máme kočárek Espiro next Manhattan, zdárně odvozil dvě děti a chceme ho předat v rodině dál. Máte prosím tip na servis v Praze? Je z roku 2019, a tak ho chceme raději zkontrolovat, než pošleme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí