Kočárek Babysing

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
2.10.17 18:39

kočárek Babysing

Ahoj, hledám kočárek a chtěla bych něco luxusnějšího, našla jsem tuto značku, www.babysing.cz moc se mi líbí!!! Ale nejsou na ní recenze, znáte někdo, poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
2.10.17 18:43

Tak ten se mi tedy moc nelíbí ale plno luxusních kočárků je.. https://www.mybabystore.cz/cs/10-bugaboo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.10.17 18:46

Ahoj, opravdu? ty kombinované se ti nelíbéí? Já bugaboo a Jolz a Stokke znám, chtěla jsem něco jiného, na tyto jsem narazila náhodu a líbí se mi moc teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.10.17 18:53

líbí se mi tento

:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
2.10.17 19:14

@luka26 Nejsou ani na svém (asijském) trhu moc dlouho a pokud jde o „luxus“, tak si ho asi většina lidí, která za něco takového chce platit, bude zatím představovat jinak než jako značku přímo ze Šangaje (i když to se může, pokud dokáží přesvědčit kvalitou, změnit) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.10.17 19:36

Tak ty materiály vypadají kvalitně i to zpracování. Líbí se mi ten design a cena je docela přížnivá. Líbí se mi ty „antišokové“ kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.10.17 20:51

Tak jsem se rozhodla si to objednat a uvidíme holky, pošlu recenzi jak mi to přijde. Prý až konec listopadu jim přijede zboží, tak pak napíšu a přidám foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.10.17 21:34

@luka26 Ahoj tak na to jsem zvědavá až ho tu dáš. Prošla jsem tvůj odkaz a ty kočárky vypadaj fakt slušně, ještě jsem na ně nikde nenarazila. Máme naštěstí čas. Manžel mi na sliboval pod stromeček :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.10.17 21:47

@velkaja No já projížděla web od A do Z, strávila hledáním něčím novým dost času a našla jsem tuto značku, tak snad to bude Ok. Ty jejich kočárky vypadají fakt luxusně a myslím, že budou kvalitní, nechám se překvapit. Já si ho objednala, sice risk, ale mám možnost ho do 14 dní vrátit v případě, že nebudu spokojena, takže není co ztratit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.10.17 22:02

@luka26 To musím ještě probrat, kdyžtak to udělám jako ty. Kolik chtěj zálohu za objednávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.10.17 22:12

@velkaja no právě, že nechtěli nic, protože jim toho přijede více, jenom chtěli rezervaci. Však jim zavolej nebo napiš oni ti určitě řeknou více. A jaký vlastně ty chceš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.10.17 22:18

Tak to je fajn, že je to bez záložky :-)
No mám více favoritů, ještě to musím probrat s mužem. Ten, co jsi tu dala je moc hezký, ale asi bych chtěla jinou barvu. Uvidíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.10.17 21:02

@luka26 jsem zabukovala xgo modrý přijedou prý jenom dva. Tak jsem zvědavá, se těším :dance: d pošlu pak fotky jupiii. Už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.10.17 21:04

@velkaja dneska jsem jim volala a kočárky budou na konci listopadu, tak doufám, že to tak bude. Taky se nemůžu dočkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.10.17 21:08

@luka26 jsi řešíš autosedačku? Asi budu brát od nich, ještě uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí