Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Kemiaa Já bych tu dvojku asi neřešila oproti záruce, ale to je na zváženou. Půlka ceny je už opravdu hodně. Dívala jsem se na jejich stránky a mají tam nějaké akční ceny, tak se koukni třeba je tam ten tvůj ![]()
@luka26 ted jsem koukala na detailni fota zakazniku co si koupili kocar pres Aliexpress a ten sportak do lehu sice lze, ale telo neni v rovine.
bude to pro mimi pohodlne lezet v tom a usnout? Jsem hrozna jak se v tom stouram ![]()
@barubarus tomuto typu ležení se říká kolébkový sed, dítě má zadeček a záda v jedné rovině a to je důležité. Nožičky pokrčené v kolínkach nevadí. My maminky to vidime kriticky ale ono je to dětem naopak pohodlné. Tento typ sportovní sedačky má většina kočárků těch nejdražších značek.
@barubarus a do roku dítěte můžeš využít hlubokou korbičku. Já si jdu v sobotu koupit xgo černý už se nemůžu dočkat teď je ve slevě ![]()
Díky za info o slevách. Ten můj vyhlédnutý je teď o 2 tisíce levnější, tak už ho nemá smysl kupovat z Číny a už je objednaný.
@luka26 zatím jsem ho jen rezervovala. Budu ho brát až příští víkend. Nějak to teď nevyšlo. Fotky pošlu později.
ahojky, taky přemýšlím o tomto kočárku, chci se zeptat jestli si spokojená, nebo co bys zlepšila
díky moc ![]()
@federika Ahoj já jsem maximálně spokojená. Nic mě nenapadá, co zlepšit. Jsem z něj nadšená a slouží nám velmi dobře. ![]()
Ahoj holky přemýšlím o tomhle kočárku akorát nechapu proč je na fotce bez krytu na hlubokou korbu ? Nevíte jestli je k tomu nebo se musí dokoupit ? Můžete poradit ?
@andy9696 V prodejně jsem byla a vrchní kryt tam měli jako součást kočárku.
Dobrý den, prosím Vás pěkně, je tady ještě někdo, kdo má kočárek a mohl by posoudit jeho vlastnosti atd po delší době? Mám na něj zálusk, ale abych pravdu řekla není k němu ani taška za tu cenu?
. Eventuálně zda někdo nebude prodávat nebo zda ho nemá někdo z okolí Uherského Hradiště - Zlína aj, že bych se na něj dojela podívat a vyzkoušet? přijde mi z vašich fotek takový dost dost plastový, nebo se mi to jen zdá? Děkuji za všechny odpovědi a eventuálně fota ![]()
Dobrý den, máte již někdo skušenosti s kočárkem SGO Babysing? Scháníme golfky a nevím, zda ED nebo právě SGO. Moc děkuij za Vaše recenze.
Ahojda, chtěla bych se optat kde jste kupovali kocarek
?