Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@mautasek dá se rozepnout, ale je tam jen síťka. Ta stříška, je jak pro hluboký tak i sportovní korbu, jen se to přehodí.
@luka26 byla jsem tam minulou středu a kočárky vypadají fakt skvěle. Budu brát ten černý Xgo. Jsem si jej zamluvila na konec ledna. Pak se taky pochlubím ![]()
Taky vybírám kočárek, a této značky jsem si všimla, moc by mě zajímalo jak vypadá v reálu. A jestli se hodí i trochu do terénu.
@Pepina998 Ahoj, pokud můžeš zajdi se tam podívat. Já byla překvapená a moc se mi líbily jejich kočárky. Vybírala jsem právě kočárek i pro terén a díky odpružení a gumových kol jsem se rozhodla pro ten Xgo. Možná ti více řekne luka26 ta ho už testovala v lese
. Já ti můžu sdělit první dojmy z terénu až na konci ledna ![]()
Neviděl někdo v reálu typ S-go? Přemýšlím o tomto golfáči, ale teda přímo od výrobce z Číny, a zajímalo by mě, jestli není vevnitř moc malý. A váží jen 5 kg.
@Pepina998 Ahoj testovala jsem ho v lese s vypůjčeným dítětem od sestřenice
. Kočárek se dobře ovládá i po zatížení, je snadný na manipulaci a skladný. Na ruční brzdu jsem si už také zvykla. Zatím maximální spokojenost.
@Pepina998 Na hezčí kočárek jsem doposud nenarazila takže vřele doporučuji. ![]()
@Kemiaa Ahoj byla jsem se tam podívat. Kočárek je fakt lehký. Jestli má přesně 5 kg to nevim, ale dle jejich popisu ano tak tomu věřím. Ty rozměry to je relativní na jak velké dítě?. Mně se zdá být v pohodě, ale to je subjektivní. Máš nejlepší si tam zajet vyzkoušet. Zajímalo by mě to se ti vyplatí nakoupit v Číně?
.
Kámoška si tak koupila kočárek a musela zaplatit, clo, daň a ještě cosi a o moc se ji to nevyplatilo. Nevím no, já bych měla strach z případných reklamací nebo 0 servisem.
Já bych být tebou počkala, bavila jsem se s prodejcem a na konci ledna budou mít akce na vybrané kočárky neprozradil mi však na které
tak čekám, co se z toho vyklube ![]()
@luka26 Zdravim a pripojuki se do diskuze. Taky mrkam po kocarku a chci neco co nema kazdy, ale na druhou stranu mam rada minimalisticke veci a tento kocarek je nadhernej, navic cena se mi taky celkem libi, ale poradte, jak je dlouha hluboka korba. A lze dat do vodorovne polohy sprtovni nastavba nebo je to “jen” polohovatelna sedacka? Dekuju za Vasi zkusenost
![]()
@barubarus ahoj, měřila jsem ho a má dole rozměr 34cmx76 cm, na vrchu 39×86 cm, Velikostí se mi zdá tak akorát. Ta sportovní sedačka je polohovatelná do tří poloh až do vodorovné polohy. Kočárek je prozatím super, testovala jsem jej však pouze s vypůjčeným dítětem
. Kočárek se dobře ovládá je docela lehký a dobře se mi skládá do auta a nezabírá tolik místa.
Tak to je super zprava, me se taky zatim libi uplne nevic ze vsech. A prosim ten sportak. Pri lezeni neni zadecek niz nez zbytek tela? To si neumim predstavit jak moc by to bylo pohodlne. A jak resite namoznik? Dekuji za zpravu
![]()
@barubarus zadeček je v rovné poloze zároveň se zádičkama i hlavou. Místo nánožníku budu používat nepromokavý fusak. U těch luxusních kočárků sportovní nástavby to tak je i u jiných značek. Ptala jsem se na to a řeší to nepromokavými fusaky, toho bych se nebála. ![]()
@Kajakajak Díky za informaci. Od výrobce vyjde včetně cla, DPH a dalších poplatků o 2 tisíce levněji, v případě, ze ho na celnici nezadrží, vyjde skoro o půlku levněji než v ČR. Záruka u něj je teda jen rok, ale to tak počítám, že bude v provozu a pak už nebude potřeba.
Tak super, ja mam teda s vyberem cas, ale stejne je tento muj favorit. A take premyslim o koupi ze zahranici. Tak to jsem zvedava odkud objednate a co dorazi a za kolik. Jo a neresila jste nektera maminka vetsi kola vymenou za ta mensi jestli to kde? Dekuju???
@barubarus Ty kola asi změnit nejde. Ale já bych to tak neřešila. Mně připadají v pořádku. Terén to zvládá a to je důležité ![]()