Kočár pro dvojčata a roční batole

1464
25.2.12 15:46

Kočár pro dvojčata a roční batole

Ahoj mnohomatinky :mavam: , jak prosím vás řešíte dopravu 3 dětí? Od června budeme se 14 měsíční Lucinkou vozit ještě 2 rošťáky - nechci být závislá na někom dalším a chci se někam dostat i sama s dětma . . . Kdo jste tohle už řešil a úspěšně??? :think:

Zaujal mě tento kousek
http://www.hipbabygear.com/…t_p_805.html
ale nejsem si jistá, jestli ho z Česka úspěšně koupím a neprodělám gatě na poštovným . . .

Další řešení je asi Buggypog na nějakej dvojkočárek, možná EW se mi zdá . . .

další možnosti už mě nenapadají . . . poradíte? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
25.2.12 15:54

Tohle tu před rokem řešila jedna uživatelka, snad napíše, má dvojky a po nějakých 14m či 15m ještě jednoho.

Osobně bych to řešila asi šátekm nebo nosítkem, já jsem zase nechtěla kupovat tandemový kočár, tak jsem novoše brala do šátku, batole (tehdy 26m) do kočáru, sporťák mi šel do úplného lehu, tak když batole ťapalo, tak jsem mimino přemístila do kočárku a měla jsem ještě manduku a případně jsem batole hodila na chvilku na záda (třeba na nastupování do busu).

Já bych se asi toho přídavného sedátka trochu bála, aby se pak batole nepokoušelo vylízt (mě vylezl 1,5r syn i z košíku v sámošce, stál na tom sedátku a koukal jak se dostat dolů a to byla chvilinka, jsem jsem vyndavala věci na pás :zed: )

OT jinak teda čerstvýho ročáka a dvojky, to je dobrá kombinace :mrgreen: pevné nervy přeju 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Rampepurna
25.2.12 20:49

Ahoj,
ta hrdinka (alespoň v mých očích) je tuším Jizvikova??? zkus jí napsat přímo SZ
najdi jí přes vyhledávač v nějaké diskusi a klikni na její nick

Hodně štěstí, obdivuju!

• Citovat
  • Upravit
5077
26.2.12 11:15

Ahoj,
a kolik teda bude malé v létě? Těch 14m nebo víc?
Koupila bych kočár pro dvojčata a k tomu stupátko pro starší nebo si koupila takové to nosítko, manduku, ergo a starší nosila a dvojky vozila v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
26.2.12 13:01
Laaja píše:
Ahoj,
a kolik teda bude malé v létě? Těch 14m nebo víc?
Koupila bych kočár pro dvojčata a k tomu stupátko pro starší nebo si koupila takové to nosítko, manduku, ergo a starší nosila a dvojky vozila v kočárku.

No, budem mít těch 14 . .. je to fakt husťárna, všechno má nějakou chybku . . kočár australan jsou prcci jen po směru jízdy, takže ne ně nevidím a navíc by to bylo totálně bez servisu a záruk . . . pojízdný sedátko na bok dvojčáku psala ta Jizvíková, že se nevejde na každej chodník (120cm kočáru na šířku je fakt kus) . . . šátek nevím, asi je taky ve hře . .. co na to ale záda mimina a moje to nevím, když už tahám tak 10 kilo prs :oops: a skejtík jsem teď objevila takovej fajnej, ale zase o to brkat . . .

Anebo na začátku malou vozit někomu z prcků v nohách asi . .. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
26.2.12 13:11

Dvojčata se mi narodila, když bylo klukovi 22měs, takže to bylo o dost později než se narodí tobě. 14měs dítě se asi bude muset vozit ještě po celou dobu.
Vyřešila bych to přádavným sedátkem jak má Jizvíková a tam, kam se nevejdete, tak bych prostě sedátko sundala a starší dítě hodila nahoru na korby. Tak jsem vozila právě kluka já. Ale my měli výhodu, že on už v té době byl přeci jen trošku starší a prostě musel ťapkat.
Anebo zapátrat v zahraničí po nějakém kočárku na trojčata, kdy se dá jedna sedačka změnit z ležícího na sporťák :nevim:
u takového rozdílu dvojčat a staršího dítěte je prostě každý měsíc dobrý, u vás ten věkový rozdíl bude opravdu maličký, ale určitě to zvládnete. Přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.2.12 15:58

No já šátek nemyslela, spíš to nosítko do 18kg typu manduka nebo ergo. A ten kočárek pro trojčata taky dobrý nápad, jenžo co s ním za půl roku, když bude starší chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
26.2.12 17:14
Laaja píše:
No já šátek nemyslela, spíš to nosítko do 18kg typu manduka nebo ergo. A ten kočárek pro trojčata taky dobrý nápad, jenžo co s ním za půl roku, když bude starší chodit?

Pak prodat nebo si ho nechat příležitostně na procházky. Já bych se snažila si najít kočár pro trojčata. Já vím jaký to byly boje s klukem, když se mi dvojčata narodila a on musel chodit a nemohl si sednout a to byl už podstatně starší. A jako tahat dítě v manduce a ještě tahat kočár s dvojčatama po náročným oblíkání 3 malejch dětí, to si brzo odrovná záda :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.2.12 17:43

To je fakt, ten trojčatový kočár asi bude nejlepší a pak ho prodat. Je fakt, že prckové mi v 22m skoro nic neušli, takže to bude jednodušší a využije ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
27.2.12 07:59
eshta píše:
Laaja píše:
Pak prodat nebo si ho nechat příležitostně na procházky. Já bych se snažila si najít kočár pro trojčata. Já vím jaký to byly boje s klukem, když se mi dvojčata narodila a on musel chodit a nemohl si sednout a to byl už podstatně starší. A jako tahat dítě v manduce a ještě tahat kočár s dvojčatama po náročným oblíkání 3 malejch dětí, to si brzo odrovná záda :nevim: :(

Laajo a bylo třeba možný ho v krizovce hodit nějak k nim na kočár? . . . Ty trojčecí kočáry jsou dost pruda, buď nikde neprojedeš, nebo máš koráb přes půl města . .. nějak se mi do toho nechce . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
27.2.12 08:09

Ahoj,
já mám Phil a ted E3 twin, a nad předníma kolečkama je takový výstupek nebo plošinka a už jsem tam párkrát vezla starší dítko a dvojky leželi v těch korbičkách. Najdu ti odkaz. http://www.e-broucek.cz/…teds-e3-twin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
27.2.12 16:54
Zvědavica píše:
eshta píše:
Laaja píše:
Pak prodat nebo si ho nechat příležitostně na procházky. Já bych se snažila si najít kočár pro trojčata. Já vím jaký to byly boje s klukem, když se mi dvojčata narodila a on musel chodit a nemohl si sednout a to byl už podstatně starší. A jako tahat dítě v manduce a ještě tahat kočár s dvojčatama po náročným oblíkání 3 malejch dětí, to si brzo odrovná záda :nevim: :(
Laajo a bylo třeba možný ho v krizovce hodit nějak k nim na kočár? . . . Ty trojčecí kočáry jsou dost pruda, buď nikde neprojedeš, nebo máš koráb přes půl města . .. nějak se mi do toho nechce . . .

Hele lepší koráb než řvoucí malý dítě si myslím. Kluk byl podstatně starší než bude tvoje dítě a byla to s ním někdy fakt pruda :roll:
Když bylo jo zle, tak jsem ho posadila nahoru na korby na tu spojovací tyč. Teď jezdím se sporťákem a někdy si odpočine tak, že si sedne na stupátko dopředu a zahákne se rukama za madlo. Už to taky ale moc nejde, protože kluci ho tahaj za vlasy a koupou :lol: je ale už 3letej, takže si sedá opravdu vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí