Sportovní kočárek pro dvojčata

21
16.2.12 11:07

Sportovní kočárek pro dvojčata

Ahoj holky, mám sedmiměsíční dvojčátka a chtěla bych jim už pořídit sporťák, celkem se mi líbí Hauck roadster duo, jenže bych si ho chtěla prohlédnout a vyzkoušet naživo, ale nepodařilo se mi zjistit, kde tento kočárek prodávají v kamenné prodejně, poraďte nějakou prodejnu ve Zlínském, Olomouckém, popřípadě Jihomoravském kraji, kde by ho prodávali, popřípadě poraďte, vy, kdo máte zkušenost, nějaký jiný dobře ovladatelný sporťák pro dvojčátka. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
16.2.12 11:43

tak jestli mate velky kufr v aute, vypada dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.2.12 11:59

kufr máme velký, to není problém, mě se na něm právě líbí ta větší kolečka, bojím se, že když si koupím kočárek s golfovýma kolečkama a dám do něj dvě desetikilové děti, tak se mi bude špatně ovládat, a nadřu se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
16.2.12 12:04

máme Trends for kinds duo a vše ok. Hlavně se super složí a vejde se i do malého kufru (mám Mazdu 2) a dám ho tam ;)
 http://www.seznamzbozi.cz/…ky/33590075/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.2.12 12:10

Jo, ten se mi taky líbí, akorát je trochu dražší…hledám něco tak do šesti tisíc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
16.2.12 12:11
hemina píše:
Jo, ten se mi taky líbí, akorát je trochu dražší…hledám něco tak do šesti tisíc:-)

jj já jsem pak koukala, ale určitě doporučuji velká kolečka, pokud nechceš jezdit jen ve městě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.2.12 12:18

jj, chci kočárek i do složitějšího terénu, díky za radu a za tip:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
16.2.12 12:23

my mame easywalker a kolecka jsou super, mame i golfky hauck a s tim se teda jezdi o poznani hur

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.2.12 12:33
jizvíková píše:
my mame easywalker a kolecka jsou super, mame i golfky hauck a s tim se teda jezdi o poznani hur

Já teďka holky vozím v dorjan danny sport twin, ale je to strašně těžký kočárek, se sportovníma korbama váží 24 kg, tak bych chtěla, když už jsou holky větší, ho vyměnit za sporťák, ale jak jste psala, bojím se že s malýma kolečkama si moc nepolepším, proto hledám lehký sporťák, ale s velkýma kolama a ten hauck roadster duo je právě má a je v dobré cenové relaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
16.2.12 19:56

Ahoj,
já mám pro dvojčata Hauck roadster duo a jsem spokojená,od narození jsme měli taky Dorjan a v roce jsem ho měnila za Hauck-kvůli váze.Je fakt že dorjan byl pevnější a kvalitnější,ale nelituji.bydlíme na vesnici a větší kolečka jsou super a to že je lehčí je FAKT poznat,jsme ze Zlínského kraje a kupovala jsem ho přes net,tak neporadím kde ho osobně vidět. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.2.12 07:34
marka3 píše:
Ahoj,
já mám pro dvojčata Hauck roadster duo a jsem spokojená,od narození jsme měli taky Dorjan a v roce jsem ho měnila za Hauck-kvůli váze.Je fakt že dorjan byl pevnější a kvalitnější,ale nelituji.bydlíme na vesnici a větší kolečka jsou super a to že je lehčí je FAKT poznat,jsme ze Zlínského kraje a kupovala jsem ho přes net,tak neporadím kde ho osobně vidět. :nevim:

Ahoj, tak přesně to jsem potřebovala slyšet:-), sice to vypadá, že ho budu muset taky koupit přes net, ale opravdu mi vychází jako nejlepší alternativa. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
22.7.12 21:29
@marka3:

Jéé, super, potřebovala jsem slyšet.. :) Taky si jej kupuji! Jsem na městě, kde jsou sice chodníky hrůza, ale měla jsem tako jumper duo a je už na mě těžký a veliký. A co nákupní tašky? Jak s nima? Jsou fakt tak malé? Měla jsi k tomu i nějakou tašku? Já si budu muset dokoupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.7.12 09:14

Já mám kočárek Hauck roadster duo už koupený a jsem s ním velice spokojená, holky mají rok a je opravdu lehčí, i když oproti tomu předchozímu není odpružený, takže drncá, ale to každý sporťák. Je opravdu krásně ovladatelný. Jediná nevýhoda jsou ty košíky, jako místa je tam, myslím, dost, ale problém je, že pokud dám holky do lehu, tak se tam vůbec nedostanu. Takže musím myslet před tím, než je dám lehnout, abych si vytáhla třeba peneženku, nebo pití…
Tažku na madlo nepoužívám, vše si dám do těch košíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
23.7.12 09:41

Já na tašky jsem zvyklá a do košíku spíš dávám pláštěnky a deky. Tak uvidíme.. :) S tím odpružením to mě mrzí, ale tak to má každý sporťák a golfky jakby-smet. Tk snad budu taky spokojená, příští týden mi jej dovezou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
23.7.12 09:51

Je fakt že je špatný přístup do nákupních tašek, větší věci se nevlezou,
ale to je asi problém u všech golfáčů :,(.Já jsem si pořídila
kabelku s dlouhým uchem, kterou vozím na madle kočárku a když je potřeba
tak si ji dám přes rameno a mám peněženku, mobil, plíny, pití atd. u sebe.
Jinak jsem spokojená, nato že není odpružený si člověk zvykne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4