Kočárek ????

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.12.22 21:01

Kočárek ????

Dobrý den,
s manželem se nám líbí tento kočárek https://www.cosattocz.cz/…night-jungle. Tak jsem se chtěla zeptat jestli s ním máte někdo nějaké zkušenosti. A taky jestli si myslíte, že je vhodný jak pro holčičku a chlapečka. Chceme se totiž nechat překvapit a nwm jestli je ta barva vhodná i pro holčičku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30908
17.12.22 21:11

Do nakupaku bude dobrý, na reálné chodníky moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7256
17.12.22 21:14

Kočárek vypadá fakt dobře, vzhledově i pro holčičku tak pro kluka. Přijde mi odpružení fajn, i ty kola… do lehkého terénu asi dobrý. Ale koukala jsem na video a mi by vadilo to kolíbkové ležení u sporťáku, pokud dobře koukám… Já chtěla u sporťáku rozhodně rovné ležení… to kolíbkové není vhodné na páteř pro miminko a už vůbec nee od půlroku jak uvádějí, za mě tedy ani v roce… miminko má ležet na rovném. Takže za mě nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
17.12.22 21:21

Jak už je zmíněno výš, tenhle typ sportovního sezení je na nic - dítě nemá možnost so v něm lehnout. Když dáš kočár do lehu, dítě leží s nohama nahoru. Kromě toho, že je to nevhodné pro páteř, si neumím představit, že by to bylo pohodlné.

Taky eshop zjevně není český, tak bych před nákupem pročetla recenze, podmínky reklamace apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
17.12.22 21:28

Hluboká korba fajn, sporťák je blbý, to kolibkove ležení není nic moc na záda. Designově hezký, motiv je takové neutrální, ale bohužel ty pěkné kousky často jen pěkně vypadají, ale co se týče funkčnosti a vhodnosti pro dítě už to pokulhává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
17.12.22 21:39
@Anonymní píše:
Dobrý den,
s manželem se nám líbí tento kočárek https://www.cosattocz.cz/…night-jungle. Tak jsem se chtěla zeptat jestli s ním máte někdo nějaké zkušenosti. A taky jestli si myslíte, že je vhodný jak pro holčičku a chlapečka. Chceme se totiž nechat překvapit a nwm jestli je ta barva vhodná i pro holčičku.

Klidně bych v něm vozila jak holku, tak kluka. Měla jsem na druhého syna tm. modrý a kupovala jsem ho ještě dřív, než jsem věděla, že to bude kluk, takže případná holka by v něm byla taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
17.12.22 21:40

@aanysek Je to britská značka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
17.12.22 21:43

I ta hluboka korba ma mouchy. Pisou pripustne zatizeni 9 kg, to melo moje dite v 6 mesicich, kdy jeste nebylo o sezeni ani zminky. Tedy prechod na sportak nehrozil. Nehlede na to, ze musis pripocitat vahu fusaku, obleceni. Tedy pokud nechces kocarek pretezovat a riskovat, ze korba se vylomi z pantu, muze se ti stat, ze ve 4-5 mesicich miminka budes mit problem. Korba sportaku je na nic, jak pisi ostatni, dite v kocarku vetsinou spi i nekolik hodin, chtela bys ty stale spat v poloze se zadkem dolu a skrcenyma nohama?
Do prirody a na horsi cesty nez chodnik to bude dost opruz.
Kocarek je hezky, to ano, ale dost neprakticky. Za tu cenu bych si predstavovala neco, co mi odvozi dite po celou dobu kocarkovani, na vsech cestach, vyletech, ve meste…

A jeste drobna poznamka. Nektere deti, pokud nemaji spodek boudy jednobarevny, ale s nejakym vzorem, tak mohou na ty obrazky silhat a to asi neni uplne zdrave. Videla jsem to a je to strasny pohled, maminka pak vylepovala boudu jednobarevnou latkou. Ale to je samozrejme hodne individualni a jine u kazdeho miminka.

Příspěvek upraven 17.12.22 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.12.22 21:48

Design fajn, funkcnost nula, jako vetsina podobnych kocaru :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
17.12.22 21:50

Ten e-shop vypadá fakt divně…

• Citovat
  • Upravit
1977
17.12.22 21:58

@lleennttiillkkaa a s tím je dobré počítat - že zboží jde ze zahraničí a případně se vrací taky do zahraničí. Taky v kontaktech je uvedený jen e-mail do Německa a žádný český telefon.
Mně nákupy ze zahraničí nevadí, ale kdo s tím nepočítá, toho to může překvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
17.12.22 22:09

Jakože když dáš holčičku do zeleného kočárku, tak jí upadnou nožičky a vypadnou očíčka? 8o Jak může někdo takhle uvažovat? Proboha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
17.12.22 22:36
@Anonymní píše:
Dobrý den,

ne, nekupovat, kočárek je krásný, ale to je tak vše, je naprosto nepraktický, nepohodlný pro dítě, kolébkový sporťák fakt nechceš - pro dítě nepohodlné, nezdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
17.12.22 23:16

E-shop na mne nepůsobí vůbec věrohodně a kočárek je velice nepraktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3903
17.12.22 23:30

Kočárek je krásný ale nepraktický a dítěti v něm budeš ničit záda. Hrozí, že v něm ani nebude chtít být, protože to fakt není příjemné.
Hluboká korba do 9 kil, délka korby jenom 82cm, takže pokud budeš mít větší dítě (a nebo zimní mimino), může se ti stát, že už ho tam fakt brzo nedáš, takže ho budeš muset plesknout do sporťáku, který ani nejde dát úplně do lehu.
Jo, je moc hezký, ale úplně k prdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4