Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, jdu si za Vámi pro radu. Čekáme třetí mimčo a vybíráme kočárek, teda spíš já, manžel mi řekl, ať si vyberu co chci a to je ten problém.
původně jsem chtěla jít do bugaboo Fox, jenže se mi pak v hlavě rozležel ten sporťák, který nejde do lehu a já vlastně moc nevím, co si o tom myslet… Pak jsem koukala na cybex priam, ale tam se zas bojim, že je to městský kočárek a neprojede vůbec nic
na předchozí dvě děti jsme měli espiro next a byl v pohodě, ale chtěla jsem si vyzkoušet něco nového, když je to naposledy.
tak jsem vás chtěla poprosit o radu, co máte za kočárky, jak jste s nimi spokojené, popřípadě pokud někdo máte cybex nebo bugaboo, tak jak byste je zhodnotili.
co se týče mých požadavků, tak chci 4 kola, sporťák po i proti směru jízdy a aby měl pěnová nebo nafukovací kola. Bydlíme ve městě, občas jedeme na chatu, takže žádný extra terén, ale chtěla bych, aby nějakou polňačku nebo trávu zvládl přejet. Přece jen už mám dvě děti, za kterýma lítám všude možně. Moc děkuji ![]()
Já mám Indy Sport od Gessleinu a vyjeli jsme s tím například na Říp nebo na Hazmburk a na různé další hrady, a furt to jezdí a nemá sebemensi vadu
normálně i do přírody s tím jezdíme a v pohodě. Akorát se musí umejt, když pak má jet do města
to je jediná drobná nevýhoda ![]()
Líbí se mi i na pohled, je takovy harmonický a uvnitř prostorný, dobre sedí na podkladu a dá se lehce řídit i jednou rukou.
My jdeme po předchozích super zkušenostech opět do Baby design husky, dnes už tedy espiro husky xl 2022, barvu jsem si vybrala 205. Byla jsem hrozně s kočárem spokojená, poměr cena / kvalita výborná, super do terénu, sporták pro i proti směru, úplně do lehu. Jo, trochu těžší, ale jinak hrozně fajn. Dokonce jsem při něm i běhala a to není vyloženě kočár na sport. Kolečka za tři roky ani jednou nezavrzly. Po nás ho měl ještě jeden prcek a taky prý no problem. Tak snad letos nepadnu na nějaký vadný kus.
Kunert rotax grafit.
Možnost větší autosedačky.
Izofix
Adaptéry
Výběr lehké, těžké konstrukce
Gelová kola.
Směr jízdy pro vše po i protisměru.
Vejde se do auta, výtahu.
Tráva se s tím přejet dá, nerovný terén zvládá.
Zatím jsem neměla možnost vyzkoušet sporťák.
Pro vás a moje dost časté přejezdy a výlety úplně dostačující. Co vy mohl mít na víc jsou popruhy v korbě. Máme to tu sami kopec a prcek mi klouže dolů.
Nejvíc využívám autosedačku. taky kdo by tahal dvě korby
.
@Kelliee děkuji za typ, teď na něj koukám a líbí se mi. Budeme mít cestu do feeda tak se tam na něj mrknu.
a do terénu v pohodě?
@Kelliee tak super, zajedu se na něj mrknout. Taky jsem teprve 15 tt, ale když se vidím, jak jsem nerozhodná a s dvouma detma na krku, chci být připravena
![]()
Já mám pro malýho kočárek NOORDI FJORDI, model 2022. Ten je hodně kvalitní - materiál, konstrukce i kolečka. Viděla jsem ho u kamarádky, takže jsem měla možnost si ho osahat a jsem s ním teda spokojená naprosto maximálně.
Já mám taky tento kočárek. Mám teda model 4. generace, což je teda model 2022, takže stejný jako ty. Já jsem za něj moc ráda, protože zvládá i horší terén, což teda s tím mým cestováním hodně oceňuji.
Ahoj, u nás to na celé čáře vyhrál kočárek Noordi Fjordi 2022. Vím, že asi předtím neměli dobré hodnocení, ale ty z roku 2022 jsou perfektní. Já teda oceňuji třeba hlubokou korbu, pevnější konstrukci a také to ´, že je fakt lehký. Docela často jezdíme na výlety a tam se to hodí, stejně jako bezúdržbová kola. A teď jsem se koukala, že mají naprosto úžasný nový model v bílé
https://www.trendybaby.cz/…v1-moon-rock .