Kočárek 2v1/3v1 do 10 000 Kč

189
8.12.19 22:47

Ahoj, a co Petit&Mars? Já s ním byla moc spokojená. Jezdila i do terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3935
8.12.19 23:45

Trojkombinaci bych nebrala. Většinou jsou zbytečně předražené, rozměrově dost malé a autosedačka stojí za prd. Je nutné aby to byla kombinace?
Cenově by tě možná vyšlo lépe koupit nejdřív prostornou korbu třeba z druhé ruky, pak se jí zbavit a koupit dobrý sporťák. V kombinacích jsou korby velmi malé, v cenové hladině do 15 tisíc se pohybují kolem 76 cm a dítě z toho vyroste celkem dost rychle. Pokud budete rodit někdy teď, tak do další zimy už asi dítě v korbě nebude, ale pokud bude mít v zimě tak 5/6 měsíců, je to problém.
Co Britax Romer? B-agile, B-motion…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
8.12.19 23:51

Jestli máš termín porodu v létě, koukej hlavně na velikost korbičky. Malá je červencová a už máme jednu z největších korbiček jen tak tak, když tam leží ve fusaku. V cenové relaci by mohl být ještě Hauck, Kinderkraft, ale těžko budou někde k vidění, jsou to německé kočárky. Ale osobně už bych taky koupila velkou korbu z druhé ruky a pak kvalitnější sporťák. Autosedačku z kombinace vůbec, měla jsem možnost porovnat a dítě se tam kolikrát v půl roce nevejde. A jelikož je ještě většinou moc malé, není možné hned koupit další kategorii. Za mě jedině 0-13kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
9.12.19 07:38

Britax bmotion 4+, měla jsem ho jako sporták. K němu můžeš dokoupit korbičku zvlášt a pak prodat, vajíčko dokoupíš k němu taky kvalitni (romer). A jako sporták je motion za mě supr. Případně do většího terénu motion 3+. Já měla ten 4+, má gelová kola (nepíchnou jako nafukovací, ale vlastnosti stejné), dlouhé ležení, polohovaní nohou, polohování za do uplného lehu, dlouha stříška.. za mě to byl supr kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18258
9.12.19 07:48

@Vesničanka1 Koukni na Firkon. V hluboké korbě jsem ve Veranu long odvozila lednové dítě dvě zimy. Má i celkem velký koš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.12.19 07:43
@Vesničanka1 píše:
Tak nejvíc se mi líbí dorjan danny sport, prampol soft line, Macked lucky a krasnal nexxo, ale po přečtení recenzí to spíš vypadá že si upgraduju kolca co mám na hnůj a budu na tom asi ještě dobře :nevim: připadá mi že není možné sehnat kočárek okolo 10 000 který by se mi zamlouval a měl dobré recenze. :zed:

já bych šla do toho britaxu b motion 4+. Korbičku prodáš po půl roce a máš sporták. Vajičko taky můžeš prodat. U tohoto kočárku je super že korbičku si sama koupíš zvlášt jakou chceš, vajíčko taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.12.19 07:47

@Vesničanka1
https://www.detskydum.cz/…otion-4-plus#…

I když cena dokupy asi by byla přes 10tis. Ale korbičku koupíš i bazarovou za 1000 a pak prodáš, vajíčko bys taky romer sehnala bazarové. Ono já i ten motion4+ měla bazarový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.12.19 08:04
@Vesničanka1 píše:
@Veru1987 Ale já nemám v plánu cokoliv prodávat, mám v plánu další děti a nechci co dva roky shánět kočár, vždyť to je normálně na palici sehnat kočár! Lituji že jsem se nenarodila dřív. Byli na výběr 2-3 kočárky a konec, finito.

Tak do toho investovat více. Ten britax já měla použitý a my ho měli rok a půl a šel ještě dál, nic se neviklalo, byl bytelný, super. Já mít druhé jdu do něj od narození. Ale asi by ses dostala tak na 15tis, ale zase bys měla i kvalitní autosedačku (romer), já třeba moc těm levným nevěřím. Osobně bych se mrkla i na ten kočárek bazarový https://deti.bazos.cz/…on-4plus.php

a ještě se u nich dají měnit barvy stříšky, ted můžeš mít fialový třeba a pak modrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.12.19 08:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2055
11.12.19 08:29

Upřímně? S tvým rozpočtem toho chceš trochu moc :D. Já bych na tvém místě koupila především kvalitní autosedačku a k tomu kočárek z bazaru, případně ten Britax jak radí holky, to je taky super volba a narozdíl od polských kočárku je tam jistota kvality, jen tedy nesplňuje všechny tvé požadavky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.12.19 08:35

@Vesničanka1 Nový kočárek do 10 tisíc neseženeš. Za tu cenu jedině bazarový. My jsme sháněli na podzim a po prohlédnutí a vyzkoušení, jsem se rozhodla byť nerada investovat víc. Jinak v Olomouci je tuším Elfan, chvíli jsme ho zvažovali ale pro nás by to byla cesta skoro 300 km, kvůli vyzkoušení, což jsme zavrhli. Jinak nejlevnější jsou polské kočárky, ale i tak se cena bude pohybovat kolem 12 tisíc za nový. Britax v trojkombinaci se pohybuje kolem 15 tisíc, a tvému požadavku na sporťák po i proti směru splňuje u britaxu jen Smile nebo Go Big a Go Next, Smile se ve dvou kombinaci dal sehnat za 16 a ty zbylé dva startují na 25. Jinak je potřeba si ujasnit, jak moc terénní chceš, protože dle toho se pak kupuje. Z těch vysloveně terénních se bavíme o X-landeru X run, Baby Jogger city Elite, Thule, Easywalker Sky plus a za novou dvojkombinaci se ceny pohybují od 16 do 20 tisíc. Jestli chceš šetřit a nevadí ti váha, tak bych koukla na Roan Marita. A za mě po podrobném průzkumu koupit dvojkombinaci a sedačku zvlášť od výrobce co se na to specializuje, Maxi-cosi, Cybex, Be-safe, Römer nebo Joi, většina výrobců má adaptéry by tyhle sedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.12.19 08:40

Já mám G mini lord, holka se narodila v dubnu, je cekem dlouhá (74cm v 8 měsících) a super, nádherně se ovládá, lehký, trochu péruje, přední kolečka otočná ale dají se zaaretovat (super do sněhu, na led) cena tuším 7 000, já ho koupila z bazaru jako nový za 2.500 :lol:. Jelikož ještě nesedí tak počítám že tak do ledna do sporťáku nepůjde a korba bude stačit. I s fusakem tam je místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.19 15:59

@Vesničanka1
My sme s manzelom objednavali 3 kombinaciu Mikrus Comodo Silver.
Povodne sme chceli iny, ale ked sme mali moznost si ho ist obzriet do predajne v prahe, tak ta korbicka bolapriserne malinka.
Ten comodo ju mal o dost vacsiu + moznost si zvolit ci chceme gelove alebo nafukovacie kolieska
Lahko a rychlo sa da poskladat ma 2jite odpruzenie a nieje ani tak tazky.

• Citovat
  • Upravit
21681
15.12.19 10:12

@Vesničanka1 ted jsem zrovna radila tady vedle v diskuzi , tak mrkni ;)

koupila bych bazarový , sama ho mám a jsem nadšená, lepší pořádný z bazaru než trojkombinaci za 10. navíc raději teda dvojkombinaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
23.12.19 06:22
@Vesničanka1 píše:
Tak cena šla nakonec mimo. Dovezli jsme si domů elfan z Lukové u Přerova. Tak snad bude vše ok. Akorát ve zmatku nám k němu nedal brašnu na kočár s plášťenkou a moskytierou, prý to pošle poštou. Tak budu doufat.

tak snad vám bude dobře sloužit, já bych za tyto trojkombinace, kde sportak je na prd nedala 12-13tis. sporták je velký, těžký, neskladný do kufru a většninou ne moc dlouhý a prostorný pro dítě. Ale nemám zkušenost s těmito kočárky, spíše tak všeobecně s trojkombinaci. Hlavně at slouží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí