Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla jsem se zeptat,co vše bych měla dát do kočárku.termín porodu mám 15.11.2010. ![]()
Jak to myslíš? Já tam mám jen fusak. Nebo myslíš co na dítě za oblečení?
myslím třeba peřinku,nebo jestli stačí fusak a podle potřeby deka a jestli se dává do kočárku polštářek.
polštářek určitě ne. pokud máš silný fusak, tak ten stačí. přes něj jen ten nepromokavý nánožník, který mají všechny kočárky. a do fusaku dítko ve vytepleném overálku. deku bych s sebou brala jako pojistku. polštářek určitě ne. ten se nedoporučuje dávat cca do roka věku dítěte kvůli správnému vývoji páteře.
děkuju
nemám páru co se dává a co ne. nechci dávat krajkové plymo a přijde mi to i zbytečné na zimu.te fusak stačí dělají pěkný a teplý ![]()
já rodila 10. 11. 2009 takže podobně jako ty, a klárce jsem dávala takovou lehčí jako chlupatou kombinézku, a dostala jsem od tchýně ještě po mém manželovy krásnej fusak uvnitř s beránkem a bohatě stačilo, pak až bude větší zima můžeš dát zimní kombinézu a přes fusak ještě namuchlat teplou deku. Já Klárku balila poctivě protože do ležícího miminka se dostane snáze zima:-)