Příznaky těhotenství?

Anonymní
15.9.10 18:52

příznaky těhotenství ?

Ahoj ,chtěla jsem se zeptat ,jak poznám ,že jsem těhu ještě před vynechání menstruace ? na test je brzy ,tak jsem se chtěla zeptat na nějaké příznaky ,které by mohly znamenat těhotenství .. =) děkuju za odpovědi :-) :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
15.9.10 19:07

Spolehlivě to pozná jedině doktor pomocí ultrazvuku, ale na něj je určitě ještě brzy. Případné těhotenství se dá poznat i trochu dřív z krve, ale z ní není hned poznat, jestli je to prosperující těhotenství. Podle příznaků to poznat nemůžeš. Někdo má těhu příznaky i mimko těhotenství a já třeba při prvním těhotenství neměla příznaky žádné (krom vynechání MS).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
15.9.10 19:13

mě těhotenství začalo nevolnostma,ale to jsem si nak nepripoustela a pak mi nepřicházela menstruace a furt mě bolelo břicho a strašně prsa jak kdyby to mělo přijít :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.10 19:17

Tak já mám čerstvé zkušenosti … jelikož mi nikdy nic nebývá jen tak … tak tento měsíc cca tři dny před prvním dnem plánované menstruace začalo bolet v podbřišku … před MS mě to nikdy nedělá … a od posledního dne plánované MS mi bylo ráno tak divně a k tomu ještě v noci když jsem vstávala k dcerce … a za dva dny tam byli // čárky. Ale já jsem to prostě věděla, že se to podařilo.
Ono je to těžký, záleží na každé jak je citlivá a vnímavá … nikdo nepozoruje nic a někdo prostě už ví,že je těhu …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.10 19:36

a myslítě ,že je asi zbytečné a nespolehlivé dělat si ty testy jak se mohou použít už třeba pátý den po oplodnění ??? slyšela jsem ,že často ukazují falešný pozitivní výsledek .. :wink:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
15.9.10 19:42

tak zkusit ho můžeš nic tim nezkazíš. já když si kupovala test (ten nejlevnější) tak na něm bylo napsaný že se dá použít už snad jak píšeš 5 den po oplodnění plus minus :mrgreen: .. jnk držim palečky :-P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.10 19:56

děkuju moc =) :wink:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
15.9.10 20:04

tak dej vědět jak dopadl budu držet palečky :-)

• Citovat
  • Upravit
2000
15.9.10 20:07

ja jsem skoro zadny priznaky nemela, akorat me bolelo v podbrisku jak kdyz mas dostat menzes a to se me drzelo jeste dlouho tak mesic po vynechani, ale zacali me bolet prsa, kamoska mela divny pocit v puse jak kdyby cucala zelezo, nekdo ma hned nevolnosti, ale mam i kamaradku, ktera mela menzes a az pri druhym vynechani zjistila ze je tehu, nekdo nemusi mit zadne priznaky. myslim ze nejspolehlivesji jsou krevni testy, ja si delal klasicky z lekarny a mela jsem jednu carku a to bylo uz tyden po vynechani, az nakonec po dvou tydnech jsem sla na krev a zjistila ze jsem tehotna. mela jsem driv problemy s cystama takze jsem si myslela pri spozdeni a s bolestmi v podbrisku, ze to muze byt cysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 16:05

Ahojky jsem tu nově. tak nevím jak pořádně začít :).
Mám zpoždění ms 4 den, tak nevím jestli není brzy udělat si test? O miminko se pokoušíme teprve dva měsíce. Zatím na sobě pozoruju tyto příznaky. Lehce mě bodá v podbříšku, mám citlivé bradavky a prsa. Malinko bílý výtok. Na internetu se toho píše opravdu hodně, ale takhle mi to přijde více osobní :D :D. Děkuju moc komukoli za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.10.14 16:44

Ja mela tusaka 10dni ored MS, sama do ted nevim jak je to mozny, proste jsem to poznala :D 5 dni ored MS jsem si udelala test a byly tam // doktori mi tvrdi ze plod mam starsi, ze jsem si spatne spocitala. posledni MS, ale zaznamenavavala jsem si to, takze jsem si byla jista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 16:59

Myslíte, že je brzy na test??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.10.14 17:01

@Trumpetttka zkus a uvidis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.10.14 17:03

@Trumpetttka nechala bych to na rano a test si udelala z ranni moci…pak dej vedet…drzim palec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 22:49

Děkuju 8),spíš za jak dlouho si ho mám udělat? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí