Kočárek

• Otevřená skupina

maminky co jsou blázni do kočárku,nebo jsem uplně sama?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

375
6.10.10 22:46

kočárek

ahoj maminky, jen tak mě zajímá jak staré máte děcko a kolik jste měli kočárku…jestly jen ja jsem blázen do kočárku nebo je nás vic..a jaky typ kočárku jste měly/máte a který vám nejvíc vyhovoval…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29321
9.10.10 12:52

ahoj,tak tady se hlásím jsem blázen do kočárků!!!!
Mám 5letého syna a vystřídali jsme 7 kočárků,ted máme 8 kočár ,ale ten je bohužel rehabilitační! Jinak se snažíme o miminko a já už půl roku nesleduji nic jiného než kočárky :jazyk: jo a taky emimino :mrgreen:
U malého jsem byla nejvíce spokojená s Babyweltem Oregon gts :palec: ! Ted jsem se zamilovala do Mutsy a Quinny buzz 3 :dance: už abych konečně otěhulkovala!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.10.10 20:02

tak quinny buzz 3 jsme měla taky :-) já mám dceru 19měsíců a měla jsem 17kočárku a ted cekame dalsího prcka tak uvidim jak ej nakonec vyberu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
10.10.10 09:59

Čau holky i já sem docela blázen do kočárků :) tak nějak jsem k tomu dospěla ani nevím jak :) ted mam domma tři kočárky a už si dělám zálusk na čtvrtej :)
v ruce sem jich ale měla mnohem mnohem víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
11.10.10 20:24

pryfish: ahojky…a jake kočárky máš doma? a najaké máš zálusk? já mám doma jané slalom a do auta mam babypoint fortuna..ten ja dbrej a skladnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
12.10.10 21:01
karinečka píše:
tak quinny buzz 3 jsme měla taky :-) já mám dceru 19měsíců a měla jsem 17kočárku a ted cekame dalsího prcka tak uvidim jak ej nakonec vyberu…

A byla jsi spokojená s buzíkem???? Já už se tak těším až ho budu moct koupit :dance: jen ještě otěhotnět :think: !! Kupovala jsi je nové?? Já budu muset sehnat jetý kvůli financím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.10.10 19:53

měla jsem nový…ale asi bych si ho už nekoupila měla jsem teda přední kolo nafukovaci to plastové je šílené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.2.11 21:15

Mám 5,5 měsíční dcerku a máme trojkombinaci http://www.baby-line.cz/8-kocarky.html?…
Zatím s korbičkou a autosedařkou maximální spokojenost :dance: Velká korba a malá má dost místa i s fusakem :palec: Jsem zvědavá na sporták :dance:
Na jaro jsem ještě koupila golfky (trojkolku) od Chipolina SWIFT. Zatím jezdíme pouze po doma a je super :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.3.11 17:07

Cau holky, ja budu kocarek potrebovat az v srpnu, ale rada si necham poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.3.11 16:36

ROZHODNĚ PROSTORNOU KORBU!
Na zimu se tam musí vejít fusak…
Tak aby mělo mimčo pohodlí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
6.4.11 22:22

kočárky,kočárky.mééé věčné téma :mrgreen: proč jen chlapy to nechapou???? :mrgreen: na malou jsem mela jen dva,kdyby bvylo na mě tak asi 20,ale nechtela jsem se doma hadat.manžel moji slabost opravdu nechape.ted si vybiram pro našeho synka.mam na to 2 mesíce a je to boj.každy večer koukam na net a na diskuze.když se manžel zepta na co koukam a ja jen tupe ziram na monitor tak radeji odejde :mrgreen: pouze přida komntař,něco o kočárcích.je tak těžký vybrat ten správny.kdyby bylo na me hlavu bych si s tim tak nelamala,prodala a koupila jinej.jeste lepe nechala a koupila jinej,jenže tohle neprojde.a to zase až tak finance řešit nemusime.ale jinak je manžel fajn chlap :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.4.11 14:34

Ja jsem teda taky ujeta na kocarky, ale jelikoz budeme kupovat icandy, kterej je v zakladu za 1060 eur, tak uz dalsi asi neprojde :mrgreen: . Snad pozdeji nejakej sportacek :D

Jinak 17kocarku , maaazec :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.5.11 07:34

Ahoj holky. TAky jsem úchylná na kočárky. Pořád mám na netu otevřenou nějakou stránku s kočárama. Manžel už si klepe na čelo. Jinak ted má doma dva, golfky chci prodat a koupit sportovní babypoint fortuna. Máte s ním zkušenosti? Malej je docela velikej. 86 cm a 13 kilo, tak aby se mě tam ještě nějakou dobu vlezl.má teprve 16 m. :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
12.6.11 22:40

Tak fortunu jsem měla nedoporučuji. neni vubec prostornej a špatná ovladatelnost!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
18.6.11 19:09
karinečka píše:
Tak fortunu jsem měla nedoporučuji. neni vubec prostornej a špatná ovladatelnost!!!!

ahoj ja ma 2kocarky… :wink: Espiro a Tako jumper

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny