Kočárek

• Otevřená skupina

maminky co jsou blázni do kočárku,nebo jsem uplně sama?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alviola
19.7.11 11:55

Ahoj! Já jsem taky zjistila, že s jedním kočárkem to nejde. Máme zatím dva. !Sváteční" Dorjan Danny sport. Ten je tak spíš do města. A pak jsme koupili starý Patron Apollon Alux, super terénní kočár. Jo apak vlastně máme ještě 2é let starou Libertu :-) Super kočár na balkon a myslím, že v zimě ho ještě využiju, neb naše mimino už teď ve třech měsících má skoro 68 cm. A to se ještě chystáme koupit vozík za kolo :-)

• Citovat
  • Upravit
541
25.8.11 21:43

mimi ještě v bříšku, ale objednaný kočár Hartan topline S, původně jsem chtěla teutonii, ale v celé výbavě, kterou jsem si navymýšlela, by mě vyšel na 38!!! hodně slz padlo, palačinky lítaly vzduchem, pak jsem přišla s levnější alternativou a také němcem, ve finále jsem radši, na teutonce jsem pak našla pár věcí, které mi nevyhovovaly, a nakonec mi kočárek zaplatil můj milovaná tchán!!! ale byl to boj, 3měsíce jsem ležela na netu a obíhala obchody!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
26.8.11 08:25

To je kombinace? Já bych už do kombinace nikdy nešla a malá kolečka už vůbec nee!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
26.8.11 18:56

dají se přidat velká kola i do předu, 3kombinace to je. je to první kočár, tak si to musím osahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 19:39
suchar píše:
ahoj,tak tady se hlásím jsem blázen do kočárků!!!!
Mám 5letého syna a vystřídali jsme 7 kočárků,ted máme 8 kočár ,ale ten je bohužel rehabilitační! Jinak se snažíme o miminko a já už půl roku nesleduji nic jiného než kočárky :jazyk: jo a taky emimino :mrgreen:
U malého jsem byla nejvíce spokojená s Babyweltem Oregon gts :palec: ! Ted jsem se zamilovala do Mutsy a Quinny buzz 3 :dance: už abych konečně otěhulkovala!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 19:43

kočárek Mutsy

Ahoj, ale Mutsy je moc malý. Pamatuji si, že jsem v srpnu jela v busu, vedle mě měla paní Mutsy a říkala, že neví, co bude dělat v zimě, že asi bude muset koupit nový kočárek, aby se jí tam vešel fusak.Ale nic proti líbí se mi Mutsy design a je určitě skladný, to jo.
To jen pro zajímavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.5.12 12:29

Ahoj maminky, já se přidávám. Já jsem do koárku úplný blázen, když byla naše prostřední dcera malinká, to jsme měli kočárek na balkon/terasu na spinkání, jeden ve kterém jsme jezdili jako normálně, další u babičky aby jsme ho nemuseli furt převážet a další na cestování autem, manžel z toho byl na mrtvici, ale já je nutně potřebovala :lol: :lol: . Teď u miminka máme I'Coo Platon 7, jsem s ním moc spokojená, na spinkání přes den doma a taky na ten balkónek máme Sofia 2012 hl. korba a podvozek Bike Inglesina (hluboký kočárek) - máme nedonošené miminko a tak ho skoro v té velké korbě hledáme :D , ještě máme připravený Teutonia Spirit S HB 2011, ten budeme využívat asi hlavně na výlety autem. Věřím že časem ještě další kočárky přibudou nebo je vyměním, protože jsem fakt blázen. Celé těhotenství jsem jen chodila a obhlížela kočárky a nakonec jsem ho ani vybrat nestihla, takže se to vše muselo až po porodu :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny