Kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19494
15.10.10 20:41

Kočárek

Ahoj holky, mam jeden dotaz, ted jsem zkoumala sportovni korbicku na kocarek, co jsme vcera privezli (hlubokej mam u sousedky) a jak je pohybliva striska a ja ji dam do nejaky pozice a zakvidlam kocarkem, tak se mi trochu ta strecha houpe. Jako ze neni uplne na fest. Mate to na kocarku taky tak nebo v dany pozici je striska uplne napevno a ani se nehne??? Nemuzu to ted porovnat s tim hlubokym, ale docela me to prekvapilo. Tak abych to zacala resit, nez se malej narodi :-)
Diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
15.10.10 20:45

no já měla tři kočárky, a u všech stříška pevně držela

co máš za kočár? myslím typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.10.10 20:46

Mam Dorjan Prestige 2010, ona taky drzi, to jako jo, ale kdyz zakrvdlam kocarkem, jako bych treba chtela houpat, tak to ma lehkou vuli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
15.10.10 20:59

Jee ahoj :mavam:

Jinak mě u všech kočárů vždycky stříška držela pevně i při houpání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.10.10 21:01
Alyss píše:
Jee ahoj :mavam:Jinak mě u všech kočárů vždycky stříška držela pevně i při houpání. :nevim:

Cauky..:-) a jako uplne na fest? Uz jsem jim psala mail, tak uvidim, co napisou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
15.10.10 21:09

Jojo, ono to ani nešlo,aby se to hýbalo, u dvou jsem měla po stranách takový páčky,který to zasekly ..a teď se to jako zacvakne - tahem dopředu , nevim jak to popsat…ale je to napnutý ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.10.10 21:49
Alyss píše:
Jojo, ono to ani nešlo,aby se to hýbalo, u dvou jsem měla po stranách takový páčky,který to zasekly ..a teď se to jako zacvakne - tahem dopředu , nevim jak to popsat…ale je to napnutý ..

No to ja mam taky ten cudlik, co to povoli a kdyz to zaskoci do ty svy pozize, tak to cvakne a cudlik vyskoci a jakoby to zamkne, no ale prave v tom se mi to kyve, takze asi to zajedem vymenit. Nebo se na to Zdenda podiva, jestli to nebude chtit nekde jen utahnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí