Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, mam jeden dotaz, ted jsem zkoumala sportovni korbicku na kocarek, co jsme vcera privezli (hlubokej mam u sousedky) a jak je pohybliva striska a ja ji dam do nejaky pozice a zakvidlam kocarkem, tak se mi trochu ta strecha houpe. Jako ze neni uplne na fest. Mate to na kocarku taky tak nebo v dany pozici je striska uplne napevno a ani se nehne??? Nemuzu to ted porovnat s tim hlubokym, ale docela me to prekvapilo. Tak abych to zacala resit, nez se malej narodi ![]()
Diky za odpovedi
no já měla tři kočárky, a u všech stříška pevně držela
co máš za kočár? myslím typ?
Mam Dorjan Prestige 2010, ona taky drzi, to jako jo, ale kdyz zakrvdlam kocarkem, jako bych treba chtela houpat, tak to ma lehkou vuli
Jee ahoj ![]()
Jinak mě u všech kočárů vždycky stříška držela pevně i při houpání. ![]()
Alyss píše:
Jee ahojJinak mě u všech kočárů vždycky stříška držela pevně i při houpání.
Cauky..:-) a jako uplne na fest? Uz jsem jim psala mail, tak uvidim, co napisou
Jojo, ono to ani nešlo,aby se to hýbalo, u dvou jsem měla po stranách takový páčky,který to zasekly ..a teď se to jako zacvakne - tahem dopředu , nevim jak to popsat…ale je to napnutý ..
Alyss píše:
Jojo, ono to ani nešlo,aby se to hýbalo, u dvou jsem měla po stranách takový páčky,který to zasekly ..a teď se to jako zacvakne - tahem dopředu , nevim jak to popsat…ale je to napnutý ..
No to ja mam taky ten cudlik, co to povoli a kdyz to zaskoci do ty svy pozize, tak to cvakne a cudlik vyskoci a jakoby to zamkne, no ale prave v tom se mi to kyve, takze asi to zajedem vymenit. Nebo se na to Zdenda podiva, jestli to nebude chtit nekde jen utahnout