Sedátko na wc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
11.10.10 13:07

sedátko na wc

Koupila jsem v Tescu sedátko na WC, bohužel mi na našem prkénku nesedí. Zkoušela jsem ho proto i u babči, jenomže tam taky nesedí. Copak jsou různé velikosti sedátek? :nevim: My máme nejlevnější prkénko co jsme sehnaly, ale u babči je úplně jiný typ, doufala jsem že alespoň tam sedne :think: . Máte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
11.10.10 13:12

Ahojky,my koupili kdysi nějaký polstrovaný a to nám propadávalo.pak jsem koupila v tescu a pasovalo :wink: U tchýně na tesco prkýnko zase nešlo pořádně přiklopit to jejich :nevim:

Zkusi to to nějak poměřit apak vybírat,jinou radu nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
11.10.10 13:16

Nam na prkenku take nesedi, musim ho davat primo na zachod. Jeze je nam stejne nejake male, takze pouzivame nocnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.10.10 13:20

Mně to první taky nesedělo, ale já ho cpala na prkýnko a ono patří pod prkýnko :oops: :lol: . Pak jsme koupili ještě jedno v Albertu, a to si myslím, že je takový univerzálnější, dává se pod prkýno a má docela širokej ten rantl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.10.10 13:31

Ono se totiž vyrábějí minimálně 2 typy hajzlíků tzv. „dlouhý a krátký“. Dlouhý jsou většinou kombiWC a krátký závěsný WC. Jsem to zjistila, když jsem kupovala prkýnko na WC. Musíš holt na nákup s rozměry vašeho prkénka a s metrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.10.10 18:38

Jééé, tak to jsem taky pěknej ťumpach, vůbec mě nenapadlo, že patří pod :oops: . Takže pasuje.
Raduš.ka44 děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.10.10 18:59
citule píše:
Jééé, tak to jsem taky pěknej ťumpach, vůbec mě nenapadlo, že patří pod :oops: . Takže pasuje.
Raduš.ka44 děkuji :palec:

No hlavně,že jsi na to přišla :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.10.10 20:08
citule píše:
Raduš.ka44 děkuji :palec:

Jsem ráda, že nejsem sama, kterou to hned nenapadlo.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17847
11.10.10 20:13

Jéé, díky!!! Taky jsem dosud nepřišla na to, že patří pod prkýnko :zed: no a je to a pasuje! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí