Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Přesně tento výběr jsem měla a rozhodla jsem se pro Moon Nuova Style
Naživo mi přišel lepší, propracovanější, působil kvalitněji. Ten ABC Design mi připadal takový vrklavý.
To jsem ráda, že nejsem jediná
já je ještě naživo neviděla, tohle je takovej předvýběr než omrknu
taky se mi víc zamlouvá ten Moon style
jako ještě mám opravdu hodně času na výběr (10.tt)
ale příjde mi to jako věda
![]()
Za mě zas ABC. Brala jsem rok starý s tím, že sporťák byl nejezdeny za 9000 i s adaptéry, pláštěnkou a moskytiérou. Větší váha je na prd pouze když není k dispozici bezbariérový vstup nebo přijede špatný bus. Jediné co, tak jsem přidávala metrazovy suchý zip zezadu na nánožník, protože jinak moc neseděl když je univerzální. Za mě je super přístupný a velký nákupní koš, vysouvací madlo (mám 180 a u kloubovych nemám dostatečný odstup od spodku a kopu stále do tyče), opravdu velká stříška proti sluníčku a větru, když sundám kola, tak to vše v pohodě naskladam na půlku kufru. Za mě jezdí fakt super a lehce se ovládá. Autem jezdím hodne a značka mě tak přesvědčila, že jsem koupila golfky circle 4 (nové za 2500) a mám je stále v autě. Nánožník jde na oboje. Syn šel do sporťáku s fusakem v 5m kvůli délce. Dá se to vše komplet sundat a vyčistit. Za mě teda lepší světlejší barva (ne bílá), nevysisuje se tolik a není a tom vidět každá svačina
@Eldosaurus já jsem je měla předvybraný, ještě než jsem byla těhotná
kolem 18tt jsme se na ně byli podívat a protože mám muže činu, hned jsme si ho odvezli. Když jsem je viděla naživo a trochu si s nimi pojezdila, zadrkotala, složila a rozložila stříšku apod., tak to byla pro mě jasná volba. Moon i působil takovým luxusnějším dojmem
vzala jsem si tu světlou variantu, cream. A ještě jsem ho na ulici neviděla, to se mi taky líbí, že ho nemá každá druhá.
@Eldosaurus já ti teda nemůžu poradit co se týče zkušeností ale taky jsem to trošku studovala a rozhodovala jsem se mezi těmito typy a nakonec jsem se rozhodla pro moon ![]()
ted za týden je v Brně veletrh pro dítě kde se na něj ještě juknu na živo ale myslím, že už jsem rozhodnutá. Ale chci si teda pořídit trojkombinaci i se sedačkou .. ![]()
@prceek55 já taky původně chtěla trojkombi, ale mamky kamárádka mi prodá levně pár měsiců používanou sedačku co má i ty bočnice na ochranu.. je to známá značka, teď si nevzpomínám jaká
a s adaptéry by měla jít přidělat k podvozku, tak jsem se rozhodla pro dvoj no ![]()
Jinak dokupovaly jste holky nějaký věci navíc ke kočárku? ![]()
@hospodki já mám právě výtah do 3. patra jen a my jsme ještě tak 15 schodů do podkroví :-/ a nejsem žádnej silák, moje normální váha byla celý život 47 kilo
tak nevím, abych to utáhla ![]()
na oba kočárky jsem koukala, moc se mi líbí, ale nakonec jsem pořídila jiný, protože potřebuju fakt do terénu a to moc vhodný nejsou, po přečtení diskuzí a recenzí
@Eldosaurus já právě zase silák jsem, takže je mi jedno jestli ma.o ty dvě tři kila víc než jiný kočárky. Akorát pánové se po pomoci prohýbají
ono 16 kg kočár, 9 dítě, k tomu pití jídlo… No ke třiceti bych řekla že vozím běžně, ale není to na tom vůbec znát
@Káťa19 tak já vyloženě do terénu nepotřebuju, ale pro zajímavost, který si vybrala? ![]()
@Eldosaurus jasný, každý si vybírá dle svých preferencí
já jen kdyby tu někdo na to narazil a chtěl kočárek do terénu. Nakonec jsem vybrala Baby design, je dobře odpružený (mám typ Dotty ale je super i Husky na zimní miminko)
@Čičorečka @prceek55 holky, ted jsem zjistila, ze moon scala panama 2019 vypadá skoro úplně stejně, jen jiný barvy o kilo lehčí a má mnohem větší korbu
takže jsme teď trošku na vážkách.
Jinak nevíte kdy vychází nová kolekce 2020? Tušim, že září, takže bych ji možná mohla před porodem stihnout ![]()
@Eldosaurus já jsem nakonec pořídila úplně jiný kočárek , viděla jsem moon a naživo se nám s přítelem vůbec nelíbil , ten materiál a tak no ![]()
@prceek55 fakt jo, a který moon konkretně? taky se chci jet podívat sobně. Který nakonec máte?
@Eldosaurus byly tam všechny typy , nevím nás nakonec prostě naživo nějak neokouzlil
přítel se zamiloval do tohohle a přes to nejel vlak, tak jsme ho pořídili
https://www.detskyruzek.cz/…ica-4v1-2018
ale každému se líbí něco jiného, třeba vás moon naživo okouzlí ![]()