Kočárek ABC design nebo Moon Scala?

5040
6.3.19 11:50

Přesně tento výběr jsem měla a rozhodla jsem se pro Moon Nuova Style :lol: Naživo mi přišel lepší, propracovanější, působil kvalitněji. Ten ABC Design mi připadal takový vrklavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
899
6.3.19 12:02

@Čičorečka

To jsem ráda, že nejsem jediná :lol: já je ještě naživo neviděla, tohle je takovej předvýběr než omrknu :) taky se mi víc zamlouvá ten Moon style :) jako ještě mám opravdu hodně času na výběr (10.tt) :D ale příjde mi to jako věda 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
6.3.19 12:15

Za mě zas ABC. Brala jsem rok starý s tím, že sporťák byl nejezdeny za 9000 i s adaptéry, pláštěnkou a moskytiérou. Větší váha je na prd pouze když není k dispozici bezbariérový vstup nebo přijede špatný bus. Jediné co, tak jsem přidávala metrazovy suchý zip zezadu na nánožník, protože jinak moc neseděl když je univerzální. Za mě je super přístupný a velký nákupní koš, vysouvací madlo (mám 180 a u kloubovych nemám dostatečný odstup od spodku a kopu stále do tyče), opravdu velká stříška proti sluníčku a větru, když sundám kola, tak to vše v pohodě naskladam na půlku kufru. Za mě jezdí fakt super a lehce se ovládá. Autem jezdím hodne a značka mě tak přesvědčila, že jsem koupila golfky circle 4 (nové za 2500) a mám je stále v autě. Nánožník jde na oboje. Syn šel do sporťáku s fusakem v 5m kvůli délce. Dá se to vše komplet sundat a vyčistit. Za mě teda lepší světlejší barva (ne bílá), nevysisuje se tolik a není a tom vidět každá svačina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
6.3.19 12:33

@Eldosaurus já jsem je měla předvybraný, ještě než jsem byla těhotná :D kolem 18tt jsme se na ně byli podívat a protože mám muže činu, hned jsme si ho odvezli. Když jsem je viděla naživo a trochu si s nimi pojezdila, zadrkotala, složila a rozložila stříšku apod., tak to byla pro mě jasná volba. Moon i působil takovým luxusnějším dojmem :D vzala jsem si tu světlou variantu, cream. A ještě jsem ho na ulici neviděla, to se mi taky líbí, že ho nemá každá druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
6.3.19 14:40

@Eldosaurus já ti teda nemůžu poradit co se týče zkušeností ale taky jsem to trošku studovala a rozhodovala jsem se mezi těmito typy a nakonec jsem se rozhodla pro moon :)
ted za týden je v Brně veletrh pro dítě kde se na něj ještě juknu na živo ale myslím, že už jsem rozhodnutá. Ale chci si teda pořídit trojkombinaci i se sedačkou .. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
6.3.19 16:59

@prceek55 já taky původně chtěla trojkombi, ale mamky kamárádka mi prodá levně pár měsiců používanou sedačku co má i ty bočnice na ochranu.. je to známá značka, teď si nevzpomínám jaká :) a s adaptéry by měla jít přidělat k podvozku, tak jsem se rozhodla pro dvoj no :)
Jinak dokupovaly jste holky nějaký věci navíc ke kočárku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
6.3.19 17:01

@hospodki já mám právě výtah do 3. patra jen a my jsme ještě tak 15 schodů do podkroví :-/ a nejsem žádnej silák, moje normální váha byla celý život 47 kilo :lol: tak nevím, abych to utáhla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.3.19 08:54

na oba kočárky jsem koukala, moc se mi líbí, ale nakonec jsem pořídila jiný, protože potřebuju fakt do terénu a to moc vhodný nejsou, po přečtení diskuzí a recenzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
7.3.19 09:01

@Eldosaurus já právě zase silák jsem, takže je mi jedno jestli ma.o ty dvě tři kila víc než jiný kočárky. Akorát pánové se po pomoci prohýbají :mrgreen: ono 16 kg kočár, 9 dítě, k tomu pití jídlo… No ke třiceti bych řekla že vozím běžně, ale není to na tom vůbec znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
7.3.19 09:10

@Káťa19 tak já vyloženě do terénu nepotřebuju, ale pro zajímavost, který si vybrala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.3.19 09:38

@Eldosaurus jasný, každý si vybírá dle svých preferencí ;) já jen kdyby tu někdo na to narazil a chtěl kočárek do terénu. Nakonec jsem vybrala Baby design, je dobře odpružený (mám typ Dotty ale je super i Husky na zimní miminko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
3.4.19 11:46

@Čičorečka @prceek55 holky, ted jsem zjistila, ze moon scala panama 2019 vypadá skoro úplně stejně, jen jiný barvy o kilo lehčí a má mnohem větší korbu :think: takže jsme teď trošku na vážkách.
Jinak nevíte kdy vychází nová kolekce 2020? Tušim, že září, takže bych ji možná mohla před porodem stihnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
3.4.19 12:46

@Eldosaurus já jsem nakonec pořídila úplně jiný kočárek , viděla jsem moon a naživo se nám s přítelem vůbec nelíbil , ten materiál a tak no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
3.4.19 13:15

@prceek55 fakt jo, a který moon konkretně? taky se chci jet podívat sobně. Který nakonec máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
3.4.19 13:19

@Eldosaurus byly tam všechny typy , nevím nás nakonec prostě naživo nějak neokouzlil :nevim: přítel se zamiloval do tohohle a přes to nejel vlak, tak jsme ho pořídili
 https://www.detskyruzek.cz/…ica-4v1-2018

ale každému se líbí něco jiného, třeba vás moon naživo okouzlí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí