Kočárek ABC desing 3tec

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
418
16.11.11 15:37

kočárek ABC desing 3tec

Ahoj holky neprodqavate prosim nekdo tenhle kocarek levnejsi moc ho chci diky za odpovedi ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s ABC Design 3-Tec?

Přidejte zkušenost s ABC Design 3-Tec
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.11.11 16:13

Ahoj,
tak já ho mám…Koupila jsem si ho a ještě jsem dostala Janéčko..Ted jen přemýšlím zda si nechat oba nebo ABC prodat..moc se mi líbí ale trochu mi tu překáží.. :-? Mám ho od kamarádky a je fakt v dobrým stavu :palec: Já už ho prodávala tak 10× a pokaždé si to rozmyslela.. :lol: mimochodem-černooranžový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
16.11.11 16:30

no super a jeste kolik by jsi za nej chtela … to je pro me hlavni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.11 16:37

No je to trojkombinace-i s autosedačkou..nechala jsem si od něj ušít box na pláštěnku od jedné maminky na MMB a navíc si přikoupila i nánožník na sporták.. :think:Tuším ještě pláštěnka na hlubokou korbičku..
No pod 4500 bych asi nešla ,mě vyšel na cca 5200 a stojí mi tu tak měsíc :dance:
:wink:
Však uvidíš já ho nepotřebuju prodat,pořád se mi líbí no jsem hrozně nerozhodná ale kdyby mi tu fakt někdo zaklepal tak mu ho asi dám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
16.11.11 16:40

...

ja sem koukala ze bydlis ode me strasne daleko na kolik by me vysla doprava??nevis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
16.11.11 16:43

...

A mohla by jsi mi poslat naky fotky kocarku? :) me se strasne mopc libi a i zrrovna tahle barva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.11 16:48

Tak to vím ,pokud bych ho zabalila do skladné krabice tak cca 200..já jsem trochu blázen na kočárky čekám třetího chlapečka a kočárků jsem měla u těch dvou 17 :lol: :lol:
Ale to by byla mega krabice teda :think:
No tak fotky ted po ruce žádné nemám musela bych pofotit..navíc mám tam nasazenou jen sedačku ostatní mám na skříni nahoře a tam se ted nedostanu :-D :-D
Ale s tou poštou..to by byl asi fakt problém…myslím že takový velký balík bych musela přes ppl nebo tak :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
16.11.11 16:55

...

jj, v pohode, fotky bych urcite videt chtela nez bych si ho nechavala poslat, ale nechvatam na to mam termin az v unorunebo klido jestli jsi ho pouzivala a mas nekde fotku s nim tak klido, jj to by ai byl balik jako blazen :-D myslela jsem pres ppl ale nevim na kolik by me to vyslo :/ kdyz je to cca 400km jsem z nej uplne mimi je nadhernej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.11.11 17:42

Také mám tento černo oranžový..
Nemám k němu atosedačku..
Jinak mám pláštěnku na hluboký, pláštěnku na sporták, moskytieru, dokoupený nánožník na sporták, deštníček..
Chtěla jsem ho prodávat za 3,5 tis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
16.11.11 18:42

...

A posles mi prosim naky fotky??:) Kdyby to tedy slo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.11.11 18:43

Nebude to hned ,ale až budu mít čas tak ti je pošlu na sz.ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
16.11.11 18:47

...

jj,to budes moc hodna :) :hug: kdyžtak se hned domluvíme :) Je v dobrým stavu? sz, nevim co to je :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.11.11 18:50
Janicka159 píše:
jj,to budes moc hodna :) :hug: kdyžtak se hned domluvíme :) Je v dobrým stavu? sz, nevim co to je :think: :-D

sz je soukromá zpráva - to je ta obálka pod nickem..
Opravdu to ale dnes nenafotím.
Kočárek mám od roku 2009..hluboká korba je jako nová - používaná jen 4,5 měsíce, sproták je využíván již 2 roky ,takže není jako nový, ale prostě po jednom dítěti..
Kočár nebyl nikdy rozbitý ani reklamován..

Až budu mít fotky, napíšu ti více, co budeš chtít vědět.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
17.11.11 10:21

Pošta není problém,posílala jsem velký kočár nedávno-krabice 16kg,doporučený balík,pojištěno na 4000,– a cena byla 130Kč.Do 20kg to pošta vezme.Přinejhorším rozdělit do dvou balíků,i 2× 130,– není tak hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí