Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky neprodqavate prosim nekdo tenhle kocarek levnejsi moc ho chci diky za odpovedi ..
Máte zkušenost s ABC Design 3-Tec?
Přidejte zkušenost s ABC Design 3-TecAhoj,
tak já ho mám…Koupila jsem si ho a ještě jsem dostala Janéčko..Ted jen přemýšlím zda si nechat oba nebo ABC prodat..moc se mi líbí ale trochu mi tu překáží..
Mám ho od kamarádky a je fakt v dobrým stavu
Já už ho prodávala tak 10× a pokaždé si to rozmyslela..
mimochodem-černooranžový
no super a jeste kolik by jsi za nej chtela … to je pro me hlavni
No je to trojkombinace-i s autosedačkou..nechala jsem si od něj ušít box na pláštěnku od jedné maminky na MMB a navíc si přikoupila i nánožník na sporták..
Tuším ještě pláštěnka na hlubokou korbičku..
No pod 4500 bych asi nešla ,mě vyšel na cca 5200 a stojí mi tu tak měsíc ![]()
![]()
Však uvidíš já ho nepotřebuju prodat,pořád se mi líbí no jsem hrozně nerozhodná ale kdyby mi tu fakt někdo zaklepal tak mu ho asi dám ![]()
ja sem koukala ze bydlis ode me strasne daleko na kolik by me vysla doprava??nevis
A mohla by jsi mi poslat naky fotky kocarku?
me se strasne mopc libi a i zrrovna tahle barva ![]()
Tak to vím ,pokud bych ho zabalila do skladné krabice tak cca 200..já jsem trochu blázen na kočárky čekám třetího chlapečka a kočárků jsem měla u těch dvou 17
![]()
Ale to by byla mega krabice teda ![]()
No tak fotky ted po ruce žádné nemám musela bych pofotit..navíc mám tam nasazenou jen sedačku ostatní mám na skříni nahoře a tam se ted nedostanu
![]()
Ale s tou poštou..to by byl asi fakt problém…myslím že takový velký balík bych musela přes ppl nebo tak
![]()
jj, v pohode, fotky bych urcite videt chtela nez bych si ho nechavala poslat, ale nechvatam na to mam termin az v unorunebo klido jestli jsi ho pouzivala a mas nekde fotku s nim tak klido, jj to by ai byl balik jako blazen
myslela jsem pres ppl ale nevim na kolik by me to vyslo :/ kdyz je to cca 400km jsem z nej uplne mimi je nadhernej ![]()
Také mám tento černo oranžový..
Nemám k němu atosedačku..
Jinak mám pláštěnku na hluboký, pláštěnku na sporták, moskytieru, dokoupený nánožník na sporták, deštníček..
Chtěla jsem ho prodávat za 3,5 tis..
Nebude to hned ,ale až budu mít čas tak ti je pošlu na sz.ano?
jj,to budes moc hodna
kdyžtak se hned domluvíme
Je v dobrým stavu? sz, nevim co to je
![]()
Janicka159 píše:
jj,to budes moc hodna![]()
kdyžtak se hned domluvíme
Je v dobrým stavu? sz, nevim co to je
![]()
sz je soukromá zpráva - to je ta obálka pod nickem..
Opravdu to ale dnes nenafotím.
Kočárek mám od roku 2009..hluboká korba je jako nová - používaná jen 4,5 měsíce, sproták je využíván již 2 roky ,takže není jako nový, ale prostě po jednom dítěti..
Kočár nebyl nikdy rozbitý ani reklamován..
Až budu mít fotky, napíšu ti více, co budeš chtít vědět.. ![]()
Pošta není problém,posílala jsem velký kočár nedávno-krabice 16kg,doporučený balík,pojištěno na 4000,– a cena byla 130Kč.Do 20kg to pošta vezme.Přinejhorším rozdělit do dvou balíků,i 2× 130,– není tak hrozné…