Knorr Joggy S na zimu pro 7m mimi?

9.11.11 16:15

Knorr Joggy S na zimu pro 7m mimi???

Ahoj maminky!

Objevila jsem tento sporťák… Dneska jsme byli za MUDr., která říkala, že v sedmi měsících už menší sklon nevadí (měli jsme i postýlku, jelikož jsme trpěli silným refluxem)… Jde tento kočárek hodně do lehu nebo alespoň částečně??? A jak velký asi je po složení??? Chtěla bych takový, aby nezabral toliko místa… Jestli máte jiné typy, bránit se nebudu… Jde o to aby byl hodně do lehu, do terénu i města, do zimy i léta, snadno složitelný a ne příliš těžký… :-)

Děkuji… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
200
9.11.11 18:56

Tak já tenhle kočárek mám už několik měsíců a jsem s ním spokojená. Má dvě polohy opěrky zad, jedna je tak na půl a druhá na ležení a je to v rovině. Co jsem při objednání netušila bylo, že to polohování se reguluje pomocí trojzubců (spon). Ale nebyl problém si na to zvyknout. Do terénu perfektní. Bydlím na vesnici, tak to mám vyzkoušené. Dobře se řídí, v tomhle směru fakt super.Mám auto Accent a když kočár složím, tak mi na výšku zabere pomalu celý kufr, takže zas tak malý není.Skládá se dobře.Teď ho budu mít první zimu, tak uvidím, jestli bude dobrý, ale chybí mi, že nemá nánožník.
Tak snad se mi povedlo odpovědět na vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.11 19:38
Luluška píše:
Tak já tenhle kočárek mám už několik měsíců a jsem s ním spokojená. Má dvě polohy opěrky zad, jedna je tak na půl a druhá na ležení a je to v rovině. Co jsem při objednání netušila bylo, že to polohování se reguluje pomocí trojzubců (spon). Ale nebyl problém si na to zvyknout. Do terénu perfektní. Bydlím na vesnici, tak to mám vyzkoušené. Dobře se řídí, v tomhle směru fakt super.Mám auto Accent a když kočár složím, tak mi na výšku zabere pomalu celý kufr, takže zas tak malý není.Skládá se dobře.Teď ho budu mít první zimu, tak uvidím, jestli bude dobrý, ale chybí mi, že nemá nánožník.
Tak snad se mi povedlo odpovědět na vše :-) [/c

děkuji za odpověď… ;-) Aha, nemá nánožník… :-( tak to mě dost zklamalo… :-/ uvidíme, pro co se rozhodneme… ;-) děkuji za super názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí