Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem
http://kocarky.heureka.cz/adamex-classic/.
Jedná se o kombinovaný kočárek. Moc se nám líbí. Ale nikde se nemůžeme dočíst nějakou recenzi.
Ahoj, také jsem žádnou recenzi na tento kočárek neobjevila. Mě se kočárek celkem také líbí. Jen ty barvy bych si představovala trochu jinak.
tak oprava, správný název kočárku který jsem hledala je, Adamex Quatro 4, ale právě na ten, jsem žádnou recenzi nenašla ![]()
Ahoj, koukám že diskuse ustrnula, ale mě by přece jenom také zajímalo, jestli některá z vás nemá zkušenost s kočárkem Adamex quatro 4. Koupila sis ho nakonec Matuli? Děkuji moc za reakce ![]()
Ahoj holky, mně se taky kočárek líbí, ale nikde žádná recenze. Opravdu se nenajde někdo, kdo by měl s tímto kočárkem zkušenosti? ![]()
Kočárek mám doma šedo stříbrný, zpočátku velké nadšení je prostorný vyšší takže se k mimču nemusíte sklánět, robusní podvozek do terénu i města, super kovový koš opravdu na vše tahla jsem v něm i bedničku s jabkama
.
Ale je to Polská výroba takže korba při sklapování aby jste vyndala dítko vrže a jedno kolo nám táhne na stranu tak musím kočárek pořád napravovat aby jel rovně, určitě je to vada výroby ale všimla jsem si toho až jsem prcka vozila a to už jsem kočárek potřebovala denně a ta bouda se rozvrzala taky postupně, rozhodně se nedá moc ovládat jednou rukou nemá aratační kola je to klasika.
jinak materiál super dobře se čisti a nic se mi nepáralo.
V případě zájmu mohu levně prodat, sportovní sedačka je uplně nová nepoužívaná. Kočárek jsem používala asi 6-9měsíců pak jsem si pořídila Hartan.