Kočárek Arizona

2
7.2.13 20:27

Kočárek Arizona

Dobrý den, po dlouhém hledání jsem sice našel ideální kočárek (Trend-line Dakar Plus), ale již se nevyrábí. Potom jsem našel kočárek Arizona.

http://www.kocarkynec.com/…ranzovy.html

Máte někdo zkušenost? Názor. Obecně potřebujeme opravdu terénní, kombinovaný kočárek s co největší korbou. Terén myslím hodně sněhu a polní cesty, ne štěrk a 2cm sněhu :-) a rozhodně ne přední otočná kolečka, to je v terénu děs a běs (odzkoušeno.) Děkuji. Michal z Krkonoš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7512
7.2.13 20:50

S tímhle kočárkem konkrétně zkušenost nemám, ale spousta lidí tenhle nebo stejný typ v okolí má, takže špatný nebudou. My máme Roan Marita. Korba obří, pevnej čtyřkolák, se kterým běžně brázdím pole, odpruženej. :) S výškou sněhu: projetí s troškou námahy 20cm sněhu, na cokoliv vyššího saně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.2.13 20:51

Já jsem měla na dvě starší dcerky Dorr Jan cross country a velká spokojenost. bydlíme na kraji vsi, kde prohrnou v zimě až odpoledne a tak na procházku jsem se musela opravdu brodit sněhem a kočárek perfektní, vše vydržel. je v něm vložná taška, ze které jde udělat fusak. Opravdu velký a prostorný. Dcerky se do něj vešly ještě ve dvou lerch nádherně i s fusakem a zima jim nebyla, měly pohodlí. Jen byla nevýhoda ve skládání do kufru, kdy jsem musela sundavat kolečka, protože se nevešel do kufru. A velká výhoda byla, že je bouda u kočárku řešená tak, že je hodně prodloužená dopředu, takže nikdy do kočárku nefoukalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
7.2.13 21:05

Nemáme tento ale hodně podobý, dorjan a do terénu je super, má velký kola takže to projede skoro všechno :mrgreen: akorát když se složí tak je trochu větší no záleží co od toho očekáváte..My jsme celkem spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
7.2.13 21:10

Já stímhle kočarkem taky moc zkušeností nemam, ale mam 2 velke psy, takže moje vychazky většinou směr pola at se mohou proběhnout, sníh nesníh, blato neblato..atd…jsem taky ze vsi…mam tenhle…http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/v-1/country-xl-14922/…a mužu říct že opravdu hodně vydrží a je hodně flexibilní a stabilní, vydrži i naraz našich 30 kg telatek a to už je co říct a je i hodně prostorný, krasně se tam vleze velke dítě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.2.13 21:12

Zkus mrknout na stránky http://www.trend-line.cz/. To jsou kočárky opravdu do terénu :-) máme vyzkoušeno. Opravdu super velká korba. Naše dcerka se do něj v pohodě i s fusakem vlezla v 15měs. Jen pokud mohu spíše poradit - kupte bez té pružiny, pokud se veze kočárek normál ve směru jízdy, tak je to OK, pokud přehodíš rukojeť tak se to hůře ovládá. Jinak spokojenost..taky bydlíme v malém městě, samé kopce a dlouhá zima, ale kočárek vydržel a poslouží i pro druhé mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.2.13 22:07

Děkuji dámy, užitečné rady, takl po Vašich doporučeních nyní koukám po výše uvedeném DorJanu, Arizona na kterou se ptám nemá žádném recenze a nikdo jí nemá a já nerad zkouším naslepo.

A u toho Roanu, nevadí ta spodní nákupní plocha při jízdě? (jako kořeny, kameny a tak?)

Jinak Trend-line sice má funkční stránky, ale po dotazu mě napsali, že Dakar se již vůbec nevyrábí a ostatní skoro také ne, je na aukru pár kousků.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4