Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, mám dotaz ohledně téhle novinky. Zamilovala jsem se na první pohled, ale recenze žádné. Chci se jen zeptat, co si myslíte o té rukojeti? Nebude mi zavazet, když tam budu malýho dávat? Samozřejmě se na něj chci zajet podívat a vyzkoušet, ale jen tak se ptám na názory. Díky moc ![]()
Máte zkušenost s Firkon Balance?
Přidejte zkušenost s Firkon BalanceTa rukojeť mi přijde opravdu divně položená, mohla by vadit.
Jinak ale já Firkon měla a mohu jen a jen doporučit, měla jsem Verano a je schovaný pro druhé, neměnila bych a koupila znova, se vším jsem byla max. spokojena.
Tak urco si ho jed osahat.ja kupovala o vikendu a stal ram tak jsem ho sla prubnout a katastrofa merim 174 cm a rukojet vymejslel snad hobit
je strasne blizko u kocarku co krok to flaknuti do holene. i prodavacka rikala ze to bylo od firkonu slapnuti do h… ![]()
Díky moc..mrknu po tom Verango..na něj sem slyšela jen chválu.. ![]()
@Verčule když na to tak koukám, tak je to fakt divně ta rukojet..blízko korbičce..se mi strašně líbí ta barevná kombinace..ještě jsem nenarazila na nějakou takovou, aby mi tak padla..
samozřejmě vím, že o barvu zas tak nejde..ale
![]()
@Katula1234 te pkbe chapu
jeste byla supr camarelo dakita uzasne lehouckej 7 kg oproti veranu firkon sakra znat. nakonec si pritel vydupnul x landeea movie
potrebujem i dist terenaka
hodne stesti
Chce to určitě vidět a „ošahat“. Jinak ta rukojeť by měla být sklopná. Mám jen praktickou radu…nevybírat si bílý rám.
Láme se ta tyčka u košíku a celý kočár se ti pak rozloží za jízdy. Nebýt téhle loňské novinky, byla bych 100% spokojená. manžel musel ten podvozek vyztužit, ale jak jsem mluvila s dovozcem, tak je to skutečně jen vina těhle bílých rámů. Jinak jsem spokojená, a Firkon mohu doporučit. Máme teda Verano.
Taky bych na něj raději koukla, vyzkoušela. Jistota je jistota. Já mám Verano, celou 3kombinaci a je super! ![]()
@Maji78 jj to já určitě projdu obchody..
ještě máme do května čas..
my právě řešíme, že by stačila jen dvojkombinace..vajíčko máme..a nevím jestli bych stejně nějak extrémně využila nasazovaní na tu konstrukci to vajíčko, takže zbytečné no.. ![]()
@Katula1234 Já jsem kočárek koupila přímo v PL. Vyšlo to nejlevněji a ještě jsme přikoupili fusak ve stejné kombinaci. Nemusíš kupovat komplet. Ale vajíčko jsem využila. Do kufra auta jsem šupla jen konstrukci a bylo ![]()
@Maji78 jj to je jasný, že se to dá využít, ale budu mít malýho v květnu a předpokládám, že když pojedu do obchodu, tak prostě pěšky..a nějakej větší nákup se zvládne přenesením vajíčka na vozík.. ![]()
@Katula1234 my máme taky jen dvojkombinaci protože vajíčko jsme koupili levněji, ale příště bych asi koupila s originál ke kočáru. Přece jen, když ti miminko usne v autě za jízdy, tak jen nasadíš vajíčko na konstrukci a miminko nezbudíš. A jak píše Maji…do auta dáš jen konstrukci a je to…
Ještě jsem se koukala i po tomhle: Dorjan Kočár Danny Sport 3 2012 ![]()
@korinkovna jj to je určitě taky plus..ještě se zeptám..možná dost blbě, jsem prvorodička a teprve si tak všechno zjišťuju..mimčo ti ve vajíčku bude cca, jak dlouho?
@Katula1234 Určitě se neptáš blbě, sama jsem nevěděla a sama koukám, že moje malá už má 9měs a stále ji v tom mám. Má 7kg takže ji i unesu
, ale většinou už bývají děti větší a jak začnou sedět, jdou do autosedaček. No prostě by hlavně neměla přečuhovat hlavička ![]()
@Maji78 aha..super..tak to je taky dobrá rada, nebo připomínka..já jsem si právě vůbec nedokázala představit, jak dlouho nebo spíš jsem se nad tím ještě pořádně nepozastavila..ale teď, jak si mi napsala, tak je jasný, že až bude samo sedět..
no uvidíme, co mi padne..třeba vezmeme trojkombinaci..
já ji napřed chtěla..ale přítel, že je to zbytečný.. ![]()