Kočárek - Firkon Balance

Máte zkušenost s Firkon Balance?

Přidejte zkušenost s Firkon Balance
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
24.7.14 18:16

@SarkaLo a ta stříška je jen proti sluníčku? Proti sněhu se to nedá použít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
24.7.14 19:43

@verkuska Myslíš tu od Emitexu? Ta je jak proti sluníčku, tak i děšti a sněhu - je nepromokavá. Kupovala jsem ji na netu a vyšla mě levněji než kdybych si ji koupila tady u nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.7.14 20:44

@SarkaLo tak to je super a jak se to tam pak připevňuje?? A nemohla by jsi mi dát odkaz na ty stránky, odkud jsi kupovala?? A má ta autosedačka takovou tu vložku pro novorozence??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
24.7.14 22:06

Jezdime s nim 8 mesicu a spokojenost. Barva se nam neloupe. U sportaku mame uz tu verzi s prodlouzenou striskou, takze stini dokonale. Jezdime s nim v hroznem terenu, protoze se rekonstruuje cela ulici a drzi, povolily nyty, tak jsme ho dali na reklamaci. Objevili jeste i jinou vadu a pak nam konstrukci vymenili za novou. Po dobu vyrizovani reklamace nam zapujcili jiny podvoz3k. Je super prostorny, perfektne se ovlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
24.7.14 22:08

Autosedacku jsmev kombinaci nebrali, mame cybex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.14 10:45
@Michaela1983 píše:
Jezdime s nim 8 mesicu a spokojenost. Barva se nam neloupe. U sportaku mame uz tu verzi s prodlouzenou striskou, takze stini dokonale. Jezdime s nim v hroznem terenu, protoze se rekonstruuje cela ulici a drzi, povolily nyty, tak jsme ho dali na reklamaci. Objevili jeste i jinou vadu a pak nam konstrukci vymenili za novou. Po dobu vyrizovani reklamace nam zapujcili jiny podvoz3k. Je super prostorny, perfektne se ovlada.

ty jo zavidim a kde jste jej kupovali? ja ho mela na reklamaci ted a jen vymnenili nytek - ok, to jsem taky predpokladala, ale dali nam jina kola, proste co prislo pod ruku, to tam dali. Takze opet stiznost do obchodu, sepsani, nafoceni - ty kola jsou totiz rozpichane kaminkama a rozhozena osa a asi byly i prefoukly, tak je ten stribrny plast vyvaleny do boku - no a zatim ticho po pesine. jako ze se nikdo nevyjadril k loupajici barve a krive konstrukci - ten kocar viditelne leti do boku - tak o tom uz se mi nechce ani mluvit :pocitac: jsem hodne zklamana a mojemiminko je nejhorsi obchod z meho hlediska - neprofesionalni pristup. Kdyz porovnam jednani s jinym obchodem, odkud mame golfac, tak sto a jedna, mozna i nula :mrgreen: a ze by dali jiny nahradni podvozek? cha cha… a sen o vyreklamovane konstrukci a vymene za novou? jeste vetsi cha cha primo do ksi…u. takze ticha zavist :oops: aspon nekdo je uspesny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
27.7.14 00:20

@alida asi te prekvapim, ale v obchode mojemiminkon od zacatku jsme tqm s pristupem moc spokojeni. Oni nam taky nejdriv vraceli podvozek opraveny, ale bud nebyl nas a nebo s nim neco udelali, pac byl oloupany, odrenya td. Tak nam dali novy. Oni to totiz predavaji servisakovi z firkonu, ktery jim tam primo jezdi, takze se samotnym servisem nemaji nic spolecneho. A kdyz jsem videla, jak s tim tens ervisak zachazi, tak se nicemu nedivim. Naopak ten pan v tom obchode ho i uhanel, ze ja to spechame, volal nam v den, kdy mel servisak prijet, abysme nebyli zbytecne dlouho bez kocaru. Mozna nedavaji automaticky nahradni, ale my odjizdeli na dovcu, tak to ten pan zaridil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
31.7.14 08:55

@Michaela1983 Ahoj uvažuji o kočárku firkon belanace, bohužel jsem nedočetla zpět celou konverzaci. lze tedy cybex aton připevnit na firkon? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
31.7.14 20:34

@miskakr ano, pomoci adapteru, ty je treba dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
7.8.14 19:18

@verkuska kupovala jsem na malvíku, jsou k tomu vždy dva druhy spon na připevnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí