Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Balance?
Přidejte zkušenost s Firkon BalanceHolky díky za reakce…Koukám, že Barunka je pěkný obřík…
já rodím v listopadu, tak nesmí být dlouhá zima, jinak by byl asi taky problém… Ale je pravda, že když jsem kočárek viděla, tak jsem si říkala kam to dítě dám až mu bude půl roku… no a teď jsme měli návštěvu, mají taky holčičku 3 měsíce a je přes celý kočár… A to je kočár za 20 tisíc… ![]()
@Ariadne píše:
Ahoj mám Firkon Balance a máme zelený s ptáčky a souhlasíjen mě mrzelo, že kočárek po 2 měsících vrže, odlupuje se barva kolem šroubů a zdá se docela malý. Korbička sice 80, ale naše má ve 2m 60cm, takže na zimu ji tam už nenacpu
budeš to mít jako jsme měli my…na zimu už byl sporťák, do polohy do lehu a bylo vymalováno..a když bude Barunka šikulka tak už bude v sedu čumákovat po okolí… ![]()
Ahoj, chci se zeptat, jak jste dopadly s temi koleckami… Daji se vybrat ruzne barvy? Me by se libila cerna. Diky
Když jsme teď kočárek objednávali, ptaly se nás - jakou barvu koleček i konstrukce ![]()
@ivonne2 píše:
Ahoj, chci se zeptat, jak jste dopadly s temi koleckami… Daji se vybrat ruzne barvy? Me by se libila cerna. Diky
Ta černá barva by se taky líbila, ale ty nejsou nafukovací a všichni doporučují nafukovací…
@belhana aha, tak to jsem nevedela… skoda, ale pockam si az ho uvidim nazivo
AHOJ holky, na internetu jsem našla přímo dovozci FIRKONU, tak jsem volala na prodejnu a tam velice milá paní, že jich na prodejně mají kolem 4O modelů… takže i když je to někde u Kladna, tak zítra budeme mít výlet a jedeme se podívat… zítra budu informovat, jaké jsou dojmy a vše kolem…
Nechtěla bych nic podcenit a raději pojedu 70 km a uvidím toho nejvíc na vlastní oči, než abych si něco objednala a potom se nám to nelíbilo…
takže zítra více info…
![]()
@belhana Můžu poprosit o reálnou fotku (jestli tam bude vystavený ten fialovo šedý)? Děkuji ![]()
My se taky byli podívat na jedné prodejně a barvičky celkem odpovídaly ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat vás, kdo Balance (příp. Verano) máte a používáte… Mám čas nejdéle do dvou odpoledne, pak musí být rozhodnuto
.
Jedeme dnes pro kočár, ale prostě nejsem finálně rozhodnutá zda vzít Verano long, nebo Balance. Máte nějaké zásadní pro a proti???
Koukala jsem na tu rukojeť - oba jsem viděla na živo v obchodě, a přišly mi oba celkem ok
(mám 168cm, manžel o něco víc). Ale jako venku dlouhý krok už jsem s nimi nezkoušela. Bohužel jsem na riziku a prodejna je 90 km od nás, takže tam pojede manžel sám (co jsem nezkusila doteď, už nezkusím), ale snad to zvládne odhadnout taky
.
Takže holky, kočárek je nakonec úplně jiný, než pro který jsme původně jeli…
Je to Firkon Balance podle katalogu č.65… šedý a postavičky
původně jsem chtěla ten s těma kruhama, ale s černou vaničkou byl docela tmavý a v zeleném byl sice veselý, ale divný… na náš vkus už moc výstřední… a hlavně čím víc jsem na ty kruhy koukala, tak se zdál okoukaný a začínaly z kruhů bolet oči…
takže nastala jednotná shoda u tohoto, takže máme objednáno…
Ohledně fialového, jak jste se na něj ptaly, tak plně odpovídá obrázku a je taky moc pěkný… pěkná kombinace té šedé s tou fialovou… Je to potahová látka značky len a je to opravdu moc pěkný…
Jinak holky pro mně poměrně důležité info které nám nikde jinde neřekli… můžete si dokoupit něco jako adaptér, který navýší korbičku asi o 10 cm… musím říct, že jsem si to objednala, protože 1. to vypadá dobře 2. řeší to velikost partnerů(manžel dlouhý, já malá)
takže závěrem bych to uzavřela asi takto, jsem moc ráda, že jsme jeli tak daleko a kočárek jsem viděla na vlastní oči…
Jo a ještě ohledně koleček… někomu z vás jsem tady psala, že ty černé nejsou nafukovací, neb to mají uvedené pomalu všechny stránky, na které jsem koukala…OMYL… pro velký zájem začala firma vyrábět i černé nafukovací kolečka, takže je to super k černé konstrukci a kolečka jsou fakt pěkný…
případné dotazy ráda zodpovím…
@belhana supr diky za info, tesim se na sobotu az ho uvidim.
S cernyma koleckama si me potesila:-)
Jak se jmenuje ten adapter na zvednuti vysky a kolik stoji?
Brali jste i autosedacku? Kolik kocarek stal?
Ahoj mám Firkon Balance a máme zelený s ptáčky a souhlasí
jen mě mrzelo, že kočárek po 2 měsících vrže, odlupuje se barva kolem šroubů a zdá se docela malý. Korbička sice 80, ale naše má ve 2m 60cm, takže na zimu ji tam už nenacpu