Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Balance?
Přidejte zkušenost s Firkon Balance@korinkovna Až v říjnu, ale v obchodě nám říkali, že to může trvat i dva měsíce, tak to raději objednáme teď…
@SarkaLo
zamlouvali jsme v lednu a malá se narodila v červnu, takže jdete vlastně pozdě ![]()
@SarkaLo tak to je moje druhá volba. Nakonec jsem zvolila šedý, protože se nemohli dohodnout, jestli je to kluk nebo holka.
@korinkovna Aha
to dopadne a stihneme to ![]()
@lenilajd Fakt? Ta šedá se nám taky líbila, ale nakonec vyhrála tahle.
Jen doufám, že tam modrá bude krásně sytá jako na obrázku ![]()
@SarkaLo je to pravděpodobné. Já mám naprosto totožnou šedou jako na obrázku. Ale taky jsem ten tvůj neviděla v prodejně. Viděla jsem jen ten světle šedy, kde ty postavičky mají vyplněná bříška fialkovou.
@lenilajd Tak uvidíme. Viděli jsme taky jednu barvičku, ale jinou, tak snad to bude ok ![]()
Ahoj holky já se rozhodla po dlouhém váhání pro ten s těma kruhama zelené, bílé černé… neviděla jsem ho nikde ale padl mi jako první do oka, tak po velké váhání u něj zůstanu… ![]()
@lenilajd Ahoj, taky budeme objednávat tento kočárek na batolátku, tak by mě zajímalo, jak jsi byla spokojená s eshopem a jak rychle kočárek přišel..
@belhana je také moc hezkej..
Holky jednou jsme tu probíraly slunečník na kočár. Byla jsem spíš proti, ale ted o víkendu jsem se setkala s kamarádkou, má taky Firkon a k tomu slunečník. Musím říct, že zas tak blbá věc to není..Jak jsem radila plenku přes korbičku, tak to lze jen v prvním době kdy dítko leží, jakmile sedí nebo leží na bříšku a jinak sebou vrtí
, tak je plenka protoi slunku naprd..slunečníčkem krásně zakryjete dítko, má pohyblivou rukojeť tudíž si ho nastavíte jak potřebujete a hned.To jen taková úvaha, kdyby to některou ještě zajímalo
. My už jezdíme spíše v golfkách, ale třeba některé se to bude hodit ![]()
@mmarkki ahoj, no my jsme tam nakonec jeli a objednávala jsem tam a ještě přes eshop. Myslím, že eshop bude fungovat dobře, protože jsem objednala elektronicky kočár s bílou konstrukcí i přestože jsem se na prodejně domluvila na stříbrnou (oni zrovna v eshopu nemají tenhle kočár vyfocený se stříbrnou konstrukcí), a hned mi paní volala, jakou má tedy zaslat. My jsme tedy čekali asi 14 dní, protože tenhle vzor samozřejmě museli dovézt a nebyl na skladě. Volali mi a potvrzovali datum odeslání kočárku. Měli jsme ho tam uskladněný. Rovnou kontrolovali i věci, které jsem ještě doobjednávala, aby to přišlo všechno a najednou. Pokud budeš objednávat adaptéry na autosedačku (pokud nemáš trojkombinaci), dej si pozor, abys objednala na správný typ firkonu (jiné jsou na balance a jiné na verano).
Pokud si chceš být jistá dnem odeslání, tak napiš do poznámky do kdy ho potřebuješ a kdyby byl problém, tak ti jistě zavolají. Můžeš i do poznámky pro jistotu potvrdit třeba barvu konstrukce nebo vzhled koleček (jestli to jde ještě vybrat). Jsou tam dvě paní majitelka Hrdličková a prodávající Růžičková. Obě ochotné.