Kočárek - Firkon Balance

Máte zkušenost s Firkon Balance?

Přidejte zkušenost s Firkon Balance
Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
20.9.13 09:35

Ahoj, my máme firkon balance. Kupovali jsme ho, když byl na trhu týden a úplně nás okouzlil. Po 4 měsících užívání si nemůžu stěžovat. Kupovali jsme černozelenou dvojkombinaci s černou konstrukcí za 7300Kč. Autosedačku Firkon jsme nekupovali, v prodejně nám to nedoporučili, doporučili nám autosedačku cybex nebo maxicosi a dokoupit adaptér na kočár firkon, takže s adaptéry to máme jako trojkombinaci (autosedačka a adaptér stály cca 2500Kč). Suprově se ovládá, opravdu bez výhrad. S výškou rukojeti nemá problém ani manžel, který má přes 180cm, prostě si ji „zvedne“. Sporťák jsme ještě moc nevyužili, ale je škoda, že nejde napolohovat do úplného lehu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
20.9.13 09:37

Jo a ještě dodám, že vevnitř jsou černobílí lachtánci - zdá se to jako maličkost, ale naše dítě z nich v prvních 3 měsících bylo úplně „odvařený“, moc se naší maličké líbili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.10.13 10:23

Ahojte holky, nevím jestli zde bude ještě někdo reagovat ale, měla bych zájem o kočárek firkon balance, a tak bych se chtěla zeptat, jak jste s nim spokojení a i třeba se sportákem a jestli je lepší koupit na něho vajíčko jiné značky než firkon? A holky nevíte kde se přímo ty kočárky vyrábí? budu ráda za každou reakci.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.10.13 13:34

@niccc 2 my si ho budeme vyzvedavat teprve zitra v Brne a hodnoceni az v prosinci… ale vypada moc dobre. Autosecku urcite jinou- my mame cybex aton basic, ke ktere s dokoupi nastavec na podvozek balance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
24.10.13 14:11

@niccc 2 Nemám Balance, ale Verano - ale v základu mi přijdou dost podobné… Ještě není vyzkoušený naostro, TP mám za necelé 3 týdny, ale každopádně autosedačku bych od Firkona nebrala. Jsou maličké, a celkově teda autosedačce potřebuju víc věřit. Mám MaxiCosi Cabriofix a dokoupené adaptéry na kočárek. Není to ani o nic složitější než s originálkou, jelikož jestli jsem dobře pochopila, tak i Firkonka se na kočár dává přes adaptéry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
24.10.13 15:15

@niccc 2 vozím v balance teprve druhý měsíc, ale jsem spokojená. Jde zvládnout i jednou rukou, vyhovuje mi systém nacvakávání čehokoliv (kolečka, korbička, autosedačka). Autosedačku máme Maxi Cosi cabriofix a přidáváme pomocí adaptérů. Se sporťákem zkušenost nemám. Jezdím po městě, rozbouraných chodnících, občas po trávě, šutrech, na zahradě. Zatím jsem neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.10.13 19:10

Holky a je doopravdy tak veliká korbička jak všude psali? a kde ho přímo prosím Vas vyrábějí, já bych prostě chtěla se poptat chctěla bych černou korbičku s hnědým vrškem, jestli by to nebyl problém pro výrobce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
25.10.13 14:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
8.11.13 16:32

Holky prosím chtěla jsem se ještě zeptat, už máme konečně vybraný kočárek Firkon Balance, ale přemýšlim nad Vajíčkem, vim že jste tady v diskusi psali že at si neberem vajičko od firkonu ale, že je lepší od Maxi-cosi, paní prodavačce jsme to řekli ona to potvrdila, ale ted řeším, v tom obchodě měli ty vajíčka za 3 600kč a na netu jsem je našla za 2 300kč, je to velký rozdil, tak myslíte že to nevadí, mělo by to pasovat, nebo tam musí byt něco specialního
 http://www.babytime.cz/…-2011-desert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
8.11.13 17:10

@niccc 2 mě to připadá stejné. Myslím, že je to jen jiný typ Maxi cosi. My máme cabriofix. Je tam napsáno, že je to levnější varianta cabriofixu a ještě k tomu za akční cenu, takže máš možná štěstí, žes na ni narazila. Jinak mě trošku mate to, že v popisu je psané, že je to značka Römer. Na pohled vypadá naprosto stejně, jako ta naše :-)
Jinak se zeptej, jestli na ní jde adaptér na kočárek Firkon (ať už v prodejně tady nebo kočárkové). Předpokládám ale, že je to u všech autosedaček téhle značky stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.11.13 17:52

Autosedačka na Maxi Cosi Mura čtyřkolku

Ahoj holky, mám prosbičku. Koupila jsem kočárek Maxi Cosi Mura čtyřkolku a teď potřebuji ještě dokoupit vajíčko (autosedačku), ale jsem z toho nějaká zmatená.
Bude na ten kočárek pasovat jakákoliv autosedačka Maxi Cosi nebo musím mít přesně určitý tip? Našla jsem na internetu spoustu tipů autosedaček od tohoto výrobce.
Díky za radu.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
8.11.13 20:42

@Léňa38 bude tam pasovat každý. Pokud by náhodou nepasoval, o čemž silně pochybuju, tak budou prodávat adaptéry. U každé autosedačky to budeš mít napsané. Když se podíváš na odkaz od niccc2 o pár příspěvků výše, tak to uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.11.13 09:19

Díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elule
11.11.13 21:22

výška rukojeti

Ahoj, myslíš, že nebudu zakopávat o podvozek, když měřím 180 cm a manžel 185cm? O kolik cm se dá rukojeť „zvednout“?
Díky moc

• Citovat
  • Upravit
11
12.11.13 12:17

Výška rukojeti u jakého kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie