Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Balance?
Přidejte zkušenost s Firkon BalanceAhoj, ráda bych se zeptala jak se vám s Firkonem jezdí? Nechtěla jsem polský kočárek, ale stále na něj koukám a jsem tak nějak rozhodnutá pro Firkon Balance.Je opravdu tak prostorný? Jak hluboká tak sporťák. Moc všem děkuji za odpověď ![]()
@reserved Ahoj, s kočárkem se mi jezdí úžasně, jak ve městě, tak po polňačkách, jen sníh nemám ozkoušený, protože žádný nebyl..
Malému je 5 měsíců, takže máme zatím hlubokou korbu a v pohodě se tam vleze i s kombinézou a fusakem.. Hlavně je opravdu lehoučký, což oceňuju při cestování MHD a když s ním cestuju sama autem.. Neměnila bych ![]()
A nerachtá po čase nebo tak něco? Byla jsem na něj včera koukat a líbí se mi že je i houpací. Na prvního syna jsem měla concord neo, casualplay apod. a teď jsem si řekla že chci hlavně prostor pro miminko.Moc se mi líbí i vzhledově a cenově je také super.Jen se bojím, aby pak nezačal po nějaké době vrzat a rachtat
![]()
@mmarkki A nerachtá po čase nebo tak něco? Byla jsem na něj včera koukat a líbí se mi že je i houpací. Na prvního syna jsem měla concord neo, casualplay apod. a teď jsem si řekla že chci hlavně prostor pro miminko.Moc se mi líbí i vzhledově a cenově je také super.Jen se bojím, aby pak nezačal po nějaké době vrzat a rachtat
![]()
@reserved Nám trošičku vrzal, ale spravila to troška oleje
Ten prostor tam opravdu je, když vidím kočárky kamarádek, nevím, jak se tam ty děti vlezou ![]()
@reserved psala jsemntady zrovna nedavno prispevek. Prostorny je hodne, nevim co bych delala s malym kocarkem, pac maly je spis vetsi
. Jsem hrozne spokojena, divala jsem se po nejruznejsich kocarcich, taky jsem nechtela polsky a ani nehrala hlavni roli cena a stejne vyhral a nelituji. Diky odpruzeni nerachta. Vrzat zacal, ale to stacilo promazat, to je holt dan za houpaci kocarek.
@reserved s kocarkem jezdime uz 8m a celkem spokojena. ma svoje mouchy - odlupujici se barva na konstrukci - mame stribrnou, vrzani konstrukce - tam, kde se potkavaji dva plasty (namazani nepomohlo),ale je prostorny, lehce odnimatelna korba, peruje. Uz jezdim i se sportovni verzi a zatim spokojenost. Za tu cenu dobry kocar, ale dneska uz bych sla do jineho (dorjan).
@alida s zkoušeli jste silikonový olej na ty plasty? Nám zabral za pár vteřin.
Jinak my jezdíme 6 m jen s hlubokou korbou a dobrý. Nic se zatím neloupe, ani nestávkuje. Jediné co mě občas štve je, že stříška jde jen úplně zavřít nebo otevřít. Ostatní polohy drží jen do prvního hrbolu. Jo jinak už jsem píchla, ale je zázrak, že jen jednou, protože cesta k mé matce vede pouze přes chodníky kolem hospod a prostě není možné nejet přes rozbité sklo
Ta opilá hovada snad denně nemají nic jiného na práci, než rozbíjet po chodnících sklenice a lahve. Nicméně děda zalepil a drandíme dál.
Na sporťák jsem docela zvědavá.
@lenilajd nejsem si jista, ale manzel tam daval asi WD ![]()
a boudicka u nas uplne v pohode, drzi ve vsech polohach. Co kus to original
a taky jsem hodne vyuzila to polohovani zad v hluboke korbe - to mi prislo uplne super, zachranilo to malou pred nudou, kdy uz chtela koukat ven, ale na sportak to jeste nebylo ![]()
@alida @lenilajd boudicka jde polohovat? To ani nevim
. Jinak my taky pouzivame ten silikonovy olej a super.
No právě, že nedá
Jen když je tam asi tuhý kloub, tak drží v různých polohách.
Já právě malého také dávám do vyšší polohy v korbičce a občas bych jí potřebovala tak do půlky, kvůli sluníčku. David pořád čučí ven, i když mrzně. Dělal to už od narození.
Holky ja teda nevim jak u vas, ale nase boudicka se sklapi pomoci 2tlacitek na boku na kazde strane a da se nastavit do vice poloh (asi 3-4polohy - nejsem si ted jista). Nahoru ji davam jednim tahem, dolu musim pouzit obe ruce…
Prave jsem to pouzivala u toho pololehu, aby na malou netahlo a aby videla ![]()
@alida myslela jsem to polohování zad.. Spletla jsem si to..
Sklápět boudikču samo umím.. ![]()
@mmarkki aha, tak to jo
no kdyz vydelas tu mekkou vlozku, tak pod ni je hadra, ktera je v puli nastrizena a zalepena suchym zipem, tak tam strc ruku a vytahni tim otvorem takovy plast (kopiruje tvar te korby) a pak uz muzes polohovat
snad jsem to napsala pochopitelne, nejak mi neprichazi slova na jazyk
plast musi byt nad latkou, aby sel polohovat a ma to jen jednu polohu, zarazka se opre o rantlik naspod kocarku. UFFF to je teda jak od cizince. No kazdopadne popatrej a najdes
preji mnoho uspechu, protoze vysledek pak stoji za to!! mala tam byla neustale, ale musela jsem ji zahnout na navleku tu stojici cast - pres ni nevidela.