Kočárek - Firkon Balance

Máte zkušenost s Firkon Balance?

Přidejte zkušenost s Firkon Balance
Napsat příspěvek
Velikost písma:
489
3.9.13 22:09
@ivonne2 píše:
@belhana supr diky za info, tesim se na sobotu az ho uvidim.
S cernyma koleckama si me potesila:-)
Jak se jmenuje ten adapter na zvednuti vysky a kolik stoji?Brali jste i autosedacku? Kolik kocarek stal?

V objednávce to mám napsaný jako bloky…stojí 380 kč. Vzali jsme celý komplet s černou konstrukcí a černý kolečka. Komplet kočárek stojí 9300kč plus těch 380 kč za ty bloky…
Ještě nám paní nabízela hodně dalších doplňků jako slunečník, různé chrániče koleček a jiné.. to jsme nic nechtěli, ale asi jsem si měla vzít ten rukávník na zimu na rukojeť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
3.9.13 22:30

@belhana To je cena vc sedacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31585
4.9.13 08:08

@belhana rukávník je bezva věc, ten ještě dokup. Dělají i jiné firmy, například emitex. Já rukávník neměla a docela jsem litovala..

Jo a holky, až budete mít kočárky a miminka v něm tak je taky přijďte na diskusi ukázat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
4.9.13 13:25
@ivonne2 píše:
@belhana To je cena vc sedacky?

JOOO, CENA JE ZA KOMPLET!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
4.9.13 13:30
@korinkovna píše:
@belhana rukávník je bezva věc, ten ještě dokup. Dělají i jiné firmy, například emitex. Já rukávník neměla a docela jsem litovala..

Jo a holky, až budete mít kočárky a miminka v něm tak je taky přijďte na diskusi ukázat :kytka: [/citace
Nooo, bojuju s tím, protože se mně to moc nelíbí a přijde mně to takový snobský… :lol:, ale vím, že budu v zimě ráda, že budu mít do čeho ty ruce strčit… :lol: Tak já to teda ještě promyslím… ;)
Už aby tam to mimčo bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31585
4.9.13 13:37

@belhana :mrgreen: to určitě budeš ráda ;) Těm co si budou myslet něco o snobárně at je pořádná zima :jazyk: ty ti pak budou závidět..
já si takhle myslela něco podoného o slunečníku a díky tomu, že jsem ho viděla u kamarádky „v akci“ tak už mi to taková blbost nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.9.13 16:36
@belhana píše:
Takže holky, kočárek je nakonec úplně jiný, než pro který jsme původně jeli…
Je to Firkon Balance podle katalogu č.65… šedý a postavičky
původně jsem chtěla ten s těma kruhama, ale s černou vaničkou byl docela tmavý a v zeleném byl sice veselý, ale divný… na náš vkus už moc výstřední… a hlavně čím víc jsem na ty kruhy koukala, tak se zdál okoukaný a začínaly z kruhů bolet oči…
takže nastala jednotná shoda u tohoto, takže máme objednáno…

Ohledně fialového, jak jste se na něj ptaly, tak plně odpovídá obrázku a je taky moc pěkný… pěkná kombinace té šedé s tou fialovou… Je to potahová látka značky len a je to opravdu moc pěkný…

Jinak holky pro mně poměrně důležité info které nám nikde jinde neřekli… můžete si dokoupit něco jako adaptér, který navýší korbičku asi o 10 cm… musím říct, že jsem si to objednala, protože 1. to vypadá dobře 2. řeší to velikost partnerů(manžel dlouhý, já malá)

takže závěrem bych to uzavřela asi takto, jsem moc ráda, že jsme jeli tak daleko a kočárek jsem viděla na vlastní oči…

Jo a ještě ohledně koleček… někomu z vás jsem tady psala, že ty černé nejsou nafukovací, neb to mají uvedené pomalu všechny stránky, na které jsem koukala…OMYL… pro velký zájem začala firma vyrábět i černé nafukovací kolečka, takže je to super k černé konstrukci a kolečka jsou fakt pěkný…
případné dotazy ráda zodpovím…

dneska jsem byla v Brne v obchode a rekli mi, ze nikdy neslyseli o cernych nafukovacich koleckach ani o zvysovani korbicky :( tak jsem psala na prodejnu do Kladna jestli to existuje - nerikali, ze je to novinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
5.9.13 09:14

Mohla bys sem pak dát fotku, jak vypadá ten kočárek s těmi bloky? Neumím si to představit. Díky.

@belhana píše:
V objednávce to mám napsaný jako bloky…stojí 380 kč. Vzali jsme celý komplet s černou konstrukcí a černý kolečka. Komplet kočárek stojí 9300kč plus těch 380 kč za ty bloky…
Ještě nám paní nabízela hodně dalších doplňků jako slunečník, různé chrániče koleček a jiné.. to jsme nic nechtěli, ale asi jsem si měla vzít ten rukávník na zimu na rukojeť…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.9.13 18:28
@korinkovna píše:
@belhana :mrgreen: to určitě budeš ráda ;) Těm co si budou myslet něco o snobárně at je pořádná zima :jazyk: ty ti pak budou závidět..
já si takhle myslela něco podoného o slunečníku a díky tomu, že jsem ho viděla u kamarádky „v akci“ tak už mi to taková blbost nepřijde

Děkuju, proto jsou dobré tyto diskuse, ty informace jsou k nezaplacení… rukávník objednám a až si tam budu dávat ruce tak si vzpomenu jak jste mně donutily si ho koupit a budu Vám vděčná, jaký je teplo na ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.9.13 18:34
@ivonne2 píše:
dneska jsem byla v Brne v obchode a rekli mi, ze nikdy neslyseli o cernych nafukovacich koleckach ani o zvysovani korbicky :( tak jsem psala na prodejnu do Kladna jestli to existuje - nerikali, ze je to novinka?

KOLEČKA - já jsem taky hned oponovala, že černý nejsou nafukovací a že chci nafukovací…pání zavolala druhou paní, asi majitelku a ta mě utvrdila, že opravdu mají i černé nafukovací kolečka…
Potom přišla asi za minut a povídá, zda chcete ty kolečka vidět, tak já mám tady kočár na expedici a ten je má, tak se pojďte podívat..
Opravdu jsou…Já jsem se pak manžela ještě ptala, zda opravdu byly nafukovací, protože on to viděl lépe, protože pomáhal vyndávat ten kočár z krabice…A ujistil mně… Ano koukal jsem dobře, mělo to ventilek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.9.13 18:42
@ivonne2 píše:

Ohledně toho panelu pro zvýšení, tak to by nám snad ani neřekli, kdybych najednou nekoukala a nestál tam v řadě červený kočárek a byl oproti těm ostatní vyšší.. tak jsme se, zda má jinou konstrukci a proto jsme to zjistili, jinak to nikde není psáno a nikdo to nikde nemá…Bohužel kočárek ještě nemáme doma, nechali jsme si ho přivést až v půlce října, tak holky bohužel, ale fotodokumentace bude až v půlce října…
Ale kdybych to měla nějak popsat, tak si toho ani nevšimneš, jsou to takové černé plastové kostky, které se nandají na konstrukci, jak přiděláváš korbičku…
Nebo ještě lépe.. jestli vám ukazovali jak se připevňuje vajíčko na konstrukci, tak je to něco podobného jako ty adaptéry na na to vajíčko… Žádným způsobem to nijak nenarušuje celkový pohled na kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.9.13 18:43
@2petka píše:
Mohla bys sem pak dát fotku, jak vypadá ten kočárek s těmi bloky? Neumím si to představit. Díky.

Kočárek dorazí až v půlce října a celé jsem se to snažila te´d popsat viz. výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
5.9.13 19:33

@belhana diky za info, snad bude kocarek dobre slouzit:-) v sobotu ho jedeme omrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
5.9.13 22:10

Jojo, černý nafukovací fakt jsou - jsou úplně stejný jako ty stříbrný (se třema trojúhelníkovýma „paprskama“), ale černý.
My jsme je chtěla na Verano, ale bohužel na krámu zrovna byly jen velké, malé ne. A než něco vymýšlet, čekat, posílat,… Tak jsme ho nechali stát na stříbrných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.9.13 19:37

Ahoj holky, mam Firkon Balance a nevim jak ho mam slozit… V obchode ho vyzvedavala sestrenka a nevzala navod a ja si stim lamu hlavu uz 2 hod. a nevim jak na to :,(… Prosim poradte :,(. Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí