Navington Cadet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jancik.150
4.2.13 06:34

Navington Cadet ..NEW

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s Navington Cadet?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
653
6.2.13 16:15

Ahoj, koupila jsem si ho minulý týden jako druhý kočárek. Potřebovala jsem něco lehkého, co se dobře skládá do auta, ale aby to nebyly golfky, protože v centru Prahy bych malému na těch kostkách způsobila otřes mozku. Cadet je přesné to, co jsem chtěla. Rozměry a hmotnost golfek, ale relativně velká kola (zadní nafukovací), takže moc nedrncá. Sedačka jde téměř do lehu a je otočná po i proti směru. Ve stříšce je průhled, takže na malého můžu vidět, když chci. Stříška se dá hodně zatáhnout, když fouká nebo poprchává, ale i hodně odtáhnout, když se chce malý rozhlížet po světě. Má výškově nastavitelné madlo. Velký košík, nánožník, moskytiéra a pumpička na kola jsou v ceně. Není k tomu taška ani pláštěnka. Používám z velkého kočárku. Jediné, co mi překáží je brzda mezi koly. Občas, když spěchám a natáhnu krok, do ní kopnu.
Jsem s ním ale celkově moc spokojená. Navíc vypadá fakt šmrncovně :). Mám cadet new green.
Jako hlavní kočár bych ho ale nebrala. Tak snad to pomůže. Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
19.3.13 20:20

Ahoj holky,
ted jsem na něj narazila a moc se mi líbí. Chtěla bych ho ale jako hlavní sporták, golfky mám.. Líbí se mi, že jde otočit, malý má teprve 8 měsíců.. Co znamená SKORO do lehu? :)Píšou, že je komfortně odpružený, to je pravda? Na jiné recenzi jsem četla, že nepruží, ale to bylo starý, třeba model 2013 vylepšili..
A polohování zádiček je na jakém principu, pásek nebo kolik poloh?
Moc díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
19.3.13 20:26

@Lukla Ahoj, Je hezký, ale není moc extra odpružený. Obsáhlejší diskuzi najdeš tady https://www.emimino.cz/…adet-136022/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
19.3.13 20:41

Děkuji, jdu na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
19.3.13 22:01

@Lukla Jo a kdybys chtěla fotku jak v reálu vypadá to skoro do lehu, tak mi do Soukromé zprávy pošli mailovou adresu a já ti ji pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí