Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mate nekdo zkusenost s timto kocarkem? Navington cadet 2013
Asi ho moc lidí nemá
Ale mě se teda moc líbí… Nejvíc asi prostorna korba
![]()
Taky se přidávám, zajímá mě, jestli hrkají ta přední kolečka (zadní jsou prý nafukovací, tak ta snad ne" ), díky ![]()
@piggsi Ahoj, nedavno jsem taky někomu odepisovala. Mám ho. Mrkněte na diskuzi ze 6.2.
@Sanria Přední kolečka nehrkají, ale mám ho teprve dva týdny. Takže je otázka, jestli to vydrží.
Píšu na iPadu a nedaří se mi vložit odkaz, tak aspoň kopíruju text.
Ahoj, koupila jsem si ho minulý týden jako druhý kočárek. Potřebovala jsem něco lehkého, co se dobře skládá do auta, ale aby to nebyly golfky, protože v centru Prahy bych malému na těch kostkách způsobila otřes mozku. Cadet je přesné to, co jsem chtěla. Rozměry a hmotnost golfek, ale relativně velká kola (zadní nafukovací), takže moc nedrncá. Sedačka jde téměř do lehu a je otočná po i proti směru. Ve stříšce je průhled, takže na malého můžu vidět, když chci. Stříška se dá hodně zatáhnout, když fouká nebo poprchává, ale i hodně odtáhnout, když se chce malý rozhlížet po světě. Má výškově nastavitelné madlo. Velký košík, nánožník, moskytiéra a pumpička na kola jsou v ceně. Není k tomu taška ani pláštěnka. Používám z velkého kočárku. Jediné, co mi překáží je brzda mezi koly. Občas, když spěchám a natáhnu krok, do ní kopnu.
Jsem s ním ale celkově moc spokojená. Navíc vypadá fakt šmrncovně. Mám cadet new green.
Jako hlavní kočár bych ho ale nebrala. Tak snad to pomůže. Pa.
Gobco, proč ne jako hlavní kočár?
Já nevím, jestli chci mít víc kočárů… Každopádně teď vím, že i když jsem z města, žádný „městský“ kočárek pro mě vhodný není, protože městský asi znamená s malými koly a hrkací a to fakt nechci…
Původně sem chtěla Graco Evo, ale ženský píšou že strašně hrká a vrže jako by se rozpadal.Tak mám v merku Cadet.Kluk už bude mět rok, tak snad rok kočár vydrží a pak ho už nebudem potřebovat ![]()
Ahoj dajko, vidím, že máme stejný typy na kočáry
Moje dcera bude mít rok 1.3., sice už chodí, ale je stále malá na velký vzdálenosti a já chodím dennně dost a všude, nemáme auto. Zajímal mě Cadet i proto, že třeba na druhé dítě bych jen dokoupila korbu. Hledám kočár na každou příležitost, nerozlišuju „do města“, „do parku“, „do terénu“… Tak se ptám, proč ne jako „hlavní“ kočár? Díky…
Byla jsem se na něj podívat v obchodě a zároveň přidávám fotografii ( i když trochu zkresluje), kde Cadet je nalevo a ABC Visper 4S napravo.
Porovnávala jsem ho s předvybraným ABC Viper 4S letošní verze 2013.
Potřebuji, aby kočárek měl teleskopickou tyč, velké nafukovací kola, větší korbičku, velký sporták, stabilní, mohl jít pro i proti směru, jít až do lehu a aby sporták měl kvalitní boky (dítko se mohlo opřít a netáhlo na něj), a další ne tak významné parametry.
Z mého subjektivního dojmu je Cadet moc hezký, ale hodí se pouze do města na přívětivý terén.
Jelikož potřebujeme hodně univerzální kočár, který ustojí i les, ale zároveň bude pohodlný ve městě, je největší favorit zatím ABC Viper 4S 2013. I když jsem ustoupila z váhy a barvičky. Pokud někdo má zajímavý tip na jiný, lepší než je zmiňované ABCčko, budu ráda
)
Přeji všem dobrou volbu a budoucí spokojenost
).
Jej, smajlíci se změnili na něco jiného…měl tam být tento:
.
ABC má 16kg to je moc
Každej den ho potřebuju dávat do auta a navíc nekoupím jen sporťák, ne ![]()
NO díky, Cadet asi taky ne, jestli hrkají kolečka ![]()
Tak já nevím, asi ji budu nosit na zádech ![]()