Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
MÍLÉ MAMINKY MOC VÁS PROSÍM NEVITE MĚCO O KOČÁRKU ARO TEAM ZIPPER EDITION JE TO DOBRÝ KOČÁREK A MYSLÍTE ŽE OJETÝ MÁ HODNOTU 3000? PROSÍM PORADTE NEVIM JESTLI HO MAM VZÍT MUJ SYN MÁ UŽ V 5 MĚSICICH 10 KILO A JE OBROVSKÝ PROTO POTREBUJU JAK DLOUHÝ TAK HLAVNĚ ŠIROKÝ KOČÁR DEKUJI VÁM ![]()
Ty jo 3000 bych za něj teda nedala..koukni na bazar nabídky tam ho mají tak 1000…a ani není moc hezkej
..jestli potřebuješ prostornej kočár doporučuju jané slalom nebo čtyřkolku nomad.. nezdají se ale jsou fakt prostorný a pohodlný a jestli chceš investovat okolo těch 3000 tak seženeš krásnej
To jo, tuhle krávu těžkou ani náhodou, fakt doporučuju slaloma, je prostornej, lehkej a perfektně se s ním jezdí ![]()
Děkuji to je dobrá rada ale já bohuzel nemám 20 tisíc je neco tak dobreho ale levnejšího ![]()
Děkuji to je dobrá rada ale já bohuzel nemám 20 tisíc je neco tak dobreho ale levnejšího ![]()
Čauky vůbec do něj nemusíš tolik investovat, jestli je malýmu 5 měsíců stačí ti sporták a ten když koupíš použitej se dá za ty 3000 sehnat krásnej, já ho koupila 3500 na aukru je plně funkční skoro bez škrábanců..fakt jako novej
…sice jsem si chvilku počkala, než bude hezkej za dobrou cenu ale je to fakt supr kočár a nelituju ![]()