Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak ahoj holky…
musím se vám vypovídat asi před 2 měsícemi jsem koupila novej krásnej kočárek s autosedačkou a vším ktomu
a uložili sme to u přítelovo rodičů to jsme ale nevěděli co se stane…
včera večer mě prostě napadlo že už by sme měli jít pro kočárek že už se blíží porod…oni ho měli v pokoji zabaleno v sáčku… tak jsme to dali do auta a šli domu bylo už dost pozdě nějak kolem pul 12… no přišli jsme domu s obrovskou radostí jsem začala skládat kočárek a najednou vidím… tam naházený slunečnicový semínka… to ještě nic vyndala jsem je a myslela si že určitě to tam nějak spadlo… no potom koukám všude dírky ale né dírky ale šíleně velké díry…
to už jsem zavolala do pokoje přítele že co to jako je… on jenom koukal a nic neříkal… no tak jsem koukala dál tam najednou všude fleky od myší jak tam chcali… no to jsem měla dost rozbrečela jsem se a křičela na přítele at okamžitě bere ten kočárek prič s pokoje že ho nechci ani vidět… no přítel to odnes a pak venku na chodbě začal koukat dál tam najednou fleky od krve… a pak šílenej smrad a tam chcíplá myš…
já jsem vyšla s pokoje jak jsem to uviděla vůbec jsem se nemohla ozvat ani nic ze sebe vidat… prostě šok!!!
a ted vůbec nevím co mam dělat 28.1 mam termín kočárek i všechno k tomu je uplně v pr***i penízky na novej nejsou a jsem uplně v háji…
co mam dělat?
![]()
Tak to by me teda nenapadlo, ze v pokoji mysi rozezerou kocarek, jeste tak nekde na pude… oni do toho pokoje moc nechodi, co? Bojim se, ze vam nezbyva nez koupit novej, znovu nasetrit nebo pozadat rodinu. Nekteri prodejci prodavaji i na splatky. Ja kocarek kupovala az z porodnice, tak se mi aspon nikde nevalel…
Já bych byla pes a chtěla náhradu škody po tom, kdo jí způsobil… njn, otázka, jak to bylo uskladněno…
Kdo a proc do zabalenyho kocarku nahazel seminka- lakadla pro mysi?
Chtela bych nahradu od nich.
No jako já to dala do pokoje stím že tam myš ani nic podobnýho neni… teda jsem si to myslela když oni tam maj oblečení a právě že tam chodí pořád jak se tam oblíkaj… ![]()
@Anonymní píše:
Kdo a proc do zabalenyho kocarku nahazel seminka- lakadla pro mysi?Chtela bych nahradu od nich.
tak asi si tam dělali hnízdo myši ne… já nevím
a brali si tam semínka… já vůbec nevím co všechno umí myši nikdy jsem snima neměla žádnou zkušenost…
![]()
@ncc1701
to néééééééé, po rodičích… i když fakt nevím, protože si hold zakladatelka měla trošku zkontrolovat, kde kočárek uskladňuje..
Jaaaaaaaaaaj…vyhodila bych ho a koupila novy..treba levnejsi, pozadala bych o prispevek prarodice-ostatne meli by to i sami nabidnout, kdyz byl kocar u nich.. a sedacku si zkusila nekde pujcit..muzete koupit jenom hluboky-da se i za 5tis, to do podzimu vydrzi, vajicko do auta pujcit a na podzim pak sportak, to nasetris
ale chapu ty pocity, tesis se na kocarek a ted toto..
.. a zas lepsi ze si to zjistila ted, nez kdyz az budete v porodce..taky muzes koupit ojety, ale to zas verim ze mas nove mimi tak chces novy kocarek ![]()
@magratka tam museli bejt víc… ne jeden…
určitě tam museli bejt aspon 10 kočárek je zničenej uplně jeden myš takovou škodu neudělá podle mě… ![]()
No jo na novej kočárek peníze nejsou… já nepracovala žijeme stoho co si vidělá přítel a ted tuto vůbec nevím kde na to zvít peníze… ![]()
A ten kočárek jste komplet rozbalili, sestavili a ověřili si, že je všechno v pořádku?
Pokud ano, jasně víš, že problém je u tchánovců - a jako dospělí lidi se jistě dohodnete na nějakém řešení, třeba že Vám přispějí na nový kočárek, apod.
Pokud ne, může to mít původ ještě v obchodě, a pak se samozřejmě nedovoláš - protože to by byla Vaše smůla a chyba, že jste si neověřili stav kočárku hned po zakoupení.
@martina.se tak asi jak jsem měla vědět že oni v normalním pokoji kde maj oblečení a všechno možný co nosí každý den tak maj myši???
![]()
@BohunkaP kočárek jak jsem koupila tak sme rozbalili a všechno zkontrolovali… tehdy byl krásnej nepoškozenej… ![]()