Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@MartinaVargová píše:
@Helii kočárek už hledám taky už jsem nějakej našla na bazárku… ale ted mě štve to co prostě řekli že se to vypere zašije a dobrý…
to je jasný, mě by to přímo na…a co na to přítel? odvezla bych jim ho ať si s ním dělaj co chtěj a už bych se k nim neznala.
Mrkni sem:
http://www.hyperzbozi.cz/…EK%20kunert/
možná něco vybereš..
@MartinaVargová píše:
Už hledámno přítel my ted volal mluvil s jeho tátou a on na to řekl že kočár máme vzít kním a že se to vypere a jeho matka to nějak zkusí zašít a bude to…
holky upřimě nedokážu si to představit že budu vtom vozit malou když vím že tam byla chcíplá myš a možná je tam nějak nemoc nebo tak…
Odvezla bych jim ho, ale jen proto, aby mi doma nesmrděl, a to doslova, ať si s ním dělají, co chtějí. Mrňouse do něj už ani omylem ![]()
@paola white pět ![]()
Mimčo bych do toho už taky nedala ani omylem, odvezla bych jim ho a ať si ho tam vystaví.
Maximálně bych možná použila tu autosedačku, tam jde sundat potah a vyprat, efektně nažehlovačkama třeba zazáplatovat, vydezinfikovat, případně nechat ušít nebo koupit nový. Samozřejmě za předpokladu, že není nějak narušena ta tlumicí výplň - pěna nebo polystyren nebo co to tam bývá. Ach jo. Ty jo, já jsem vzteklá, nesnáším bordel a myši. ![]()
@MartinaVargová je to mazec.. já měla taky kočárek u tchánovců v pokoji, a asi stejně jak Ty, jsem předpokládala, že to bude v cajku. Upřímně, vůbec netuším, jak bych se zachovala, ale já jsem horká hlava, nechala bych to buď na chlapovi, ať po nich chce náhradu, nebo bych si o ní řekl…
Taky že tam už malou nedám ani náhodou…
a víte co my ještě řekl přítel že tam maj prej určitě tak 10/15 nájemníku
(to myslím myši) ![]()
@MartinaVargová píše:
Taky že tam už malou nedám ani náhodou…a víte co my ještě řekl přítel že tam maj prej určitě tak 10/15 nájemníku
![]()
(to myslím myši)
Jsem říkala hned, že o tom vědí, protože ta myš byla evidentně otrávená. ![]()
@Kicki a já si myslím že nebila že oni na to uplně kašlou…
podle přítele prej se tam myši poprali…
![]()
Já se přidávám k těm, kterým se to zdá divné. Pokud by v té místnosti myši žily, bylo by to jasně cítit, už když byste tam ten kočárek dávali
. Počuraný flek je na myš moc velký, látka mi přijde spíš rozdrásaná než rozkousaná( to by byla díra jasně ohraničená ne otřepaná). Co myší hovínka byly tam? To je dost zádsadní, kde žijou myši je myší trus všude možně. Jinak je mi to teda líto, nový kočárek a zničený
Navíc nechápu ty rodiče, pokud ví, že tam mají myši, měli vás na to upozornit a dali byste kočárek jinam, nevěřím, že by si nevšimli přítomnosti myší, pokud místnost alespoň občas využívají.
@Vlkoška jj a hlavně proč tam byli semínka slunečnice? Jestli vím, že mám v baráku myš tak tam nedám jídlo!!! a to musel být puch, jestli tam nebyli myší bobky tak to od myši není.
@MartinaVargová píše:
@Vlkoška @Macek11 nene právě jsem tam žádný myší trus neviděla…to je už vážně divný… :/
Tak to neboli myši. Myši nechávajú fakt veľké množstvo malých bobkov, to by bolo v celom kočiari. Tam sa muselo stať niečo iné, lebo všetko to práve nenasvedčuje na myši. ![]()
@arcanobacterium co to sakra mohlo bejt… že by naschvál tomu nějak nemužu uvěřit… ![]()
Pokud by měli kočku, tak bych to viděla na ni, strašně rády se rozvalujou v kočárech. Já jednou nechala venku a už tam byla ve fusaku, třeba si ji tam donesla. Pokud kočku nemají, tak je to fakt divné, a ten trus by byl všude. Ten trus je podlouhlý a černý, nebyly to třeba ty „slunečnice“?
Příspěvek upraven 12.01.13 v 12:44
Kdyby měli kočku, tak bych to viděla na ni - i ta rozdrápaná látka, i ten smrad(kočičí moč smrdí pěkně), i ta krev, mrtvá myš. Ale psalas myslím, že žádné zvířata nemají že? Že by tam nechávali otevřené okno a nějaká tam přebývala, možné není?
Příspěvek upraven 12.01.13 v 12:44