Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?… ten je krásný, mrkni se, i ta cena ujde a vypadá hezky
@lokynka Ten jsem koupila uplne ten samej, akorat cerveno zluty ve vybornem stavu v bazaru za petikilco
kupovala jsem vylozene pred barak. Nebrat, drAHE ![]()
Jo, ta cena je fakt vysoká, měli jsme tenhle kočár jeden čas na chatě - a tenhle tip kočárků už bych nechtěla ani zadarmo. Je těžký, blbě se ovládá…
@tweetydee Jo byla to hruza s nim jezdit, taky brzo letel
ale je zase pravda, ze neprofoukl, byl pevnej.Ale uz bych ho nechtela ani zadarmo.
Já jsem předpokládala, že zakladatelka diskuze tento typ chce, když ho už měla koupený a růžový, jinak se vším souhlasím, já jsem spokojená s naší trojkolkou cam cortina, taky tu někde byl odkaz z aukra za 500,–
@lokynka aha to jsem nevedela, ze mela stejnej, to se omlouvam:-)ja kdybych mohla tak bych sla do xlandru, pouziteho, videla jsem uz i za 1500kc hezkej ![]()
@lokynka píše:
Já jsem předpokládala, že zakladatelka diskuze tento typ chce, když ho už měla koupený a růžový, jinak se vším souhlasím, já jsem spokojená s naší trojkolkou cam cortina, taky tu někde byl odkaz z aukra za 500,–
Ahoj, má Cam Cortina velkou korbičku
?
@lokynka píše:
Ona mela koupenou jinou znacku ale ten tip je to podobny ale znacka jina. A jinak si myslim ze zakladatelka hleda levnejsi pac 2000 bude moc kdyz za novy dala 4000 a nejake drobne. ![]()
@Naima píše:
Ahoj, má Cam Cortina velkou korbičku?
já mám teda roan maritu a ten má korbičku velikou (malý jezdil v hluboké ještě v roce a kousek (a to nebyl zrovna prcek) a tenhle má ještě o půl cm větší
takže jo. Akorát je teda trošku užší.
@Naima cortina má opravdu velkou korbičku, malá má skoro půl roku a i s fusakem tam má ještě fůru místa, prostřední dcerka v něm jezdila do 9 měsíců myslím
@kattkka píše:
Ona mela koupenou jinou znacku ale ten tip je to podobny ale znacka jina. A jinak si myslim ze zakladatelka hleda levnejsi pac 2000 bude moc kdyz za novy dala 4000 a nejake drobne.
tu cenu jsem nezaregistrovala, to se omlouvám, nečetla jsem úplně vše.
Děkuji za reakci, chceme ho na zahradu jako náhradní kočárek, protože do xlanderu se už v pěti měsících nevleze ![]()
Tak holky už mam novej kočárek doma
posílám foto
Novej byl v akci z 12 000kč na 6 000 ![]()
Ten starej jsem odnesla k tchánovcům a at si sním dělaj co chtěj
![]()
@MartinaVargová píše:
Tak holky už mam novej kočárek domaposílám fotoNovej byl v akci z 12 000kč na 6 000
Ten starej jsem odnesla k tchánovcům a at si sním dělaj co chtěj![]()
A co na to rikali? A na tento vam take prispeli? Vypada o poznani lepe, nez ten minuly.