Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Seizdra pokud bude v dobrém stavu, tak i použitý..Lépe nový, ale chápu, že s takovou cenou nelze moc vybírat. Starší jsem nějaké našla. Co se týče nového v tehle ceně tak jsem našla akorát Zopa Move, tak zkouším, jestli náhodou nebude někdo vědět ještě o nějakém…
Já mám sport vybranej Hartan. Ale novej je šíleně drahej. Starší seženeš, ale jde o stav, jako vzhled. Ten má myslím to, co požadujes. Zkus mrknout ![]()
@veru21.5. odpružený jako houpací? Nepíšeš zda čtyřkolka, tříkolka, otočná kolečka, tak mě teď napadá například inglesina magnum. Ale jinak si myslím, že spoustu kočárů seženeš na mimibazaru z druhé ruky do této částky, kočárů z druhé ruky je děsný přetlak a kočárky se prodávají za pakatel
Ahoj holky, potřebuji nějaké tipy, pokud teda něco bude vyhovovat mým požadavkům
Hledala jsem v diskuzích, ale zatím mě nic neuspokojilo..Sháním sportovní kočárek cca do 6000Kč, odpružený a podstatná věc-aby se dala přehodit sedačka proti směru jízdy! Jinak moji malou neudržím v klidu-musíme spolu klábosit
Děkuji za jakékoliv rady a tipy!!