Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Kicki tú chcíplou myš už sme vyhodili ještě v noci ven… máme doma kočku a řekla bych že tu to hrozně přitahovalo… ![]()
Tu díru mohla udělat třeba i kočka, pokud tam byla myš, mohla se tam s nima pelešit i kočka. To je teď už asi jedno. V první řadě bych kočár vzala a došla k tchánům, až se laskavě vyspinkají a kočár jim ukázala. Pokud vás nechají ve sračk. ch i přesto, že vědí, že nemáte ani korunu navíc, tak aspoň víš, že tito lidé ti nebudou stát už ani za pozdrav. A kočárek si zajistila sama. Můžeš si tu i založit diskuzi, hodně holek má doma kočár, který by ti třeba mohly za odvoz darovat, jen jsou líné kočár fotit do inzerátů.
@kattkka píše:
pritel neni cech?? Nevim jak to tam je presne ale pokud by byl cech tak jo.
Mám dojem, že někde psala, že Ukrajina. Ale nechci kecat.
Dívám se na fotky a pochybuji, že je to od myši. Viděla jsi někdy něco zničené od myší? Myš má drobný chrup s dost evidentním otiskem, bylo by to rozcupované…
Tak situaci vám oběma vůbec nezávidím, kočárek bych pořídila použitý. Jenom mi hlava nebere, z čeho proboha chcete to miminko a svůj provoz financovat? Když už teď říkáš, že je problém sehnat i pár stokorun na použitý kočárek. A za dva týdny až budete potřebovat plenky, nebo UM! tak to budte proboha řešit jak? Jako promiň, ale taky si nemyslím podle té fotky, že ten kočárek navštívila myš ![]()
No to je pravda, myšina je hrozně cítit. Dobrej nápad jim donýst tu myš. Je mi z toho na nic, co je to za lidi?
@Lastkecka ono tá myš od krve nebyla ale kočárek jo… jak tam tá myš byla tak já nevím… @Kicki ne nemužu protože jsem tam nechodila k dr. ale tady v čr… prej že kdybych tam něco po ních chtěla tak bych tam musela chodit k dr. @arcanobacterium žádný zvíře nemaj… museli to bejt tý myši jinak nic jinýho mě nenapadá… nebo potkani?
já vůbec nevím… jo jsem slovenka ale nevím proč ale tam my řekli že od ních nedostanu ani korunu… @kattkka ne přítel čech není…
@zza píše:
Tak situaci vám oběma vůbec nezávidím, kočárek bych pořídila použitý. Jenom mi hlava nebere, z čeho proboha chcete to miminko a svůj provoz financovat? Když už teď říkáš, že je problém sehnat i pár stokorun na použitý kočárek. A za dva týdny až budete potřebovat plenky, nebo UM! tak to budte proboha řešit jak? Jako promiň, ale taky si nemyslím podle té fotky, že ten kočárek navštívila myš
Jo, taky mě tahle otázka o existenci napadla, ale byla bych určite označena za provokaterku, tak jsem se zdržela. Každopádně nejsi jediná, koho to napadlo.
@Seizdra píše:
Jo, taky mě tahle otázka o existenci napadla, ale byla bych určite označena za provokaterku, tak jsem se zdržela. Každopádně nejsi jediná, koho to napadlo.
Jsme minimálně tři
.
@zza píše:
Tak situaci vám oběma vůbec nezávidím, kočárek bych pořídila použitý. Jenom mi hlava nebere, z čeho proboha chcete to miminko a svůj provoz financovat? Když už teď říkáš, že je problém sehnat i pár stokorun na použitý kočárek. A za dva týdny až budete potřebovat plenky, nebo UM! tak to budte proboha řešit jak? Jako promiň, ale taky si nemyslím podle té fotky, že ten kočárek navštívila myš
já jsem psala že nemáme na novej kočár… to jsem ale nevěděla že použitý se dá sehnat tak levně… jasně dítě budeme mít z čeho uživit
@Naima ne neviděla jsem ještě nic co by zničila myš… nikdy sme doma myši neměli…
@MartinaVargová Na rodičovský příspěvek nárok určitě máš, a to buď v ČR nebo ze Slovenska, a dokonce mám pocit, že i kdyby to bylo ze Slovenska, tak Ti to musí zařídit naše úřady! Je to nějaká úmluva v rámci EU.
Holky asi jsem to špatně napsala…
dítě budeme mít z čeho uživit…
až tak blbá nejsem ale prostě stím že si budeme muset kupovat novej kočár sme nepočítali
už jsem koukala na tý odkazi co ste sem dávali
děkuju moc… nevěděla jsem že kočárek se dá sehnat i tak levně ![]()
@Kicki tak o tom my teda nikdo nic neřekl ani když jsem se ptala
tak si to zkusím zjistit nějak podprobněji
dík
@MartinaVargová
Ja som na porodné v SR nárok nemala, pretože tu mám trvalý pobyt, ale kamarátky, čo si trvalý pobyt v SR nechali, tak normálne dostali porodné, myslím, že na české to bolo okolo 13tis, čo už je pekných pár korún. ![]()
EDIT: hlavne sa nedaj na úradoch odbiť, kontaktuj aj úrady v SR, alebo nech sa ti idú spýtať rodičia. ![]()
Příspěvek upraven 12.01.13 v 10:48