Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@xMartinka Holky dneska mi přišel Cadet ve fialové barvě a je spíš růžová, vy co ho máte i pro kluka, tak máte opravdu fialovou?? Nejsou náhodou u Cadeta dvě varianty? Protože ta fialová co je na netu je opravdu fialová, ale ten co nám dneska přišel tak je fialovo růžový a typický holčičkový kočárek… A ta která ho máte můžete mi ho vyfotit prosím? Máme mít tedy na 80% holčičku, ale co kdyby se spletla technika a my měli chlapečka… Opravdu je spíš růžový než fialový.
Jde mi také o to, že kočárek nám dneska přišel z Dětského ráje a budeme muset reklamovat korbičku, protože adaptéry sice dáme na konstrukci, strašně z lehka, že ani nezacvaknou, a na ně už nedáme korbu protože nezacvaknou do korby vůbec… Takže jsme zklamáni, ale snad se vše brzy vyřeší! Děkuji moc.
@zumari Tak jsem ho konečně rozbalila (zatím používáme hlubokou korbu a tu máme White Sea), tak dávám foto. Máme kluka a myslím si, že ta barva je tak akorát unisex
A na druhou stranu - těm dětem je to docela jedno ![]()
A jak dopadla reklamace?
@ema.karolinka Aha tak vy jste měli korbičkou šedobílou? Tu jsem na živo nikde neviděla… Je opravdu vidět, že prckovi je to jedno, jaký má kočárek
parádně si v něm hoví
Mě osobně ta barvička přišla taková narůžovělá, originální fialové fotky jsou mnohem tmavší, ale když toho vašeho prďolku vidím, tak je to fakt jedno
Dneska jsem po kontrole a pohlaví vidět znovu nebylo, ale minule nám řekli že na 80% to bude holčička. Nyní je v poloze stojací, hlavičkou nahoru takže v bříšku stojí
doufám, že se ještě přetočí.. Budu mu muset nějak pomoci ![]()
Reklamace dopadla luxusně, korbičku jsme normálně zabalili, Dětský ráj poslal řidiče s novou korbičkou a vzal si od nás tu špatnou. Takže výměna. Musím říct, že je na ně obrovský spolehnutí!!!
![]()
@zumari Jen tak ze srandy jsem se chtěla podívat na oficiální stránky Navington, jaká je tam ta fialová a tam už verze Navington Cadet vůbec není!!!
Tak jsem se dívala na tom dětském ráji a na té fotce je opravdu tmavší než ve skutečnosti. My jsme si pohlaví nedali říct, ale celou dobu jsem měla pocit, že to bude kluk a kočárek jsem vybírala naživo na veletrhu a vůbec mě nenapadlo, že je víc holčičí. ![]()
S tou reklamací je to opravdu luxus, takový přístup se málo vidí, dobře vědět ![]()
No a já se jdu podívat na netu, jestli se dá ještě sehnat slunečník… že by Cadet zrušili?!?
@ema.karolinka no my počítali také s klukem celou dobu proto jsme měli koupený modrý
hlavně kvůli těm výprodejům… No a tím že nám řekli holčičku na 80%
tak jsme ho nechali vyměnit. Jenže pohlaví mi teď na kontrole doktor ještě nepotvrdil, tím že máme polohu hlavičkou nahoru
Tak je tu pořád 20% že by to mohl být chlapeček…
No a to mi manžel řekl, že s tímto kočárkem s klukem jezdit nebude,
tak jsem mu ukázala vašeho prcka v kočárku a sám řekl že je to asi jedno ![]()
Cadet si myslím, že už se nebude prodávat, je to kolekce 2013 která se tedka doprodává a proto už asi nebudou. Zkuste ten dětský ráj, tam vám seženou i nemožné ![]()
Ahoj holky, máte někdo už sporťák teď v zimě? Zajímalo by mě, jak se tam dítko vejde s fusakem. Případně pokud by nevadilo hodit foto.Moc děkuju, Gábina ![]()
Ahoj, taky by mě zajímalo jak ten sporťák v zimě mám na kočárek zálusk a synovi by bylo v zimě 14 měsíců tak by mě zajímalo jak by se tam vešel. Popř. kdyby měl někdo foto. Děkuji ![]()
Ahoj maminz, cekam druhe mimi narodi se mi v lednu a tak koukam a koukam a Navington se mi moc libi, ctu diskuzi a jsou tu pro a i proti… Ale na kazdem kociku se najde pro i proti…
Vsem diky za nazory a fota a preji vsem, aby byli spokojeni
KOukam na stranky detskeho raje a jak ctu mate jej i vy odsud, jsou spolehlivi a komunikativni??? kdyby nastal nejaky problem?
Diky vsem
@Bobulka007 Zdravím, já Vám jen mohu obchod Dětský ráj doporučit, my tam kočárek koupili a vše proběhlo tak jak má. Poté jsme ještě něco potřebovali a všechno s námi vyřešili a i se ozvali sami… takže za mně se nemusíte bát!
Kočárek začneme používat už za dva týdny ![]()
@zumari píše:
@Bobulka007 Zdravím, já Vám jen mohu obchod Dětský ráj doporučit, my tam kočárek koupili a vše proběhlo tak jak má. Poté jsme ještě něco potřebovali a všechno s námi vyřešili a i se ozvali sami… takže za mně se nemusíte bát!
Kočárek začneme používat už za dva týdny
Dekuji za radu a zkusenost, mame tri vybrane kocarky a nyni sleduji diskuze ![]()
Dětský ráj nemůžu vynachválit! Už mám za sebou x nákupů tam a vždy MAX spokojenost ![]()
Ahoj holky, můžete mi prosím poradit se sporťákem? Dá se polohovat do úplného lehu? Malá ješě nesedí, ale už ji potřebuji přendat do sporťáku. A potřebuju, aby byl leh úplně rovný. Tenhle kočárek se mi moooooc líbí. Děkuji
@yoshua No úplně rovný leh to není ![]()
Ale taky jsem to měla podobně - v březnu bylo malému 9 měsíců, když jsme šli do sporťáku, neseděl. Ten sporťák má 3 polohy. Já jsem tam malého vozila uprostřed - v takové poloze, jako kdyby byl v autosedačce. A když jsem ho dala úplně dolů, tak se i v pohodě vyspal.