Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Balance?
Přidejte zkušenost s Firkon Balance@lenilajd Moc děkuji za vyčerpávající info, mám termín v druhé půlce října, tak to úplně nehoří
Objednávat budeme asi rovnou trojkombinaci, tak doufám, že to bude bez problému.. S těma kolečkama tam budu asi ještě psát, v úvodu o tom píšou, že si můžeme vybrat, ale u konkrétního kočárku už nic.. ![]()
@mmarkki na maily odpovídají také. My si stejně vybrali kolečka, která tam jsou zobrazena, ale taky jsem o tom přemýšlela.
Holky, na kolik Vás vyšel v celé trojkombinaci? My jsme ji objednali se vším všudy (nánožníky, slunečník, pláštěnky..a další) a celková cena 9800,–:-)
@SarkaLo Já budu objednávat z batolátka, tam je bez slunečníku, ale jinak má všechno, za 9300.. Jen si k němu přiobjednám ještě rukávník, čekáme mimčo v říjnu, tak se bude hodit.. Ale myslím, že ty ceny jsou všude téměř stejné, +- nějaká stovka..
@mmarkki JOjo, rukávník jsem taky objednala. A co fusak - už máš? Kde jsi kupovala a jaký? My máme TP 6.11. ![]()
@SarkaLo Fusak mám starý po příteli, uvidíme, jestli to půjde, když ne, objednám případně nějaký jiný.. Nechce se mi zbytečně pořizovat x nových věcí dopředu, když ani nevím, jestli je využiju.. Ale vím, že se tady hodně chválí fusaky od emitexu..
Rukávník je bezva věc…
a fusak do kočárku jsem měla po své neteři, které ted bylo 27 let - beránek a v pohodě vystačil..
emitex je moc fajn, kupovala jsem si do autosedačky, ale zbytečně - vůbec jsme ho nevyužila.
co je moc fajn jak na zimu zak na podzim a jaro jsou španělské deky.. ![]()
@korinkovna Holky, vysvětlete mi prosím, co jsou to ty pětibodové pásy? Koukám teď na ty fusaky a někde píšou, že je s otvory na pásy a některý ne…:-D
@korinkovna mému příteli bude 27 v sobotu, takže fusak stejně starý
Do sedačky mám v plánu dávat v kombinéze a kdyžtak přikrýt dekou.. Neplánujeme jezdit nikam daleko, obě rodiny máme asi 15 minut autem a běžně topíme, tak nepředpokládám, že by mi tam umrznul
V čem jsi vozila v sedačce ty?
@SarkaLo Předpokládám, že ty, co otvory mají, se dají použít i do autosedačky.. Otvorama prostrčíš pásy a mimčo tam zapneš, ne?
@SarkaLo ty pětibodové pásy jsou pro uchycení do kočárku, hlavně teda do sporťáku (ten má pásy),když už dítě sedí nebo pololeží, aby ti neujíždělo, ale jak jsme měli ten starý fusak, ten to nemá, tak abych pravdu řekla mi to nijak nechybělo. A v sedačce mi fusak teda přijde zbytečnej
právě že jsem měla koupenej ten emitex do sedačky (do vajíčka),tak byl naprosto nevyužitej..mě to přišlo děsně nepraktické mít v sedačce fusak, ještě navíc aby byl nějak připásanej ![]()
@mmarkki ve vajíčku i v normální sedačce v zimě v kombinézce… když už kombinéza nebyla potřeba a byla přece jen zima, ale nemrzlo, tak jsem jen nožky zakryla dekou.
@mmarkki píše:
@korinkovna mému příteli bude 27 v sobotu, takže fusak stejně starýDo sedačky mám v plánu dávat v kombinéze a kdyžtak přikrýt dekou.. Neplánujeme jezdit nikam daleko, obě rodiny máme asi 15 minut autem a běžně topíme, tak nepředpokládám, že by mi tam umrznul
V čem jsi vozila v sedačce ty?
Ahoj holky, vy co máte už firkon balance doma.. prosím napište v jaké barvě a zda barva souhlasila s obrázkem, zda jste objednávaly podle katalogu…
Je to info pro nás všechny ostatní, které tápeme pro jakou se tedy rozhodnout…děkuju moc… ![]()
@belhana obrázek ve fotoalbu diskuze stažen ze stránek batolátka. Šedý tmavě, zelenkavé postavičky. Přišel poštou naprosto shodný jako na obrázku.