Kočárek - Firkon Balance

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Balance?

Přidejte zkušenost s Firkon Balance
Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
6.8.13 11:21

@SarkaLo my nakupovali dvojkombinaci na batolatku V ceně byla sportovní korba, hluboká korba, pláštěnka, moskytiéra, taška na kočárek, samozřejmě nánožníky na obě verze. Autosedačku máme maxi cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
6.8.13 11:25

@lenilajd Má smysl dokupovat slunečník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31568
6.8.13 11:42

@SarkaLo já myslím, že ne,,,slunečník sluníčku příliš nezabrání, když jedešě s kočárem různě se natáčíš nejdeš pořád rovně..nejlepší je dát přes korbičku plínku, aspon tak jsme loni jezdili mi..kup si třeba nějakou s potiskem, kdyby se ti nelíbila obyč bílá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.8.13 12:35

@SarkaLo nemám zkušenost, ale asi bych to udělala jak navrhuje korinkovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
6.8.13 12:58

@korinkovna Taky mi přišlo jako blbost kupovat slunečník - sice čekáme první, ale taky bych to asi pak řešila tou plínkou.

Ještě jedna věc - u Balance se nedá přehodit rukojeť, že? Ale dá se otočit korbička po směru a proti směru? Jste s tím spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lussylu
6.8.13 13:13

Slunečník jsem taky neřešila, máme plínu:) Rukojeť není přehazovací, ale jinak korba i sporťák ano. Zrovna včera jsem korbu otáčela, aby tam malému nesvítilo, dokud jde unést, tak je to v poho, i když mi tam popojel a pak jsem to nemohla v rukách vybalancovat. Jinak jsem si vystačila se vším, co ke kočáru dávají a nic extra nedokupovala. Někde prý dávají do té tašky na rukojeť i přebalovací podložku, tak tu jsem neměla.

• Citovat
  • Upravit
6594
6.8.13 13:16
@Lussylu píše:
Slunečník jsem taky neřešila, máme plínu:) Rukojeť není přehazovací, ale jinak korba i sporťák ano. Zrovna včera jsem korbu otáčela, aby tam malému nesvítilo, dokud jde unést, tak je to v poho, i když mi tam popojel a pak jsem to nemohla v rukách vybalancovat. Jinak jsem si vystačila se vším, co ke kočáru dávají a nic extra nedokupovala. Někde prý dávají do té tašky na rukojeť i přebalovací podložku, tak tu jsem neměla.

Super, tak to je v pohodě. Akorát není to těžký, když s dítkem přehazujete korbičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lussylu
6.8.13 13:20

No, s mrňouskem to jde líp než s 5 měsíčním Bivojem, co má 7,5kg:) Nepřipadám si nějak namakaná a zvládám to, zatím. Jen jsem třeba neobjevila ten fígl, že čudlíky na boku jdou úplně zamáčknout… myslela jsem, že nedrží, a tak jsme to kdysi s mamkou zvedaly ve dvou, ona mačkala a držela čudle a já zvedala:)

• Citovat
  • Upravit
6594
6.8.13 13:27
@Lussylu píše:
No, s mrňouskem to jde líp než s 5 měsíčním Bivojem, co má 7,5kg:) Nepřipadám si nějak namakaná a zvládám to, zatím. Jen jsem třeba neobjevila ten fígl, že čudlíky na boku jdou úplně zamáčknout… myslela jsem, že nedrží, a tak jsme to kdysi s mamkou zvedaly ve dvou, ona mačkala a držela čudle a já zvedala:)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Díky za info :-)

A ještě jeden dotaz - ta rukojeť je jakoby nad tím kočárkem - navadí to při vyndávání a zandávání mimča do kočárku? Nebo si ji dáš dolu a pak zase nahoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lussylu
6.8.13 13:30

Rukojeť mi nevadila, aspoň si to nepamatuji, ale já si z doby po porodu asi už nic nepamatuji:) Určitě jsem ji neměla moc navysoko, jen tak zarovnanou s kočárem, protože nejsem extra dlouhán.

• Citovat
  • Upravit
6594
6.8.13 13:32
@Lussylu píše:
Rukojeť mi nevadila, aspoň si to nepamatuji, ale já si z doby po porodu asi už nic nepamatuji:) Určitě jsem ji neměla moc navysoko, jen tak zarovnanou s kočárem, protože nejsem extra dlouhán.

Taky nejsem extra dlouhán, tak by to vadit nemuselo :-)

Každopádně díky za info - za chvilku ho jdeme objednat :-) Odpovídala barva na netu skutečnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lussylu
6.8.13 13:48

Máme červený, a když koukám na moje-miminko.cz, tak na stránkách je jasnější… ve skutečnosti takový vínovější, ale jinde ta barva sedí… jen škoda té černé na sporťáku, mohlo jí být míň, ale mám pocit, že když jsem nakupovala, tak nebylo moc barev na výběr, teď už se tomu dá vyhnout…

• Citovat
  • Upravit
31568
6.8.13 14:03
Tak pak hod nick který jsi si vybrala..jistě bude krádsnej. Důležité je aby se miminku v něm líbilo, i když to si asi zvykne na všechno.
Já jsem nikdy nepřehazovala korbičku s dítkem, ale nebyla to u nás potřeba..Když pak dítko už aktivně sedí, koupila jsem pořádnej klobouk a ten ochránil před slunečními paprsky…
A když se ti pak zachce slunečníku, můžeš vždycky dokoupit, ale dle mě je to spíš na efekt…
@Lussylu píše:
Máme červený, a když koukám na moje-miminko.cz, tak na stránkách je jasnější… ve skutečnosti takový vínovější, ale jinde ta barva sedí… jen škoda té černé na sporťáku, mohlo jí být míň, ale mám pocit, že když jsem nakupovala, tak nebylo moc barev na výběr, teď už se tomu dá vyhnout…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
6.8.13 19:19

@korinkovna Tak jsme vybrali asi tenhle - co říkáte? :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31568
6.8.13 19:36

@SarkaLo no já bych řekla, že super :palec: