Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Balance?
Přidejte zkušenost s Firkon Balance@Katula1234 naše malá ještě nemá ani 8 měsíců a vajíčko už je jí od půl roka malé…ale některé děti jsou ve vajíčku klidně až do roka.
Ahoj maminy, chtela bych se vas zeptat, jestli mate nektera dalsi kocarek verano long na bile konstrukci. Strasne se mi libi, ale mam strach, jestli opravdu ta bila konstrukce praska. Nevim, zda to risknout, nebo radeji objednat kocarek s cernou konstrukci. Tak jestli nektera mate bilou konstrukci, piste prosim vase zkusenosti. Jinak jsem ji videla v krame a tan kocarek s ni vypada zase uplne jinak, nez na cerne. A co ten zminovany kosik, opravdu vam vsem pada. Take jsem jela okouknout novinku balance a hned jsem to zamitla, ta rukojet je opravdu strasne blizko korbicce, takze hooodne na nic
Ale jsem nejspis rozhodnuta pro Verano, jen jakou konstrukci
Tak diky moc za kazde info.
Zkusila bych si zavolat na to batolátko. cézet..jsou to dovozci, my u nich kupovali a dle našich zkušeností jsou tam takový docela pravdomluvní a hodně otevření. Doporučuju mluvit přímo s panem Pechem, ale nemůsí tam být pokaždé. My tu bílou kounstrukci kupovali, když byla jako úplná novinka a holt tenhle defekt nebyl úplně znám. Prostě se ho naférovku zeptat, že tomhle víš a jak jsou na tom te…
Tak nám ta tyčka praskla u Verana i na tom černém podvozku. Takže je to asi jedno. O vyjádření prodejce raději ani nemluvím… Znovu bych si tento kočár rozhodně nekoupila.
Zdravím, já jsem si vyhlédla Firkon balance a na základě téhle diskuze jsem se přímo zeptala v batolátku, jak jsou na tom. Toto je odpověď:
„O tomto problému víme a byly to bohužel 2 série výroby kde výrobce bohužel použil trubku ze slitiny velmi lehkých kovů - tím pádem méně odolných) kde navíc je trubka provrtána na obou stranách. Nicméně tento problém byl pořešen již před dobou a trubky jsou již vyráběny z odolnější slitiny kovů. U nových modelů tedy tento problém již naštěstí není.“
Tak nevím, doufám, že nekecají, chceme kupovat kočár v červnu. Kamarádka u nich kupovala také verano long, u bílé tyčka praskla, do týdne přijeli s novou konstrukcí a vyměnili. I tak kočárek doporučuje.
Zatím jsem nenašla jiný, který by byl stejně rozměrově a cenově přijatelný. Četla jsem recenze na kočárky tady na EM a připadá mi na draka všechno ![]()
@lenilajd mě odpověděli podobně, jen po telefonu… já na firkon taky nedám dopustit, především kvůli prostornosti korbičky, protože naše malé miminko roste jako z vody a různé jiné typy kočárů by nám nevystačili…myslím, že dokonalý kočár až na starou Libertu možná
, není…
@korinkovna jj Libertu bych brala taky..
prej tchýně někde na půdě má oranžovou..
kdyby se to beztak vypucovalo, tak budeme frajeři.. ![]()
@Katula1234
malá v ní je u tchyně na návštěvě
..tchyně ji vypucovala a jezdíme i po vesnici ![]()
@korinkovna no, nad Libertou jsem také přemýšlela, ale je celkem těžká méně skladná do našeho mini auta (stejně jako Patron). Koukala jsem ještě na Navington Cadet, ale jakmile se kouknu na recenze všude se něco řeší. Jak u Jané, tak u Dorjanu. Budu mít mimčo až na přelomu srpna a září, takže také hledám větší korbičku a hlavně ne tříkolku nebo zdvojená kolečka.
@lenilajd no právě, já taky nechtěla trojkolku..ale ten Dorjan mě zaujal..někdo si stěžuje..někdo je naprosto spokojenej..pro mě má všechno, co má mít..malej by se měl narodit koncem května..teda předpokládám, že vyleze dřív, pořád s tím straší, tak pak napíšu, jak jsem s ním spokojená.. ![]()
Holky, třeba kamarádka má kočárek Tako a ten se mi líbí taky moc..jak konstrukcí, tak i prostorností korby. Já posuzuju podle našeho miminka, ona je fakt velká
…
@Katula1234 tak napiš, jestli budeš mít náladu a čas. Jaký budeš mít? Cross nebo Danny sport?