Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Balance?
Přidejte zkušenost s Firkon Balance@lenilajd no chceme se jet teprve podívat po jednom dítěti..má to být Sport..ale byli jsme na něm v obchodě si ho projet a naprosto mi vyhovuje..určitě napíšu, jak budeme jezdit..:)
@Katula1234 tak uvidíš. Ze všech Dorjanů 3/4 maminek preferují Danny Sport. Tak uvidíš. Asi tuhle stránku znáš https://www.emimino.cz/…rankovani/3/ dá se tam najít, co u jakého Dorjana dělalo problémy. Když ho od někoho kupuješ, můžete se to na to zaměřit
Taky uvažuju o koupi od někoho. Jsem na rizikovém, takže si finančně nemůžeme zrovna vyskakovat.
Holky co přední kolečka, nejsou moc malá, manipuluje se vám s kočárkem dobře? Díky.
Ahoj holky, tak jsem ráda, že jsem našla Vaší disusi o Firkonu balance, pro mě to byla láska na první pohled…
Já mám rodit až v listopadu, ale otřebuju vědět, zda ho teda některá co jste uvažovaly máte a jak Vám to zatím jezdí…
trochu se děsím toho, že je to z Polska, ale co dneska není, že???
Budu ráda za každou reakci… ![]()
Holky, TP mám začátkem listopadu a koukám po kočárku Firkon Balance.
Jaké s ním máte zkušenosti a jste s ním spokojené??
@SarkaLo píše:
Holky, TP mám začátkem listopadu a koukám po kočárku Firkon Balance.Jaké s ním máte zkušenosti a jste s ním spokojené??
Ahojky, taky mám termín v listopadu a dneska jsem byla s chlapem se na firkon podívat… Taky jsem slintala na fotce a byla jsem zvědavá, zda vypadá takto i ve skutečnosti a jak je veliký…
Moje dojmy- Kočárek se na první pohled zdá malý, ale když jsem viděla ostatní, tak jsem musela přiznat, že je delší a hlavně ve sportovní verzi má dítě opravdu hodně prostoru i když tam usne, tak se dají sklopit úplně celá záda, což kočárky často nemají…
Můj chlap to bral hlavně konstrukčně a ty technické věci, takže si několikrát přehazoval korbičky a skládal konstrukci a naznal, že konstrukčně a ovládáním je jednoduchý a v pohodě ovladatelný i ženskou…
Balance má pérování, což je super a z toho jsme teda byli nadčený oba, neb když pak budeš houpat, tak to krásně a jednoduše houpe(oproti ostatní) to šlo strašně tvrdě…
A další podstatná věc, když potom půjdeš se spoťákem do lesa, tak dítě nepocítí žádný hrbolek…
Prostě jako kočárek mě opravdu oslovil, ale pořád je tam překážka, že je y Polska…
Jsem dost náročná na desing a kvalitu, ale musím říct, že když nechci dát za kočár 20.tisíc, jako že nechci, mě opravdu Firkon Balance oslovil…
@belhana My ho taky byli odzkoušet a líbí se nám. Jen mě zajímali zkušenosti maminek, co už ho mají. Ale nejspíš do něj půjdeme ![]()
Kdy máš TP?
Holky, už jsem sice přispívala, takže žádné nové zkušenosti nemohu přidat, ale jezdíme s ním už rok a nemohu si na nic stěžovat… ![]()
@SarkaLo píše:
@korinkovna Super díky
Ternim mam 15.11. asi do kocaru taky pujdeme…Jen nevim barvu…Libi se nam ten cerny jak jsou na boudicce ty kolecks…Cislo 66…Co ty???
@belhana My chceme černý spodek a jednobarevný vršek
Už jsem koukala u nás, dá se přímo ve městě objednat, takže super. Budeš ho brát i s autosedačkou?
@SarkaLo píše:
@belhana My chceme černý spodek a jednobarevný vršekUž jsem koukala u nás, dá se přímo ve městě objednat, takže super. Budeš ho brát i s autosedačkou?
@korinkovna píše:
Holky, už jsem sice přispívala, takže žádné nové zkušenosti nemohu přidat, ale jezdíme s ním už rok a nemohu si na nic stěžovat…
A mohu se zeptat jakou máš barevnou kombinaci???Jde o to zda barevnost odpovídala obrázku v katalogu…Děkuji… ![]()
@SarkaLo píše:
@belhana My chceme černý spodek a jednobarevný vršekUž jsem koukala u nás, dá se přímo ve městě objednat, takže super. Budeš ho brát i s autosedačkou?
Budu si brát autosedačku taky, ale ten držák co nám na ní nabízeli tak ten néé…
Jaký držák? Vybrali jsme spodek černý a vršek modrý - ty mají dva (jeden takový světlý a druhý tmavě). co jsme je viděli na prodejně, tak ta barva celkem odpovídala.
![]()