Kočárek - Firkon Balance

Máte zkušenost s Firkon Balance?

Přidejte zkušenost s Firkon Balance
Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
7.3.14 11:56

@alida díky zkusím. To by bylo perfektní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
7.3.14 15:25

@lenilajd taky mi to jde lehce. Zmacknu kazdou stranu zvlast a pak zvednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.3.14 16:15

@Michaela1983 @alida tak jsem to vyzkoušela, fakt to zapadne a drží. Díky za radu. A já se tak nadřela :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.3.14 16:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
7.3.14 23:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
13.3.14 13:55

@lenilajd jak píše alida - ty packy jdou jakoby „procvaknout“ - prostě zatlačíš ještě trochu víc, ono to klapne a drží otevřené dokud do nich korbu znovu nezacvakneš. Mám teda Verano, ale systém je myslím úplně stejný.
@noirdame Verano fakn nemá přehazovací rukojeť ;). Je řešený stejně jako Balance, tedy přehodit korbičku. Popravdě jsem ji ale ještě nikdy přehazovat nepotřebovala - stříška je dost hluboká, takže hodně zastíní, a co nezastíní, tam pomůže plenka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
13.3.14 13:58

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pardon, nevšimla jsem si, že je tu ještě jedna stránka a že už jsi na to přišla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Tak trochu s křížkem po funuse, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
10.4.14 19:56

Firkon Balance 2013

Ahojte loupe se vám barva okolo nýtů? Koupila jsem kočárek použitý s touto vadou je v záruce a paní co nám ho prodávala, říkala, že to je jak ho skládala do auta asi po třetím složení se to oloupalo. :( Nevím jestli to mám reklamovat jestli to má vůbec cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
10.4.14 21:26

@Jajda2011 ahoj, já teda moc nevím, kde přesně se to loupe. Ale mě jediné co se loupe je barva disků koleček a to ještě ne středu, ale jakoby u gumy, takže si toho všimnu až když to kolečko sundám a podívám se na něj (právě u skládání do auta). Když je na kočárku, tak je jako nové. To mi připadá normální, protože s kočárkem jezdím po zahradě a občas terénem. Jinak nikde nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.4.14 09:34

@Jajda2011 jj loupe, a taky to zacalo docela brzo. Nad reklamaci jsem uvazovala, ale kdyz slysim co vsechno holkam nevezmou a jsou to horsi zavady, tak jsem se na to vykaslala, ale kdyz do toho pujdes, tak pak dej vedet, jak jsi uspela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.4.14 09:48

Firkon Balance 2013

@alida píše:
@Jajda2011 jj loupe, a taky to zacalo docela brzo. Nad reklamaci jsem uvazovala, ale kdyz slysim co vsechno holkam nevezmou a jsou to horsi zavady, tak jsem se na to vykaslala, ale kdyz do toho pujdes, tak pak dej vedet, jak jsi uspela :think:

No my jsme volali přímo do obchodu kde ho ta paní co mám od ní kočárek kupovala a ptala jsem se, že kočárek v nýtech vrže co s tím mám dělat. Byli moc ochotní a řekli mi abych kočárek dovezla, že to je špatným zacházením a že když je kočárek v záruce že mi ho na počkání opraví, že to je tím, že s ním paní houpala do stran. Jen si máme zavolat a objednat se, protože bydlíme 90 km od prodejny a utažení nýtů a servis bude do hodiny hotový. Jen jsem se nezeptala na to loupání té barvy, ale až se budu objednávat tak se na to dopředu optám. Možná by stálo za to kdyby nám tu konstrukci vyměnili no ale uvidíme. Určitě dám vědět ale až tak za 14 dní se tam dostaneme. Prcek se nám narodí až koncem června takže ještě čas máme :) jinak obchod se jmenuje,,batolátko,, mají tam vše budeme si tam kupovat i náhradní středové disky na zadní kola stojí jeden 80 kč tak ať kočárek vypadá jak nový a ještě adaptér na autosedačku. Pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.4.14 10:45

@Jajda2011 tak v nytech nam vrze taky, ale ted jsme koupili golfac, tak uz to nejak neresim. Jen jsi me ted nahlodala s tim servisem. Mam jej z mojemiminko - ze bych tam zavolala a preci jen to zkusila? Kdyz ted mame druhy kocar a je mi jedno, kdyz budu bez nej… :think: no uvidim. Ale i tak diky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
5.5.14 17:44

@Jajda2011 @alida reklamovaly jste to vrzani? Jak to dopadlo? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
5.5.14 18:47

@Jajda2011 neloupe a to skladam kocarek casto :nevim:.
@alida my ho mame taky z mojemiminko. Mame to kousek od baraku, tak jsem 5am s nim rovnou sla a on ho promazal a nevrzal. Musime ho promazavat kazdy mesic a je to ok. Ale teda nevrze nijak hrozne, 4akze to zatim asi nejsou ty nyty.
@ivonne2 ahojky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
5.5.14 18:59

@Michaela1983 caau:-) ty mas taky firkon? A na jakych mistech to je treba mazat? A cim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí