Kočárek - Firkon Balance

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Balance?

Přidejte zkušenost s Firkon Balance
Napsat příspěvek
Velikost písma:
793
1.3.14 13:50

@alida já nevííím jak na to.. Plast jsme našli, ale co s ním pak dál??? Nemohla bys mi to vyfotit?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
1.3.14 15:42

@mmarkki tak ted ho vytahnete uplne ven z te latky a na zadni strane je packa - ja ji mam cernou, snad jde na fotce videt - dejte ji dolu ( tak aby odstavala) a pomalu pokladejte plastove operatko dolu, ona se nekde zasekne. Na dne korby je napric zarazka, tak o tu. Prikladam foto, snad pomuzou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.3.14 06:48

rukojeť

Ahoj holky, protože uvažuji nad tím kočárkem Firkon balance, přečetla jsem všech 13stránek vašich postřehů a zkušeností. V jednom odkazu je zmíněno, že není přehazovací rukojeť jak jste to řešili u větších dětí, kde nestačí plína? Kamarádka má Roan - a tam mě právě zarazilo, jak přehazovala celou korbičku i s mimčem, je to docela fuška a podle mě i trošku nebezpečné, aby se vám kočárek i s mimčem třeba nevysmekl…??Nevnímáte to, že není přehazovací rukojeť jako vadu? Jinak pár lidí tu zmínilo, že při chůzi kope do koleček, že je blízko rukojeť, já mám 163 a manžel 190cm tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
6.3.14 06:58

@alida moooc děkuji, díky fotkám jsme to zvládli :hug: Adámek vypadá moc spokojeně, když vidí ven :)
@noirdame my máme zatím hlubokou korbu, ale do koleček nekopeme.. Já mám 170 a přítel těch 190 asi taky má a nestěžuje si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.3.14 09:04

@mmarkki super, tak at si maly jizdu uziva :palec:

@noirdame jj prehazovala jsem celou korbu, ale asi jen jednou. Jako vadu to nevnimam, je to docela rychlovka, dobry nacvakavaci system. U sportaku tam sice trosku zavazi latka na boku, ale taky se to da. a myslim, ze spousta kocaru ma dnes spise korbu nez rukojet na prehozeni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
6.3.14 10:24

Mam 170 a manzel 185 a do niceho nekopeme. Zatim jezdime s hlubokou korbou a prrhazovat jsme nemuseli. Striska je dost hluboka a hodne chrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
6.3.14 11:16

@alida Když nad tím tak přemýšlím, tak mi přijde, že kočárky, které mají otočná přední kola, tak nemají přehazovací rukojeť. :think: U našich máme 2.kočárek, starší, na dvůr a ten má přehazovací rukojeť, tím pádem 2 brzdy, ale nemá otočná přední kola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.3.14 14:37
@mmarkki píše:
@alida Když nad tím tak přemýšlím, tak mi přijde, že kočárky, které mají otočná přední kola, tak nemají přehazovací rukojeť. :think: U našich máme 2.kočárek, starší, na dvůr a ten má přehazovací rukojeť, tím pádem 2 brzdy, ale nemá otočná přední kola…

To si nemyslím, že by to bylo těmi koly, protože sestřenka má Firkon Verano a tam ta přehazovací rukojeť je a má to otočné kolečka a kámoška má Roan tam ta přehazovací rukojeť není a má klasická neotočná čtyři stejná kola. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
6.3.14 15:09

@noirdame Tak nevím, to mě tak napadlo jen.. Ale koukala jsem na to Verano a u něj jsem nenašla přehazovací rukojeť, jen u Vario.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
6.3.14 16:21

@noirdame Verano přehazovací rukojeť nemá, máme ho už doma a musí se otočit korba, ale je tam super jednoduchý nacvakávací systém. Jinak je super, manžel je asi o 21cm vyšší než já a pro oba vypadá v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.3.14 17:07

@noirdame já mám 164 a manžel 180. Nekopeme ani jeden. Ale myslím, že je to hlavně taky o stylu chůze. Oni ti chlapi občas chodí dost zvláštním způsobem ;) Přehazovací rukojeť u balance není. Otočíš korbičku, ale fakt je to jednoduché až primitivní s nacvakávacím systémem. Nevidím v tom problém. Předpokládám, že ji budeš otáčet bez dítěte. Ne, že by to bylo nebezpečné, ale až budeš mít sporťák, tak, tak už bude něco vážit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.3.14 19:32
@lenilajd píše:
@noirdame já mám 164 a manžel 180. Nekopeme ani jeden. Ale myslím, že je to hlavně taky o stylu chůze. Oni ti chlapi občas chodí dost zvláštním způsobem ;) Přehazovací rukojeť u balance není. Otočíš korbičku, ale fakt je to jednoduché až primitivní s nacvakávacím systémem. Nevidím v tom problém. Předpokládám, že ji budeš otáčet bez dítěte. Ne, že by to bylo nebezpečné, ale až budeš mít sporťák, tak, tak už bude něco vážit :D

No právěže jsem to zažila jak jsem s kámoškou venčila psy a ona přehazovala v průběhu procházky korbičku i s mimčem:-), tak mě to docela zarazilo (byl to teda roan, nebylo to složité, ale než se trefila do těch dírek tak to trošku času zabralo):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.3.14 20:39

@noirdame no, to pak může být problém. Copak dírky trefím, ale třeba tu korbičku (nevím jak sporťák) musíš na obou stranách scvaknout čudlík a vytáhnout najednou. Já to teda dělala tak, že jsem cvakla jeden, trochu povytáhla, chytla jsem korbičku za madlo boudičky a druhou rukou cvakla druhou stranou a držela. Ale to fakt uděláš jen s lehkým dítětem a i tak se nadřeš. Takže pokud budeš chtít otáčet v terénu, tak to nebude tak jednoduché. To máš recht. Zandat to je hračka, ty díry jsou docela velké, ale táhnout jednou rukou celou váhu nahoru to teda fakt nic moc. Totiž když to povytáhneš na jedné straně, tak už musíš jednou rukou držet tu korbičku, aby ti to tam znovu nespadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
7.3.14 08:01

Holky, jak jste vyndaly novorozeneckou vložku z autosedačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.3.14 08:58

@lenilajd me to jde docela jednoduse, poradne ty capliky zatlacim na obou stranach a oni zustanou zatlaceny a ja muzu obema rukama vzit korbicku. Zkus to u svyho, ja na to prisla nahodou v obchode, i prodavacka se divila :-D jen zacvakni poradne palcem talcitko a pak vyndej, po vyndani se tlacitka vrati na sve misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí