Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Balance?
Přidejte zkušenost s Firkon Balance@ivonne2 jj. No dela to manzel, pouziva nejaky silikonovy olej a strika to vsudena vsechny spoje, i treba jak je na boku ten napis firkon. Ale nam teda nikdy nevrzal nijakmhrozne, oproti kocarkum kamaradek.
@Michaela1983 taky vrze jen trosku a jen nekdy, tak to zkusim promazat…
@ivonne2 píše:
@Jajda2011 @alida reklamovaly jste to vrzani? Jak to dopadlo? Diky
NO reklamace papírově neuznána, ale opraveno
, jinak prý že to je špatným zacházením s kočárkem, ale měla jsem tu čest vidět několik konstrukcí přímo v obchodě a za nova okolo nýtů oloupané. Přišel tam i pán, který měl paní v porodnici a dával doma kočárek do kupy a zjistil, že konstrukce je úplně rozklížená kolečka se zvláštním způsobem klokotala byl pěkně naštvaný. Takže kvalita kontrukce je u těchto kočárků hrozná. No ale pan opravář nám radil dát si pérování na měkko a nehoupat ze strany na stranu a promazávat WD40, nýty nám poutahoval a zatím nevrže. NO uvidíme až vyrazíme s malým jaký kočárek bude ![]()
@Jajda2011 diky moc, zkusim zajit do prodejny - jeste dotaz: co je perovani na mekko?
Tak to máme asi štěstí. Nám se nic neloupe. Od narození jsem denně s malým alespoň dvě tři hodiny venku. Když vrzal nastříkali jsme silikonový olej na ten plast a přestalo to. Jediné co nám včera v prodejně řekli, bylo že přefukujeme kolečka a tím deformujeme ty disky. Byli jsme tam vybrat sedačku do auta a paní to viděla, tak nás hned upozornila. Asi to musím zaklepat.
No, teď foukáme takovou tou nejlevnejši se šlahounkem. Ale náš cyklisticky expert dědeček má nějakou super, takže se mu to právě vždycky podaří přefouknout. Já už mu to říkala, ale on na mě nedal. Alespoň vím, po kom to manžel má
Jinak tou obyč to přefouknout asi moc nejde, protože vždycky než odšroubujeme šlahounek, tak nám uteče dost vzduchu
Možná je to tak schválně.
@ivonne2 píše:
@Jajda2011 diky moc, zkusim zajit do prodejny - jeste dotaz: co je perovani na mekko?
Myslím nastavení houpání kočárku. Ta paní co to měla před námi tak to měla nastavené na to aby to nehoupalo a prý díky tomu houpala s kočárkem do stran a pak se to rozklížilo a pán mi to nastavil tak abych mohla houpat. Tak jsem zvědavá.
NO, já mám pocit, že ať to otočím kamkoliv (ty písty na vypínání pérování), tak pérujeme stále ostošest ![]()
@lenilajd píše:
NO, já mám pocit, že ať to otočím kamkoliv (ty písty na vypínání pérování), tak pérujeme stále ostošest
taky mi to tak prijde, zadny rozdil nevidim ![]()
@ivonne2 píše:
@Jajda2011 @alida reklamovaly jste to vrzani? Jak to dopadlo? Diky
ja se na tu reklamaci nakonec vykaslala, necham to tak, i kdyz dnes jsem pozorovala, ze je to cim dal vic a docela me to stve… ![]()
@alida píše:
ja se na tu reklamaci nakonec vykaslala, necham to tak, i kdyz dnes jsem pozorovala, ze je to cim dal vic a docela me to stve…
Omlouvam se, jsem ted reagovala na to loupani…vzrani pres teplo je lepsi, asi plasty zmekly ci co. Ale stve me to loupani barvy…
@Jajda2011 jj, houpani ze strany na stranu je blby, ale prave u tohoto kocarku je zbytecne, kdyz je houpaci. Diky tomu pak skripe kazdy kocar.
@lenilajd taky se nam nic neloupe a to jezdim s kocarem hodne intenzivne, 4-6 hodin denne. S ti koly to tal skutecne je, nam to rikali jiz pri prodeji, ze se nesmi prefukovat.
@alida @lenilajd rozdil v houpani vidim, ale uplne vypnout nejde, to nam ukazovali i v obchode, tak nevim, jak je mozne, ze to prvni majitelka u @Jajda2011 vypla.
@alida taky jsem vypozorovala, ze v teple kocarek nevrze.
Jakou máte barvu konstrukce? Vy, co se jim loupe barva. Já mám tu základní stříbrnou, možná proto se nic neloupe.