Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky máte s ním některá zkušenost? Měla jsem vybraný úplně jiný, ale ten není k sehnání, už se nedělá a tak narychlo sháním něco jiného. Tenhle mě zaujal svou nízkou hmotností a cenou, ale méně s emi už líbí ty přední kola.. ![]()
Máte zkušenost s Baby Design Sprint?
Přidejte zkušenost s Baby Design SprintAhoj. Taky jsem si vyhlídla tento kočárek.
Tady jsou nějaké recenze, ale byla bych taky ráda za názory. ![]()
http://kocarky.heureka.cz/…sprint-2011/
Holky mate tento kocarek, pouzivate ho? me se strasne libi ta hluboka verze, jen nevim co ty kolecka, na prvni ditko jsem mela nafukovaci a vim, ze ty plastovy jsou preci jen tvrdy ![]()
Jsem uživatelkou kočárku Sprint kolekce 2011, sportovní verze od 6ti měsíců. S kočárkem jsem byla celkem spokojená, ale zase takový zázrak to také není. Nejhorší na kočárku jsou ta kolečka! Sice píšou, že jsou odpružená, ale upřímně, je to šílená hrkačka! Hlavně po dlažbě, to je fakt síla! Dcerka v tom drnčí a je naklepaná jako řízek! To drnčení je naprosto hrozné, mě už pak z toho brní i hlava! Ale jako sporťák si člověk řekne fajn, dítě už je starší, tak to vydrží. No ale představa, že do takovéto příšerné hrkačky položím malé mimi, novorozence, to bych v životě neudělala! Tedy udělala, pokud by byly všechny cesty a chodníky jen z asfaltu! Miminko musí být chudák, to říkám upřímně. Vůbec nechápu, jak to výrobce může myslet vážně! Jediná výhoda mi připadá opravdu cena, barva, lehkost a dobrá ovladatelnost. Ale mimi má mít dobře odpérovaný kočárek, aby si neničilo záda a tohle je tedy pravý opak! Je to asi nejuhrkanější kočár, co se vyrábí!