Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, obracím se na vás o radu pro kamarádku. Vyhlédla si tento kočárek, http://www.e-broucek.cz/…ovni-kocarek ale bohužel se jí nepodařilo najít nikde žádné hodnocení. Nemáte s ním některá z vás zkušenosti? Popřípadě, klidně můžete doporučit něco podobného. Potřebovala by sportovní, s nánožníkem, lehce skladatelný, pokud možno s přehazovací rukojetí, lehčí (jezdí min. 3× do týdne autobusem) cenově do 3000,–.
Moc vám za ní děkuji za rady ![]()
No tak takovyhle kocarky jsou na dve veci popravde. Kdyz mas tu rukojet prehozenou tak se nedaji ovladat. Takze ti ta pehazovaci rukojet je k nicemu. Mela by se dat otacet sedacka. ![]()
@kattkka Popravdě taky jsem si to myslela, už jsem jí připravila na to, že bude holt bez té přehazovací rukojeti ![]()
@Lisadon Kočárky s přehazovací rukojetí jsou na nic. Lepší je když už přehazovací sedačka, ale to taky nevidím jako nutnost - kočárek by byl zase o něco váhově těžší. Taky záleží pro jak staré dítě.
Kočárek z odkazu bych nepořídila.
@Lisadon píše:
@kattkka Popravdě taky jsem si to myslela, už jsem jí připravila na to, že bude holt bez té přehazovací rukojeti
Kolik je prckovi?
Jejímu prckovi jsou tři měsíce, chce ho kupovat někdy po létě a plánuje ho používat až bude malýmu tak 6 měsíců. Potřebuje něco lehčího hlavně kvůli tomu autobusu.
@Lisadon píše:
Jejímu prckovi jsou tři měsíce, chce ho kupovat někdy po létě a plánuje ho používat až bude malýmu tak 6 měsíců. Potřebuje něco lehčího hlavně kvůli tomu autobusu.
No to na zimu nebude nic moc takovyhle kocarky jsou na zimu na nic.Po chodnikach se snima da ale ideal to neni. Takze zatim doporucuju to co ma tedkom.
@Lisadon píše:
Právě ty s přehazovací rukojetí jsou těžší, takže ať koupí normální na podzim a na zimu zase vytáhne sporťák ![]()
Tak jsem s ní mluvila a říkala, že teda tenhle ne a že počítá s tím, že nebude přehazovat rukojeť. Kdyby jste byly holky tak hodné a některá měla tip na nějaký sporťák, tak sem klidně hoďte odkaz, já jí to „přetlumočím“. Díky moc
![]()