Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nevíte prosím, kde v Praze mají k vidění kočárek Balerina? Moc se mi tento kočárek líbí, ale chtěla bych ho vidět a ujistit se, že mi bude vyhovovat. Vždy, když se mi nějaký kočárek líbil, tak ve skutečnosti byl hrozný. Už jsem z toho vybírání zoufalá.
Tak doufám, že se najde někdo, kdo mi poradí
A vaha ti nevadi?? 18kg je dost a to nejspis jeste k tomu pricti 2kg vetsinou udavaji bez kolecek.
To mi vůbec nevadí. Naopak těžší kočárek projede lépe v hlubokém sněhu. Já bydlím na vesnici a cesty se tu moc neprohrnují a občas budu muset i do hlubšího sněhu. Kočárek s otočnými koly už vůbec nechci, protože by dělal čtyři stopy do sněhu a i kdyby byl lehčí, věřím tomu, že bych se víc nadřela.
@LenkaLinka píše:
To mi vůbec nevadí. Naopak těžší kočárek projede lépe v hlubokém sněhu. Já bydlím na vesnici a cesty se tu moc neprohrnují a občas budu muset i do hlubšího sněhu. Kočárek s otočnými koly už vůbec nechci, protože by dělal čtyři stopy do sněhu a i kdyby byl lehčí, věřím tomu, že bych se víc nadřela.
Prave ze to neni pravda. Treba takove trikolky jsou uplne idealni.Da se zaaretovat kolecko a jezdit snima v terenu je uzasne. nadres se vic s tezsim kocarkem i do kopce atd.Mam vyzkouseno. taky jsme na vesnici.
Ono k tenosnosti si pripocti jeste dite ktere ma treba 8kg a uz to opravdu lahoda neni…
Chtěla jsem jen poradit, zda někdo neví, kde by v Praze mohl být kočárek Balerina k vidění a ne výměnu názorů. Naopak jsem slyšela na Balerinu kladné názory a ráda bych se přesvědčila sama.
@LenkaLinka píše:
Tříkolky jsou nestabilní.
To je velky mitus.Zkus pohledat diskuze. Nektery chvali. ![]()