Kočárek Balerina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
287
16.4.13 01:08

Kočárek Balerina

Ahoj,
nevíte prosím, kde v Praze mají k vidění kočárek Balerina? Moc se mi tento kočárek líbí, ale chtěla bych ho vidět a ujistit se, že mi bude vyhovovat. Vždy, když se mi nějaký kočárek líbil, tak ve skutečnosti byl hrozný. Už jsem z toho vybírání zoufalá. :,( Tak doufám, že se najde někdo, kdo mi poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
16.4.13 10:14

A vaha ti nevadi?? 18kg je dost a to nejspis jeste k tomu pricti 2kg vetsinou udavaji bez kolecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.4.13 11:19

To mi vůbec nevadí. Naopak těžší kočárek projede lépe v hlubokém sněhu. Já bydlím na vesnici a cesty se tu moc neprohrnují a občas budu muset i do hlubšího sněhu. Kočárek s otočnými koly už vůbec nechci, protože by dělal čtyři stopy do sněhu a i kdyby byl lehčí, věřím tomu, že bych se víc nadřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.4.13 11:31
@LenkaLinka píše:
To mi vůbec nevadí. Naopak těžší kočárek projede lépe v hlubokém sněhu. Já bydlím na vesnici a cesty se tu moc neprohrnují a občas budu muset i do hlubšího sněhu. Kočárek s otočnými koly už vůbec nechci, protože by dělal čtyři stopy do sněhu a i kdyby byl lehčí, věřím tomu, že bych se víc nadřela.

Prave ze to neni pravda. Treba takove trikolky jsou uplne idealni.Da se zaaretovat kolecko a jezdit snima v terenu je uzasne. nadres se vic s tezsim kocarkem i do kopce atd.Mam vyzkouseno. taky jsme na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.4.13 11:34

Ono k tenosnosti si pripocti jeste dite ktere ma treba 8kg a uz to opravdu lahoda neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.4.13 12:15

Tříkolky jsou nestabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.4.13 12:31

Chtěla jsem jen poradit, zda někdo neví, kde by v Praze mohl být kočárek Balerina k vidění a ne výměnu názorů. Naopak jsem slyšela na Balerinu kladné názory a ráda bych se přesvědčila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.4.13 12:53
@LenkaLinka píše:
Tříkolky jsou nestabilní.

To je velky mitus.Zkus pohledat diskuze. Nektery chvali. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí