Kočárek bez odpružení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1237
18.3.19 08:28

Minulý rok, když jsem začala koukat po kočárcích jsem se na to u jednoho modelu ptala a prodavačka mi řekla, ze ted už se kočárky z odpružením skoro nedělají, ze je to tzv. out :nevim: že už se s kočárky nehoupe. Byly to takové ty malé moderní kočárky. Vůbec jsem to netušila. Koupila jsem si pak kočár co péruje, z druhé ruky a s velkou korbou, takovou klasiku. Také by mě to zajímalo, proč už to není moderní. Já pořád „huštám“ stará škola no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1237
18.3.19 08:29

A když v popisu je -odpružený, tak bych se na to zašla do obchodu informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
18.3.19 08:34

@aknadar o to houpání mi ani nejde, to se nějak zvládne .. Spíše aby zvládnul cesty bez problémů .. Teď už ho stejně vrátit nemůžeme ,tak s tím nic nenadělám . Jen jsem se chtěla informovat jestli má někdo taky takový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
18.3.19 08:34

to, že jsou odpružená kola neznamena, že je houpací. taky to řešíme. pravdepodobne koupime nejaky houpaci hlubokej roan marita, jedo, junama - jsou to na me velke kravky, ale odpruzeni a velikost korby ujdou… klidne na bazaru a pak k tomu nejaky slusny novy skladny a lehky sportak easywalker, babyjogger neco takoveho. od hlubokyho a sportovniho kocarku proste potrebujes odlisne vlastnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12181
18.3.19 08:42

Bez odpruzeni bych teda nechtela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30756
18.3.19 08:45

@prceek55 Ja mela bez odpruzeni (celkove hodne atypicky), detem ani mne to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.3.19 08:46

Pokud zjistíte, že to s tímhle kočárkem nejde, tak holt koupíte něco odpruženýho a houpacího za pár korun v bazaru.

• Citovat
  • Upravit
15417
18.3.19 08:47

@prceek55 A jaký je to přesně kočár? Vždyť v popisu jednoznačně deklarují odpružení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
18.3.19 08:48

@Janli jo to se uvidí vše až to vyzkoušíme. Jako kdyžtak si vezmu kočár od mamky , která má odpružený , koupila ho od známé za pár korun abych k ní nemusela vozit svůj kočár.. Ale tak hrozný to snad nebude :)

@Hobitka :palec: :palec: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
18.3.19 08:49
@Janli píše:
Pokud zjistíte, že to s tímhle kočárkem nejde, tak holt koupíte něco odpruženýho a houpacího za pár korun v bazaru.

No to by asi zamrzelo, pokud za nej dali 21 tisíc. Já myslím, že kočárek za takové peníze bude jezdit hezky a účel splní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
18.3.19 08:50

@ivašot. Je to Inglesina aptica , on odpružený kolečka asi bude mít, ale nedá se s ním jakoby houpat no :) že to budeme muset zvládnout bez houpání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
18.3.19 08:51

@aknadar právě peněz to bylo dost. Sehnali jsme ho i se slevou jinak stojí běžně 26 000,– tak snad to účel splní a nebude to tak hrozný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
18.3.19 08:54
@prceek55 píše:
@ivašot. Je to Inglesina aptica , on odpružený kolečka asi bude mít, ale nedá se s ním jakoby houpat no :) že to budeme muset zvládnout bez houpání :think:

No tak to jo. Ono odpružení a houpání jsou dvě různé věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
18.3.19 08:58

@ivašot. no tak já to sama nepoznám jestli ty kolečka jsou opravdu odpružený .. ale skrz to že je to dobrá značka, levný nebyl a v popisku to je .. tak budu doufat, že jo a že se s ním bude dobře jezdit a hold to zvládneme bez houpání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
18.3.19 09:40
@ivašot. píše:
No tak to jo. Ono odpružení a houpání jsou dvě různé věci.

Tak nejak, motas zakladelko odpruzeni a houpani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí