Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky jak jste spokojené s kočárkem Britax a jak stare dítko tam vozite? Děkuji za odpovědi ![]()
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Máme Motion 3, původně jsem chtěla Motion 4, ale domluvila jsem se na vyzkoušení u jedné paní v okolí a v terénu mě hodně zklamal i těžiště nebylo příjemně. Motion 3 je lépe ovladatelný, super do terénu, stabilní.
Polohování nožiček sice Motion nemá, ale celá ta část jde jakoby vypouknout nahoru a drží to, u Motionu 3 je to skoro v rovině a drží to dobře, u Motionu 4 je to spíš symbolické a tak dobře to nedrží, i to pro nás bylo rozhodující. Polohování zad je páskové, chce to zpočátku trochu cvik a nezapomenout vysvětlit babičkám, ale už bych neměnila. Moje mamka ten kočárek též miluje.
Jinak ho máme až od doby, kdy dcerka začala chodit, předtím jsme měli trojkombinaci. U druhého miminka do něj ale půjdeme do začátku, protože se prostě bezvadně skládá, skvěle jezdí, atd. Korbičku nejspíš vezmeme od Affinity 2, je vymakanější.
Jinak ohledně věku… je krásně do úplného lehu, prostorný, takže už od malého miminka (možnost vložné tašky, ale preferuju korbičku), dcerka se v něm dobře vyspala ještě kolem 3. narozenin, na povožení v sedě se v pohodě vejde ještě i ve 4 letech (přes 100 cm), když je potřeba (cesta k dr., rekonvalescence a tak)…
@alhena dekuji moc za zkusenost, znama ma Motion 3,tak se sni skusim domluvit a vyzkouset ho. Mame tedka kocarek a maly uz se tam nevleze tak premyslim o Britax kocarku, jelikoz jsem slysela na nej jen samou chvalu. Potrebuji hlavne do terenu, ktery bude vyhovovat a splnovat
.
Já měla B-Motion 4 a byl to nejhorší kočárek, co jsem kdy pořídila.
Mame B Motion 3 a super..jedine co, tak se hur leze do košíku..ale mela jsem hluboký Teutonii, takže velka změna..jinak super do terénu, dobre se ridi. Trochu neprakticka je ta kapsa..ale mame tam jen plastenky, zbytek jsem vyresila taskou..
Příspěvek upraven 31.12.16 v 23:46
@mapu dekuji moc za tvoji odpoved, co jsem se divala na kosik tak je super hlavne prostorny a jinak delany nez mam tedka u sveho kocarku. Pokud budou tak kladne recenze tak se uz budu mit jasno jaky kocarek poridit ![]()
Holky jeste jsem nikde nenasla jaka je nosnost kocarku neboli spis do koluka kil je pro dite? Dekuji
@Nudlaben píše:
@vodolejka takze B- motion 4nekupovat.
@Nudlaben nemáš zač..jeste jsou trochu kratší ty poutací popruhy dole, např. syn ma v roce 11kg a ted v zimě to ma dost těsně ve všem tom oblečení..ale děda nam ty popruhy prodlouzili a pecka…jinak ten košík prostorny je, ale ta konstrukce ti nedovolí tam dat větší veci a blbe se do ni leze..ale krasne se řídí, jde do lehu, malý v něm bivakuje uplne super
@Nudlaben my jsme taky spokojeni. Mame tedy motion 4. Slo mi o kompromis mesto/teren. A to splnuje perfektne.
Pluska maji polohovaci nohy, trochu vetsi košík a delsi strisku (da se koupit zvlast). Affinity korba mi prisla mensi, ale nemerila jsem. Na zimní mimino jsem poridila normalni.
My mame motion 4.Zatim pouzivam jen podvozek s autosedackou.Je to supr vec na nakupy i na kratsi prochazku po meste. Jezdi se s nim moc hezky a zvladne kazdy obrubnik. A skladani jednou rukou je taky vyhoda.Za me tedy doporucuji.